Horoscop zilnic 25 august: Vărsătorii sunt responsabili cu planificarea distracției

distractie_horoscop_25_august.jpg

horoscop 25 august distractie
Horoscop 25 august: Vărsătorii planifică distracția
Foto: pixabay.com

Citește horoscopul zilnic din 25 august, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele în horoscopul zilei de duminică, 25 august!

Horoscop zilnic 25 august: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Participaţi la întruniri, fie de familie, fie între prieteni şi vi se cere părerea. Se pare că sunteţi prea combativ pentru a pacifica situaţia.

Sănătate - Sunteţi setat pe a face rapid şi eficient lucrurile dar vă întârzie factori externi.

Bani - Nu puteţi să mulţumiţi pe toată lumea şi nu puteţi sta pe loc şi amâna o achiziţie doar pentru că cineva nu vă plăteşte datoria la timp. Ori faceţi rost din alte surse de bani, ori puneţi piciorul în prag.

Horoscop zilnic 25 august: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Vă este greu să vă entuziasmaţi. Doar de dragul celor apropiaţi vă apare o motivaţie de a vă preface măcar termporar că vă doriţi să participaţi activ la viaţa socială.

Sănătate -  Apar schimbări imperceptibile pentru cei din afară,o digestie mai bună, vă treziţi mai uşor. Observaţi micile modificări şi nu vă lăsaţi descurajat de criticile celor care nu înţeleg cât sunteţi de aproape de obiectivul propus.

Bani - Vă faceţi griji pentru situaţii ipotetice. Nu vreţi să pierdeţi niciun ban şi nici nu sunteţi deschis la a da întâi pentru a primi apoi.

Horoscop zilnic 25 august: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Reacţiile combative ale celor din jur pot fi uşor dezamorsate prin comunicare directă şi abordarea ca la piaţă a criticilor. Negociaţi până vă întâlniţi la mijloc.

Sănătate -  Lucrurile se întâmplă la momentul potrivit. Nu forţaţi limitele fizice, nu luaţi doză dublă de medicament pentru a grăbi un proces de vindecare.

Bani - Nu insistaţi să vă ocupaţi singur de toate detaliile organizării timpului liber. Apar inevitabil lupte de putere şi cei care vor încerca să vă impună propria părere.

Citește și horoscopul lunar august 2019

Horoscop zilnic 25 august: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Aveţi puterea de a influenţa starea celor dragi mai mult decât credeţi. Le îmbunătăţiţi dispoziţia prin simplul gest de a-i lăsa să controleze ei şi să se implice mai activ în sarcini care erau exclusiv ale voastre.

Sănătate -  Vedeţi sănătatea prea raţional. Dacă ceva doare nu înseamnă că e ceva grav neapărat şi invers, dacă starea emoţională nu e strălucită dar fizic sunteţi în regulă nu e echivalent cu a fi echilibrat. Abordaţi-vă organismul holistic şi acceptaţi limitele proprii.

Bani - Învăţaţi ceva nou. E posibil să fie necesare sacrificii de timp şi o investiţie în cărţi dar vi se deschid conexiuni noi, cu oameni şi idei originale.

Horoscop zilnic 25 august: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Nu vă mulţumiţi cu hobby-urile obişnuite, îi atrageţi pe cei dragi către activităţi noi. Încercaţi ceva stimulant şi bazat pe strategie.

Sănătate -  Folosiţi energia eficient. E cea mai bună investiţie. Nu faceţi sport superficial, nu trişaţi la cantitatea porţiilor şi organizaţi agenda cu programul.

Bani - Progresul sau expansiunea vin prin voi înşivă. Nu puneţi preţ pe ajutorul promis de alţii şi lăsaţi timp de rezervă pentru a finaliza micile detalii.

Horoscop zilnic 25 august: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Dacă aţi promis participarea la un eveniment oficial e bine să faceţi măcar act de prezenţă.

Sănătate -  Autodisiciplina vă este testată. Aveţi rezerve de voinţă şi puteţi încerca un sport mai riguros dar contează şi să alegeţi instructorii potriviţi. Faceţi puţină cercetare.

Bani - Vreţi tot mai mult din ce aveţi sau extravaganţa vă este specifică. Asta vă poate duce către situaţii financiare inconfortabile pentru că e posibil să nu aveţi toată suma şi să vă îndatoraţi.

Horoscop zilnic 25 august: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - E important să vă apăraţi punctul de vedere, dar acum unele principii nu sunt chiar bătute în cuie. Puţină flexibilitate şi verbală şi de valori vă este mai de folos.

Sănătate -  Renunţaţi la control şi la aşteptări. Nu fiecare muşchi se face pătrăţele la comandă şi dacă vă acceptaţi corpul aşa cum este vă va fi mai uşor să îl modelaţi.

Bani - Acceptaţi idei de la toate categoriile de persoane, specialişti în domeniul profesional sau experţi în alte sectoare. O abordare din afară vă aduce prospeţime în gânduri.

Horoscop zilnic 25 august: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Nu împărţiţi oamenii în categorii pentru că acum se vor regăsi şi vi se va reproşa discriminarea sau lipsa de imparţialitate, preferinţa pentru un anume grup.

Sănătate -  Lucrurile se transformă cu sau fără acordul vostru. Acceptaţi şi implementaţi de bună voie regulile unui terapeut nou cu care aţi vrut să discutaţi pentru o a doua opinie.

Bani - Satisfacţia nu e de ajuns. Depăşiţi limita, poftele sunt excesive şi nu vă opriţi până nu simţiţi că pragul de saţietate şi mulţumire a fost atins. Coşul va fi peste buget dar nu veţi resimţi nicio urmă de vină.

Horoscop zilnic 25 august: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Un eveniment anunţat iniţial ca distractiv devine un număr destul de mare de responsabilităţi cu care vă pricopsiţi. Învăţaţi să refuzaţi să fiţi organizator dacă nu aţi fost interesat de la început.

Sănătate -  Îndreptaţi-vă către activităţi cu o doză de mister pentru a vă ţine mintea în alertă şi ocupată. Folosiţi intelectul altfel decât de obicei pe principiul deschideţi uşa cu mâna stângă sau autoprovocaţi-vă.

Bani - Ascultaţi partenerul. Dacă ideile lui vi se par conservatoare sau imposibil de pus în practică, e bine să construiţi în jurul unui fragment din ideea iniţială.

Horoscop zilnic 25 august: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Prietenii vă pun pe piedestalul de care aveţi nevoie să vă recăpătaţi încrederea în proiectele personale. Lăsaţi-i să vă încurajeze.

Sănătate -  Eliberaţi emoţii, apelaţi la procese de detoxifiere şi asupra corpului, încercaţi să nu vă ascundeţi niciuna din emoţiile trăite acum.

Bani - Treceţi prin stări de anxietate faţă de facturi, stări mai euforice faţă de profituri mici. Pendularea vă sâcâie şi vă face să nu gestionaţi optim bugetul.

Horoscop zilnic 25 august: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Planificaţi distracţia. Dacă vreţi să decurgă lucrurile lin, e nevoie să contactaţi persoanele anunţate ca participanţi şi să vi se confirme prezenţa şi să le reamintiţi detalii.

Sănătate -  Nu amânaţi să vă programaţi la o sesiune de relaxare sau la un terapeut de care aţi auzit dar nu aţi apucat să ajungeţi. Încercaţi ceva nou şi creativ.

Bani - Folosiţi raţiunea. Ascultaţi-vă emoționalul dar o decizie bazată pe sentimente duce la următoarea şi tot aşa. Staţi mai departe de bani.

Horoscop zilnic 25 august: Peşti (20.02 -20.03)

Iubire - Dacă vă doriţi să fiţi în altă parte, e indicat să vă scuzaţi şi să părăsiţi evenimentul pentru a face ce vă cere inima. Găsiţi un discurs plauzibil.

Sănătate -  Sunteţi concentrat pe un obiectiv ţintă dar la final realizaţi că aţi suprasolicitat coloana cervicală şi organismul. Programaţi un masaj.

Bani - Aveţi sarcini, proiecte şi bani promişi sau care urmează să vă intre în cont. Nu vă agitaţi, evitaţi îngrijorarea şi bucuraţi-vă de ei.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1