Horoscop zilnic 17 februarie: Scorpionilor le este recomandat să fie mai pragamtici

7711_1.jpg

horoscop zilnic 17 februarie
Horoscop zilnic 17 februarie: Scorpionii trebuie să fie mai pragmatici
Foto:GettyImages

Citește horoscopul zilnic 17 februarie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 17 februarie!

Horoscop zilnic 17 februarie: Berbec (21.03 - 19.04

Iubire - Aveți tendința să vă izolați și să alegeți activități solitare. E mai indicat să ieșiți cu cei apropiați și să mențineți la minim conversațiile. Doar bucurați-vă de prezența lor.

Sănătate - Faceți ce faceți și uitați să vă focusați pe bunăstarea personală. Pentru a vă desfășura activitatea cotidiană în ritm normal e nevoie să aveți capacitatea fizică și starea emoțională corespunzătoare.

Bani - Ocupați-vă timpul cu acumularea de informații suplimentare legate de procesul de investiție considerat. Analizați și apoi luați decizia clară care să fie și corectă pentru voi.

Horoscop zilnic 17 februarie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Nu manifestați empatie. E puțin probabil ca acum să faceți un efort în plus pentru vă transpune în pielea altora. Reduceți contactele sociale.

Sănătate - Înțelegerea propriilor predispoziții vă ajută la eficientizarea deciziilor legate de sănătate și la un dialog mult mai  productiv între voi și terapeut.

Bani - Puteți pierde din neatenție obiecte. Umblați cu grijă cu cheile, telefonul. Să pierdeți un pix nu e o tragedie, dar portofelul sau actele pot deveni o problemă.

Horoscop zilnic 17 februarie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Planificaţi-vă timp pentru organizarea informațiilor deținute, mai ales când e vorba de decizii cu implicații mai serioase.

Sănătate - Efectuați tratamentul indicat respectând procedurile specifice și rutina pașilor. Nu improvizați.

Bani - Acordați-vă un răgaz pentru a reflecta asupra situațiilor la care se referă comportamentul schimbat al colegilor. Fiți calm, analizați evenimentele recente și veți vedea lucrurile mai clar.

Horoscop zilnic 17 februarie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Cultivați comunicarea cu persoane mai experimentate în viață sau într-un anumit domeniu de care ați început să fiți interesați. Prindeți informațiile din zbor, fără să fiți prea insistenți cu întrebări specifice.

Sănătate - Prezentați simptome precum stări de insomnie și iritare. E debutul care vă arată că stresul se manifestă și pe corpul fizic.

Bani - Nu puneți preț pe chestiunile de opinie. Faceți calcule obiective care să vă indice șansele de realizare ale unui anume rezultat dintre multe altele posibile.

Horoscop zilnic 17 februarie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Vă confruntați cu decizii ce vor avea impact asupra mijloacelor de trai în comun și a confortului căminului. Sfătuiți-vă cu familia pentru că nu este numai decizia voastră.

Sănătate - Organismul se poate vindeca singur. Puteți stimula procesul cu ajutorul unor remedii extrase din plante sau al unora de natură spirituală.

Bani - Dacă vă bazați pe instinct, puteți lua o decizie eronată. Vedeți dacă pentru situația voastră sunt disponibile informații statistice și obiective.

Horoscop zilnic 17 februarie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Chiar dacă la petrecerea unde vă tentează să mergeți se vor strânge oameni pe care nu i-ați cunoscut niciodată este benefic să ieșiți. Veți cunoaște persoane interesante.

Sănătate - Tendința de a gândi constant catastrofic, de a vă imagina cel mai rău scenariu posibil vine și cu dureri de cap sau deranjament stomacal.

Bani - Actualizați estimările inițiale luând în considerare noile informații. Nu investiți în proiecte fără a fi cât de cât convins de anumite date financiare. Eventual sfătuiți-vă cu un specialist.

Horoscop zilnic 17 februarie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Adunați diferitele unghiuri de vedere ale membrilor familiei. Luați în considerare imaginea de ansamblu. E indicat să atașați un termen limită pentru a lua deciziile finale.

Sănătate - Optați pentru alegeri ușoare, care să nu vă pună în fața unor dileme pierzătoare de timp. Faceți lucruri care vă fac plăcere și obțineți și beneficii pe starea de sănătate în paralel.

Bani - Folosiți pregătirea și forța voastră de observație pentru ca de luni să identificați modelul ideal de a aborda proiectele de pe birou.

Horoscop zilnic 17 februarie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Fiți pragmatic. Ceea ce la prima vedere părea un risc inacceptabil, poate fi un compromis pentru a vă oferi liniște în casă.

Sănătate - Sunteți bombardat cu informații. Pe unele le considerați incomplete, pe altele le găsiți  părtinitoare și oricum vă sunt furnizate într-un moment când sunteți mai puțin pregătit emoțional să le analizați. Adunați-le și lăsați analiza obiectivă pentru o dată ulterioară.

Bani - Nu vă arătați excesiv de încrezător și nu cumpărați pe bani ce urmează să vă intre în cont. Așteptați rezultate vizibile și bazați-vă pe numerarul disponibil efectiv.

Horoscop zilnic 17 februarie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Faceți un program și delegați parțial din sarcini către persoanele care dispun de ceva mai mult timp sau de o experiență mai mare. Veți scuti timp.

Sănătate - Analizați. Decizia de a urma un tratament sau altul  gravitează în jurul voinței voastre de a vă asuma riscuri și limita până la care sunteți dispus să acceptați niște inconveniente.

Bani - Sfidați cultura de consum specifică societății. Încercați să economisiți și nu vă lăsați convins de cei din jur să dați bani pe lucruri inutile.

Horoscop zilnic 17 februarie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Vi se îmbogățește lista de contacte și se extinde către persoane cu același statut socio-profesional. Planificați timpul acordat fiecăreia dintre noile cunoștințe.

Sănătate - Aveți acces la toate informațiile relevante. E necesar să acordați timp pentru a le procesa înainte de a trage o concluzie finală.

Bani - Ceilalți se achită de datorii față de voi. Încasați sume importante și e bine să fiți atent la numerarul pe care îl aveți cu voi.

Horoscop zilnic 17 februarie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Găsiți metode să compensați viața sentimentală cu cariera. Faceți ore suplimentare în următoarea perioadă dar angajați-vă să cumpărați și cina pe drumul de întoarcere.

Sănătate - Evitați alcoolul sau substanțele care vă pot deshidrata fără să vă dați seama. Chiar dacă nu realizați, ele pot avea efecte secundare.

Bani - Vă doriți o nouă provocare profesională. Alegeți proiecte unde să fiți leader, nu în plan secund, dar gândiți în prealabil alegerea echipei cu care veți colabora.

Horoscop zilnic 17 februarie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Schimbările instant nu sunt chiar bine primite. Prezentați gradual ideile și fiți deschis la părerile familiei.

Sănătate - O evaluare rațională a rezultatelor de la analize se dovedește epuizantă dar e necesară.

Bani - Nu faceți totul voi chiar dacă munca făcută de altcineva nu se ridică la standardele la care vă așteptați. Remunerața este oricum aceeași.

 

 

 

 

 

Loading...