Horoscop zilnic 9 iunie: Săgetătorii vor să iasă din zona de confort

horoscop_9_iunie.jpg

horoscop 9 iunie
Horoscop 9 iunie: Săgetătorii își doresc să iasă din zona de confort
Foto: pixabay.com

Citește horoscopul zilnic din 9 iunie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 9 iunie.

Horoscop zilnic 9 iunie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Împărtășiți cu prietenii și veștile bune și pe cele mai neplăcute. Cereți-le sfatul, discutați și încercați să vedeți o altă perspectivă. Poate ce vi se pare negru capătă nuanțe mai deschise.

Sănătate - Ascultați de organismul personal. Urmați ritmul acestuia. Nu forțați nici să mâncați la anumite ore doar pentru că așa e regula, nici nu cereți prea mult ca activitate fizică.

Bani - Mobilizați resursele spre dezvoltare, nicidecum spre a vă proteja imaginea și egoul. Unele critici se dovedesc constructive și vă reduc pierderile pe termen lung.

Horoscop zilnic 9 iunie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Nu desconsiderați valoarea adusă de partener. Aprecierea și manifestarea recunoștinței față de gesturile mici vă aduce afecțiune și deschidere.

Sănătate - Tentațiile vă pot da de furcă. Nu prea aveți voință să rezistați la ce poftiți și dacă aveți și elementele vizuale, cauza e destul de pierdută. Evitați locurile cu junk food.

Bani - Fiți mai profund și mai conștiincios. Dedicați puțin timp să revizuiți contractele pe care le-ați semnat recent sau, dacă urmează să vă asumați unele clauze, fiți vigilent. Notați semnele de întrebare.

Horoscop zilnic 9 iunie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Sunteți prea împătimit de muncă. Din dorința de ascensiune profesională îi implicați pe cei dragi la evenimente protocolare unde nu sunt în elementul lor. Arătați-le recunoștiința.

Sănătate - Fiți mai atent și cu capul pe umeri. Coordonarea vă poate juca feste și să vă împiedicați, să apară luxații sau dureri articulare.

Bani - Nu faceți evaluări ale celorlalți după volumul teoretic de cunoștințe. Folosiți tehnologia, analizați statisticile și rezultatele unora dintre cei pe care îi considerați mentori. Fiți mai sceptic.

Horoscop zilnic 9 iunie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Prietenii vă pot ajuta mult mai mult decât pare la prima vedere. Comunicați-vă dilemele și aveți încredere în obiectivitatea celor apropiați.

Sănătate - Nu trebuie ca rezultatele unui tratament să fie grozave pentru a considera tratamentul reușit. Aveți răbdare și fiți recunoscător pentru micile victorii și pentru starea de bine.

Bani - Orice realizare majoră are nevoie de investiții anterioare. Dedicați timp, concentrare mai mare, un bagaj de strategii și aliați în învățare. Fiți deschis și cereți sfaturi. Împărtășiți-vă planurile.

Horoscop zilnic 9 iunie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Nu apelați la minciuni. Chiar dacă vreți să treceți peste micile imprefecțiuni și să prezentați o imagine ideală a voastră pentru planul relațional, e mai indicat să vă dezvăluiți așa cum sunteți. Cereți la rândul vostru onestitate de la partener.

Sănătate - Nu vă încadrați în stereotipuri. Dacă ceva funcționează pentru un prieten, nu e neapărat valabil și la voi.

Bani - Îndrăzniți să vă expuneți lipsurile și faceți liste cu ce aveți nevoie. Fiți pragmatic și discutați cu asociații sau familia pentru surse financiare alternative sau suplimentare, în afara serviciului.

Horoscop zilnic 9 iunie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Puteți fi luați prin surprindere de vizita unor prieteni. Ori e neanunțată și vă forțează să vă mobilizați pentru dispoziția de musafiri, ori comunicarea nu se desfășoară la modul fluent și optim.

Sănătate - Manifestați entuziasm pentru exerciții de yoga, tai chi. Faceți gimnastică ușoară combinată cu tehnici de respirație. Evitați sarcinile solicitante fizic și mental.

Bani - Folosiți problemele și pierderile pentru a învăța și a vă dezvolta intuiția pentru ca atunci când lucrurile revin la normal să fi devenit mult mai pregătit pentru provocări. Nu vă panicați.

Horoscop zilnic 9 iunie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Căutați să explicați prin ce treceți. Nu sunteți în forma optimă de socializare, aveți nevoie să știți gândurile partenerului pentru a putea găsi un numitor comun. Fiți clar în exprimare și deschis cu ce vă doriți să primiți.

Sănătate - Râsul și umorul vă pot crea buna dispoziție. Porniți de la exterior, un zâmbet sau o îmbrățișare vă pot oferi suportul emoțional care să vă redea starea de mulțumire interioară.

Bani - Gloria nu durează la nesfârșit. Profitați de momentul de succes și aplicați strategia planificată.

Horoscop zilnic 9 iunie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Planificați ieșiri cu persoane care vă pot oferi lecții de viață. Chiar dacă poate nu înțelegeți cum ați putea să ajungeți la acel nivel ridicat sau sunteți intimidat, ieșiți cu persoane pe care le admirați și învățați.

Sănătate - E ziua de relaxare. Puneți muzica preferată pe fundal, mergeți la un spectacol.

Bani - Constatați că finanțele nu au ținut pasul cu eforturile solicitate și depuse. Faceți un bilanț și stabiliți unele puncte cheie pe care e bine să le revizuiți cu superiorii.

Horoscop zilnic 9 iunie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Vreți cu ardoare să ieșiți din zona de confort și să încercați ceva sofisticat, să participați la evenimente somptuoase și unde să existe un cod de ținută. Stabiliți cu partenerul unde ați putea ieși.

Sănătate - O schimbare cu rezultate favorabile și o atitudine pozitivă de moment nu produc decât efecte temporare.

Bani - Faceți analize financiare. Căutați calculatoare online sau informații care să vă ajute să previzionați cu mai mare acuratețe cum va evolua trendul pe domeniul vostru.

Horoscop zilnic 9 iunie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Sunteți deschis și vă deschideți inima.Vă expuneți vulnerabilitățile în fața amicilor și vreți să vedeți recipocitatea pentru a dezvolta mai mult unele relații.

Sănătate - Odată cu liniștirea și relaxarea minții se disipează sau măcar se ameliorează simptome deranjante.

Bani - Fiți atenți la sume și la soldul contului. Vedeți să nu treceți eronat cifre, să aveți lichidități suficiente pentru plățile avute în vedere.

Horoscop zilnic 9 iunie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Stereotipurile vă pot copleși mintea cu idei preconcepute care vă distrag atenția de la calitățile concrete ale celor pe care abia îi cunoașteți. Nu puneți etichete.

Sănătate - Un feedback critic nu trebuie interpretat ca o insultă. Dacă ați depus ceva kilograme după un regim, e bine să ascultați unele păreri exterioare.

Bani - Un eșec sau o pierdere este o dovadă a lipsei de experiență. Nu vă caracterizează ca om și e indicat să vă bazați pe colegi și superiori mai experimentați.

 

Horoscop zilnic 9 iunie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Dacă sunteți nerăbdător cu cei apropiați, veți fi sancționați. Fiți calm, ascultați și discutați împreună planurile de viitor indiferent că vorbim de viitor pentru o zi sau un an. Fiți adaptabil.

Sănătate - Cereți concizie. Un remediu oferit vag nu este o indicație să faceți voi improvizații.

Bani - Nu faceți achiziții pe baza împrumuturilor de la prieteni. Rezervați obiectele dorite și, până veți reveni, profitați de timp și vedeți exact gradul de utilitate al achiziției.

Loading...