Horoscop zilnic 21 iulie: Leii au o dispoziție mai serioasă

horoscop.jpg

Horoscop zilnic 21 iulie: Leii au o dispoziție mai serioasă
Foto: Pixabay

Citește horoscopul zilnic din 21 iulie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 21 iulie.

Horoscop zilnic 21 iulie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Alegeți să petreceți timpul cu mentorii, încât să îmbinați plăcerea cu oportunitatea de a profita de experiența acestora. Vă puteți lua și consortul la întâlnire.

Sănătate - Urmați cu strictețe regulile de nutriție,de mișcare fizică. Nu duceți la extrem consumul de energie. Înconjurați-vă de oameni tineri, veseli, care posedă optimism și frenezie de  viață. Vă ridică și vouă tonusul.

Bani - Întâlniți-vă cu colaboratori, clienți, puneți la cale strategia pentru perioada următoare și faceți bugetul pentru investiții. Atenție însă cui vă confesați!

Horoscop zilnic 21 iulie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Puneți preț pe timp, sunteți serios ca abordare și refuzați întâlnirile care sunt de complezență. Asta dacă sunteți singuri. Cei în cuplu se vor întâlni cu oameni dragi și se vor simți norocoși pentru această ocazie.

Sănătate - Sunteți prea strict, autocritic și insistați până la încăpățânare să nu săriți limita autoimpusă la alimente. Faceți-vă totuși mici pofte.

Bani - Faceți investiții practice, achiziții de lucruri durabile în timp și de calitate.

Horoscop zilnic 21 iulie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Luați în calcul care dintre persoane și întâlniri sunt o investiție bună de timp, energie și resurse.

Sănătate - Faceți schimbările structurale de care e nevoie pentru a eficientiza rutina voastră. Mergeți la un nutriționist, un antrenor personal. Nu mâncați alimente bogate sau cu arome picante și nici nu stricați dispoziția altora cu starea voastră de rău.

Bani - Mergeți mai bine pe căile bătătorite și cunoscute decât pe modul de lucru inovator! Asta pentru a evita toate dubiile.

Horoscop zilnic 21 iulie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Nu doriți să petreceți timp cu acele cunoștințe ocazionale. Vreți momente de calitate, de care să vă aduceți aminte cu drag.

Sănătate - Evitați experimentele, de la cele culinare, la cele sportive. Fiți atent la neglijență și depășire a limitelor.

Bani - Consultați-vă cu persoane experimentate, care au trecut prin sarcinile profesionale cu care vă confruntați acum. Dorințele superficiale de a cheltui pe ceva care ia ochii încearcă să distragă atenția de la ceea ce doriți cu adevărat și aveți nevoie.

Horoscop zilnic 21 iulie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Sunteți dinamic și așteptați rezultate concrete din întâlnirile cu prietenii, idei originale, împărtășirea de experiență de viață. Aveți însă grijă să vă abțineți de la narcisism. Indiferent cât de mândri și încrezători ne simțim vizavi de noi înșine, există întotdeauna loc pentru îmbunătățire și progres.

Sănătate - Dispoziția e mai sumbră, mai serioasă și priviți realitatea obiectiv. Veți ști exact ce e stare de slăbiciune și ce e simptom mai grav. Deveniți mai optimist dacă îi ajutați pe alții.

Bani - Planificați bugetul, nu cheltuiți pe lângă listă și nu pierdeți timpul cu socializare superficială.

Horoscop zilnic 21 iulie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Abordați relațiile pragmatic, petreceți timp cu persoane de la care considerați că aveți ce învăța.

Sănătate - Faceți schimbări pe termen lung și începeți cu diete care să devină un stil de viață de exemplu.

Bani - Cheltuiți banii doar pe calitate și cereți garanția siguranței de utilizare. Fiți atenți la improvizații. Nu uitați să vă urmați intuiția! Dacă obiectivele sunt încă neclare, ca un miraj îndepărtat, deplasați-vă spre ele până când un sentiment de claritate începe să apară și să le crească potențialul de reușită.

 

Horoscop zilnic 21 iulie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Vă focusați pe aspirațiile privind cariera și lumea vă găsește și peste program la locul de muncă. Partenerul este astfel neglijat, chiar și într-o zi de duminică.

Sănătate - Fiți prudent, adoptați o atitudine mai conservatoare și nu experimentați nimic acum.  Nu uitați că este o zi spirituală, conectați-vă la credințele voastre, precum și pentru a vă apropia de familie și prieteni.

Bani - Ambiția vă e intensificată, manifestați seriozitate și orice faceți e parte dintr-o strategie pe termen lung.

Horoscop zilnic 21 iulie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Sunteți mai rece emoțional, mai detașat și vă ocupați de sarcinile cotidiene, prioritar față de ieșirile cu cei dragi.

Sănătate - Autodisciplina e importantă și sunteți pregătit pentru proiecte care cer timp și dedicație. Puteți fi oarecum supărat că deveniți subiectul unor zvonuri și bârfe. Nu pierdeți timpul cu acest tip de prostii. Vă risipiți energia și nu merită să vă sacrificați pe altarul ridicolului.

Bani - Toată atenția trebuie să fie centrată pe aspecte practice, pe a face planuri de viitor și a stabili pasul următor de făcut.

Horoscop zilnic 21 iulie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Căutați să vedeți dacă nu cumva partenerul are mai multă experiență și dorință de a vă împărtăși din informațiile deținute.

Sănătate - Sunteți concentrat, cu energie și o stare bună. Nu vă rămâne decât să profitați. Există semnale care arată că cineva din  apropiere va experimenta astăzi o tristețe, o suferință. Nu trebuie să vă alăturați acestei persoane în sentimente, dar nu ezitați să fiți acolo pentru ea.

Bani - Munca bine făcută, productivitatea, vă aduc acum satisfacție și pe plan emoțional și pe plan financiar.

Horoscop zilnic 21 iulie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Renunțați la ieșirile de moment și planificați-le pe cele cu bătaie lungă în cuplu-spre exemplu, o vacanță în străinătate sau de mai lungă durată.

Sănătate - Forța emoțională vă ajută să depășiți obstacole din trecut. Faceți acele exerciții fizice pe care anterior doar le priveați. Mergeți la culcare devreme și răsfățați-vă înainte cu aromoterapie.

Bani - Doriți eficiență, sunteți serios, axat pe lucruri care au substanță și prea puțin înclinat către jocuri de culise.

Horoscop zilnic 21 iulie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Sunteți mai rezervat în societate și vă apropiați doar de cei cu care aveți obiective și subiecte comune. Inima tresare doar la acela care vă provoacă mintea.

Sănătate - Renunțați la satisfacțiile de moment, pentru a câștiga în perspectivă.

Bani - Mintea e focusată pe afaceri, aveți disciplină și răbdare mai mult ca de obicei.  Faceți strategiile bugetului pe termen mediu și lung, chiar dacă e zi liberă. Achiziționați articole de uz casnic, pentru a împrospăta aspectul casei dumneavoastră.

Horoscop zilnic 21 iulie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Nu vă propuneți activități ieșite din comun.

Sănătate - Fiți activi dar păstrați-vă rezervele de energie! Aveți răbdare și practicați  mișcarea în ritmul propriu. Protejați-vă starea de spirit prin refuzul de a vă angaja în probleme complicate.

Bani - Atitudinea cumpătată e cea mai indicată.

 

 

 

 

Loading...