Horoscop zilnic 16 decembrie: Scorpionii sunt tentați de aventură

Citește horoscopul zilnic 16 decembrie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 16 decembrie.

Horoscop zilnic 16 decembrie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Nu judecați pe ceilalți după criterii materiale – ce obiecte au sau ce achiziții fac, în defavoarea iubirii. Vi se poate răspunde cu aceeași monedă. Naturalețea și simplitatea supremă sunt binevenite. Fiți voi inșivă, iar persoana pe care ați privit-o cu atracție deschisă va fi receptivă.

Sănătate - Reacțiile emoționale sunt duse spre extreme și se accentuează afecțiunile cronice sau se acutizează simptome banale. Există și un risc mare de rănire sau vânătăi în timpul unui eveniment atletic. Fiți extrem de atent, îndeosebi dacă aveți de gând să cuceriți înălțimile munților.

Bani - Evitați să intrați în competiție cu colegii. Rezumați-vă la sarcinile pe care le aveți de îndeplinit.

Horoscop zilnic 16 decembrie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Ascultați-i pe cei din jur, cereți idei, opinii și alegeți-le pe cele care vi se par cele mai practice  și raționale.

Sănătate - Vă bucurați să împărtășiți cu ceilalți trăirile și vă aduceți echilibrul în dispoziție și stare. Veți putea vizita exact locul de unde aveți cele mai calde amintiri și veți observa că multe lucruri s-au schimbat aici față de perioada copilăriei îndepărtate.

Bani - Faceți strategii pentru a crește autoritatea și sfera de influență la muncă. Vă bucurați de bani în plus dacă veți comunica nevoile.

Horoscop zilnic 16 decembrie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Doriți să vă înconjurați de lucruri și oameni frumoși care să vă dea starea de confort și de bine căutată. Evitați persoanele agitate. Cei singuri pot începe fără îndoială o nouă poveste de dragoste, dar numai după ce pasiunea crește pentru acest pas. Dați-le fetelor timp de gândire, pentru a-și da seama că sunteți partenerii lor ideali.

Sănătate - Sunteți mai îndrăzneț, mai entuziast să faceți schimbări și ajustări la dietă și la meniul zilnic. 

Bani - Nu apreciați just raportul preț–calitate și plătiți mai mult decât e necesar pentru lucruri reduse ca valoare.

Horoscop zilnic 16 decembrie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Alert, curios - faceți un efort să apreciați și să observați acțiunile depuse de cei dragi ca să țină pasul cu voi. Oricum, veți petrece duminica fără victorii la scară largă. De fapt, nu aveți nevoie de ele. Vă veți bucura pur și simplu de tot ceea ce aveți în prezent (relații familiale, calde cu prietenii apropiați și devotați).

Sănătate - Surplusul de informații din socializare vă agită și vă ocupă timpul cu detalii care sunt neînsemnate.

Bani - Cumpărați obiecte de decor pentru a îmbunătăți aspectul biroului de mâine încolo și a crea armonie și în atmosfera exterioară.

Horoscop zilnic 16 decembrie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Apar dificultăți în relațiile cu familia care vă reproșează folosirea nepractică a banilor. Mai bine nu uitați să le arătați copiilor și să le descrieți cu o relatare detaliată a copilăriei dumneavoastră timpurii. Seara, treceți prin albumul de familie cu ei, astfel încât copiii să cunoască istoria familiei.

Sănătate - Reacțiile celor dragi vă afectează și vă scot din starea de bine. Nu intrați pe subiecte sensibile.

Bani - Folosiți-vă de mintea voastră, căci e la capacitatea maximă și prezentați fără frică ideile avute acum.

Horoscop zilnic 16 decembrie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Vă puneți la dispoziția celorlalți timpul, ajutorul. Prietenii sunt acum foarte importanți.

Sănătate - Aveți energie dar acționați instinctiv și vă puteți răni sau accidenta din neatenție.

Bani - Reacționați la crizele apărute, având în minte în permanență interesul vostru pe termen lung. Puteți face o achiziție foarte profitabilă. Acest lucru va avea statutul de "mâna a doua", dar nu veți fi jenat și supărat. Cel mai important lucru va fi faptul că ați păstrat bugetul intact prin efectuarea acestei achiziții.

Horoscop zilnic 16 decembrie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Apar sincronicități sau coincidențe. Țineți cont și studiați semnalele. Veți fi surprinși când vă veți întâlni o fostă iubire. Vă veți privi în ochi, veți schimbați un scurt "Bună ziua" și veți fugi din nou în direcții diferite. Cel mai important lucru pe care îl veți realiza în acest moment este că în inima voastră nu mai există loc pentru această persoană. Au încetat tresăririle, ceea ce înseamnă că sunteți gata să vă deschideți sufletul pentru altcineva.

Sănătate - Lucrurile se așează și vedeți acum efectele schimbărilor făcute în stilul de viață.

Bani - Cheltuiți bani pentru activități de plăcere sau pentru copii–echipament sportiv, hobby-uri ale celor mici.

Horoscop zilnic 16 decembrie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Spontan, îi atrageți și pe cei cu spirit de aventură pe măsură, pentru a porni împreună la drum - destinația e mai puțin importantă. Însă pasiunile sunt pasiuni, dar orice s-ar spune, nu construiești o relație serioasă pe ele.

Sănătate - Nu săriți pașii din rutina de îngrijire personală. Faceți chiar lucruri în plus pentru voi, inclusiv un tratament facial, un masaj.

Bani - Căutați grupurile și asociațiile profesionale care corespund ambițiilor voastre și depuneți cerere de afiliere.

Horoscop zilnic 16 decembrie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Canalizați-vă corect energia și implicați-vă în activitățile prietenilor. Mintea e prea împrăștiată.

Sănătate - Bucuria de a petrece timp cu ceilalți e revitalizantă și în final, vindecătoare. Duminica va trece în casa de la țară a unuia dintre prieteni, acolo unde vă veți permite să fiți complet eliberat.

Bani - Ascultați discursuri motivaționale și faceți o strategie pentru ambițiile și planurile  profesionale.

Horoscop zilnic 16 decembrie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Complimentați eforturile celor dragi, aplanați tensiunile prin jovialitate și umor. Fiți deschis.

Sănătate - Programați-vă pentru o evaluare de rutină. E necesar a lua toate măsurile necesare de prevenție.

Bani - Fiți activ, alegeți să vă îndepliniți sarcinile profesionale în ritmul propriu ,în mediul armonios pentru voi. Dacă împrumutați bani de la rude, în următoarele câteva zile veți fi forțați să munciți din greu pentru a plăti înapoi.

Horoscop zilnic 16 decembrie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Îi distrați pe ceilalți cu conversații spumoase, creative. Alegeți activități care să implice un fel de luptă a minților strălucite.

Sănătate - Alegeți să faceți reguli personale, nu neapărat să urmați tradiția sau sfaturile experților. Nu faceți schimbări de look pentru ca nu o să vă placă rezultatul și picați în depresie.

Bani - Faceți listă de cumpărături pentru a nu uita esențialul. Sesiunile de cumpărături sunt acum o plăcere în sine.

Horoscop zilnic 16 decembrie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Aveți tendința să vă impuneți, să controlați și să organizați activitățile cu prietenii. Alegeți oameni care să înțeleagă.

Sănătate - Vă preocupă reacția voastră din forul interior la experiențele exterioare. Evitați să puneți gaz pe foc la disputele din casă.

Bani - Lăsați intuiția să vă ajute și deschideți-vă la colaborarea cu persoane față de care erați sceptici inițial.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1