Horoscop zilnic 20 ianuarie: Racii au cheltuieli mai mari decât cele preconizate

horoscop-zilnic-20-ianuarie

horoscop zilnic 20 ianuarie
Horoscop zilnic 20 ianuarie: Racii cheltuie mai mult decât au plănuit iniţial

Citește horoscopul zilnic 20 ianuarie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 20 ianuarie!

Horoscop zilnic 20 ianuarie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Sexualitatea și intimitatea merg mână în mână acum. Vă simțiți bine alături de persoane speciale pentru voi, dar lăsați ego-ul deoparte. Nu mai filtrați relațiile și viața de acum prin ceea ce ați trăit în trecut, ci priviți cu optimism înainte!

Sănătate - nu  vă tot lamentați că nimic nu merge, că vă simțiți rău, când de fapt nu aveți nimic din toate astea.

Bani - puneți-vă la treabă creativitatea și veți  găsi modalități ingenioase de a face bani!

Horoscop zilnic 20 ianuarie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire -modificările din viața voastră vă vor schimba punctele de vedere în ceea ce privește relaționarea. Dacă nu mai sunteți fericiți în relație, probabil că deja gândiți să-i puneți capăt.

Sănătate - poziția astrelor sugerează că trebuie să vă feriți de infecțiile și răcelile anotimpului friguros. Refuzați să faceți tratamente doar pe principiul că la alții au funcționat.

Bani - nu trebuie să vă faceți probleme cu banii, căci salariile vă vor fi achitate la timp. Rămâneți în zona lucrurilor simple! Nu vă complicați inutil și alegeți acțiunea în detrimentul vorbelor.

Horoscop zilnic 20 ianuarie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - încercați sa fiți din nou ca la inceputul relației, să aveți aceeași atitudine binevoitoare și să faceți lucrurile cu dragoste!

Sănătate - potențialul  energetic vă este scăzut și trebuie să vă îngrijiți.

Bani - nu duceți lipsă de bani pentru că și atunci când rămâneți  fără ei, găsiți la alții cu împrumut sau chiar apelați la credite. Verificați și actualizați detaliile proiectelor în curs. Unele sarcini nu mai sunt necesare sau utile.

Horoscop zilnic 20 ianuarie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire -viața personală va fi activă, dar nu neapărat în sensul  bun. Dacă dați apă la moară, neînțelegerile nu întârzie să apară. Vă urmați impulsurile emoționale, invitațiile sunt spontane și organizați ieșiri care devin memorabile.

Sănătate - un ritm de viață sănătos, hrănirea la ore fixe și o dietă ușoară v-ar putea ajuta la restabilirea forțelor.

Bani - așteptați-vă la cheltuieli mai mari decât preconizați, căci apar tot felul de motive și necesități. Achiziționați-vă îmbrăcăminte, dați o tură prin magazinele preferate și profitați de pragmatism.

Horoscop zilnic 20 ianuarie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire -deși aveți  grijă de relațiile cu membrii familiei și cu prietenii,paradoxal, aveți mai puțină grijă de relația cu partenerul de viață.

Sănătate -  dacă vă simțiți mereu obosiți și fără vlagă, încercați să schimbați modul de alimentație! Reacționați disproporționat și vă este dificil să vă detașați pentru a privi lucrurile obiectiv.

Bani - veți reuși să vă descurcați acum chiar dacă nu aveți foarte mulți bani.

Horoscop zilnic 20 ianuarie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire -oricât de greu ar fi, armonia și echilibrul se creează constant și conștient de către ambii parteneri.

Sănătate - învățați să vă bucurați de lucrurile simple pentru a vă schimba o stare de spirit proastă!

Bani - deși sunteți temători, din economii sau chiar din zgârcenie și tot veți mai găsi ceva resurse ca să achitați întreținerea.

Horoscop zilnic 20 ianuarie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire -eliminați persoanele inutile și incepeți să traiți în prezent, să simțiți cine sunteți acum și aici!

Sănătate - alimentația vă influențează metabolismul și echilibrul chimic din creier, influențând  în ultimă instanță starea voastră.

Bani - oricând găsiți o soluție interesantă pentru a avea banii obligatoriu necesari.  Iar dacă nu,căutați voi ceva de vândut de prin casă.

Horoscop zilnic 20 ianuarie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire -și cei aflați în cuplu și cei singuri sunt predispuși la apatie sau pesimism, făcându-le celor dragi viața grea.

Sănătate - grijile de zi cu zi vă obosesc și vă topesc energia, dar e și vina voastră că nu vă organizați corespunzător prioritățile.  Nu învinovățiți pe cei din jur pentru că nu vă simțiți voi extraordinar. Cereți prea mult suport și deveniți cicălitor.

Bani - nativii cu talente să nu ezite să își aducă la lumină abilitățile artistice și să le valorifice! Investiți timp și energie mai curând în ce vă face plăcere.Interesul   pentru muncă este la un nivel minim. Asocierile profesionale își arată roadele. Aveți parte de susținere și de interese împărtășite.

Horoscop zilnic 20 ianuarie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire -viața personală va depinde mult de starea voastră de spirit. Aveți grijă ce și cum spuneți! Canalizați corect energia afectivă și nu către persoane care nu merită efortul sau timpul

Sănătate - dacă ați uitat de îngrijirea corpului vostru, acesta vă va reaminti că nu l-ați alimentat corespunzător.

Bani - oricât de mulți bani vor veni, ei se vor duce pe tot felul de cheltuieli cu copilul. Nu are sens să îi tot planificați căci nu vă iese asta la socoteală.

Horoscop zilnic 20 ianuarie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire -e posibilă o întâlnire cu cineva din trecut, față de care ați nutrit afecțiune, iar acum depănați amintiri. Aveți nevoie să fiți înconjurați de oameni, să socializați, să vă pregătiți pentru ieșiri. Grija este crescută și pentru aspectul fizic.

Sănătate - singura atenționare pe care v-o fac  este la dietă. Există o ușoară tendință de îngrășare care nu vă priește dacă aveți deja kilograme în plus.

Bani - poziția financiară este destul de stabilă, iar dacă aveți nevoie de bani, ei vor veni în câteva zile. Numai că liniștea și stabilitatea emoțională pot fi întrerupte de evenimente mai puțin plăcute în familie.

Horoscop zilnic 20 ianuarie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire -opiniile și afirmațiile partenerului  vă irită și nu veți ascunde asta. Pregătiți-vă deci pentru eventuale dispute verbale!  Vă lăsați viața afectivă pe plan secund, pentru a vă ocupa de detaliile și sarcinile pe care le-ați amânat.

Sănătate - stresul  fizic ar putea avea repercursiuni asupra ritmului de viață de zi cu zi. Doar voi puteți lua măsuri să nu se întâmple asta.

Bani - dacă v-ați pus speranța că vin deja roadele unui proiect de anvergură, luați-vă gândul deocamdată. Ele se vor amâna.

Horoscop zilnic 20 ianuarie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire -pentru a ieși din mulțime o să veniți probabil cu ceva nou, original, ieșit din comun, fără însă a vă gândi la ce valuri de nemulțumire provocați în sufletele partenerilor.

Sănătate - dacă aveți probleme cu sistemul cardiovascular, alegeți mersul pe jos pentru a vă mișca picioarele. Vă protejați și sunteți defensiv, rezistent la schimbare. Nici planul stabilit nu vă este ușor să îl urmați pentru că vă obosește.

Bani - dacă ați traversat pierderi în ultima vreme,se ivesc acum oportunități care le vor compensa pe acelea.  Atenție totuși la extravaganțele financiare făcute pe fondul unor lipsuri sau tensiuni de ordin emoțional.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1