Horoscop zilnic 2 februarie 2020: Peștii sunt sociabili și romantici

cuplu_imbratisare.jpg

cuplu imbratisat
Horoscop zilnic 2 februarie 2020: Peștii sunt sociabili și romantici
Foto: pixabay.com

Citește horoscopul zilnic din 2 februarie 2020, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele în horoscopul zilei de duminică, 2 februarie 2020!

Horoscop zilnic 2 februarie 2020: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Optați pentru evenimente sociale mai somptuoase, unde să vă arătați lumii. Mergeți la teatru, la un concert al formației preferate.

Sănătate - Chiar dacă mergeți la piață, sunteți sfătuit să vă aranjați. Acordați atenție aspectului exterior. Admirația celor din jur vă aduce și bunăstarea interioară.

Bani - Investiți în haine și accesorii care să vă îmbunătățească imaginea personală. Alegeți lucruri de calitate care să vă flateze silueta.

 

Horoscop zilnic 2 februarie 2020: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Renunțați la trucuri creative de a controla partenerul. Lăsați lucrurile să se desfășoare de la sine, fără program impus de niciuna din părți. Adaptați-vă la dorințele de moment.

Sănătate - Sunt indicate momente de izolare, de a sta voi cu voi înșivă. Meditați, analizați ce vă sâcâie.

Bani - Cercetați CV-ul persoanelor nou apărute la locul de muncă. Analizați istoricul personal și faceți strategii de colaborare pentru viitor.

 

Horoscop zilnic 2 februarie 2020: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Nu lăsați sectorul romantic la voia întâmplării. Planificați o seară cu accente romantice, chiar dacă e vorba doar de o plimbare mână-n mână pe timpul serii.

Sănătate - Mergeți la sală și vedeți cum mai stați cu limitele fizice proprii. Încercați să depășiți unele recorduri personale.

Bani - Credeți că stăpâniți lucrurile și că aveți totul sub control și că nimic nu poate merge spre rău. Țineți legătura cu ceilalți implicați și verificați totuși starea proiectului, chiar dacă e weekend.

 

Horoscop zilnic 2 februarie 2020: Rac (22.06- 22.07)

Iubire -  Imaginea de sine și sentimentul propriei valori vă sunt influențate puternic de relațiile sociale. Sunteți mult mai sensibil la provocările legate de menținerea în echilibru a relațiilor considerate importante.

Sănătate - Tratamentele naturiste sunt o soluție viabilă dacă prindeți simptomele de la debut sau le luați preventiv. Cereți informații suplimentare de la cei care știți că sunt adepți deja.

Bani - Preferați traiul elegant și doriți să fiți tratat regește. Optați pentru servicii și produse de calitate și renunțați acum la sarcinile de zi cu zi.

 

Horoscop zilnic 2 februarie 2020: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Complimentele făcute cu sinceritate vă aduc mai multe aprecieri și recunoștință decât orice cadouri ați putea oferi acum.

Sănătate - Există predispoziția către izolare, iar asta vă împinge să încercați remedii pentru simptome care nu ar fi problematice și nu le-ați acorda importanță dacă ați fi în societate. 

Bani - Nu puneți bază pe alții pentru a vă soluționa problemele bănești. Stabiliți singur dacă e momentul să negociați o creștere salarială la actualul loc de muncă sau e cazul să vă îndreptați către a vă căuta din start un nou job mai bine plătit.

 

Horoscop zilnic 2 februarie 2020: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Îndrăzniți să aduceți la masa negocierilor subiecte care au stârnit controverse anterior. Speculați momentul favorabil și deschiderea familiei.

Sănătate - Comunicarea vindecă multe. Tensiunea interioară se risipește și vă concentrați conștient pe ce e necesar organismului vostru, fără să fie nevoie să controlați răbufnirile.

Bani - Apelați la ideile de profit notate în momente de inspirație. Revedeți-le și analizați pentru care sunt acum întrunite condiții de materializare.

 

Horoscop zilnic 2 februarie 2020: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Ieșiți din carapace direct pe scena întâlnirilor. Nu mai amânați și nu mai folosiți scuze. Doar mergeți la o cafea și căutați să vedeți dacă găsiți puncte comune cu oameni noi.

Sănătate - Sunteți responsabil de nivelul vostru energetic. Dacă nu supravegheați orarul de masă, riscați să vă alimentați haotic și apoi să apară disconfort care vă reduce dispoziția.

Bani - Profitați de timpul liber și recitiți legislația sau contractele financiare în care sunteți parte, pentru a vă reactualiza datele.

 

Horoscop zilnic 2 februarie 2020: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Oricine poate comanda meniul casei la orice restaurant, dar pentru ca un eveniment să fie considerat festiv, detaliile fac diferența. Copleșiți-i cu atenție pe cei dragi, cu mici surprize personalizate care să apară pe parcurs ce seara evoluează.

Sănătate - Mențineți tensiunea arterială sub control. Sistemul circulator pare să fie un punct sensibil și orice stres suplimentar poate pune presiune în plus pe acesta.

Bani - Sunteți preocupat cum să produceți mai mulți bani cu resurse cât mai puține. Citiți lectură de specialitate pentru a vă infoma și inspira, iar când reveniți la muncă, veniți cu lista de propuneri. Căutați biografii ale oamenilor care au reușit să creeze afaceri importante pornind doar de la o idee.

 

Horoscop zilnic 2 februarie 2020: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Ridicați capul din pământ. Uitați-vă în jur și prezentați lumii cea mai bună variantă a voastră. Așa cunoașteți oameni noi care o să vă surprindă cât de nerăbdători erau să le dați o șansă să se apropie de voi.

Sănătate - Faceți programare pentru un masaj terapeutic sau începeți câteva ședințe de detoxifiere. Ocupați-vă de fizicul vostru.

Bani - Nu refuzați cadourile, indiferent de ce anume vă este oferit sau de la cine e. Primiți elegant darurile, fără a reacționa proporțional cu plăcerea resimțită în interior.

 

Horoscop zilnic 2 februarie 2020: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Nu toate ieșirile se dovedesc distractive. Arătați disponibilitate de a discuta punctele sensibile dar nu faceți compromisuri majore doar pentru a păstra pe cineva.

Sănătate - Oxigenarea corpului și a creierului vă ajută să fiți o gură de aer proaspăt pentru cei din jur. Vedeți lucrurile mai clar și mai detașat, putând să luați hotărâri în cunoștință de cauză.

Bani - Refaceți mental firul ultimei conversații mai neplăcute de la muncă. Analizați dacă puteți continua să colaborați cu acele persoane sau e cazul să vă reorientați profesional.

 

Horoscop zilnic 2 februarie 2020: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Aveți o opinie despre orice și încercați să o impuneți ca singurul adevăr existent. Ceilalți se pot simți deranjați și riscați să aveți parte de reacții nu chiar plăcute. Prezentați-vă sentimentele, dar de o manieră mai detașată.

Sănătate - Consumați produse cu antioxidanți, ceai verde sau alimente verzi care să vă ajute și la sistemul digestiv și la imunitate.

Bani - Ați stabilit standarde cam nerealiste și aveți pretenţia ca toți ceilalți să fie la înălțime și să facă față cu brio la ce activități propuneți.

 

Horoscop zilnic 2 februarie 2020: Peşti (20.02 -20.03)

Iubire - Sunteți sociabil, romantic și aveți un magnetism aparte așa încât nu este exclus ca o prietenie veche să se transforme în iubire.

Sănătate - Cu capul plin de gânduri în ultimele zile, vă simțiți deja lipsit de energie. Ar fi bine dacă v-ați oferi momente de relaxare și odihnă.

Bani - Nu vă faceți iluzii că șeful o să vă recompenseze pentru talentele și calitățile pe care le aveți!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1