Horoscop zilnic 12 mai: Berbecii organizează petreceri sau acceptă invitații la evenimente distractive

horoscop.jpg

Horoscop zilnic 12 mai: Berbecii organizează petreceri sau acceptă invitații la evenimente distractive
Foto: pixabay

Citește horoscopul zilnic din 12 mai, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 12 mai!

Horoscop zilnic 12 mai: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Sunteți fermecător și nici măcar nu conștientizați puterea de influențare pe care o dețineți. Acceptați invitații la petreceri sau organizați voi propriul eveniment unde să vă desfășurați.

Sănătate - Urmăriți semnele. Unele lucruri nu sunt coincidențe și dacă vă ascultați corpul puteți preveni stări de disconfort prin simpla ajustare a dietei, fără a ajunge la medicație.

Bani - Trebuie să vă bazați pe ajutorul venit din partea familiei. Nu e ușor să cereți sprijin dar cei dragi vor fi bucuroși să vă întindă o mână de ajutor.

Horoscop zilnic 12 mai: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Orientați-vă către a experimenta, a cunoaște și a descoperi noi fațete ale personalității voastre. Participați la evenimente de naturi diverse, de la deschideri de localuri, până la debuturi artistice.

Sănătate - Vă e limpede că aveți nevoie de armonizare din exterior. Faceți yoga acasă, gimnastică energetică. Evitați să vă plângeți de milă sau să vă victimizați.

Bani - Beneficiile primite anterior vă obligă la o continuitate a eforturilor. Dați dovadă de profesionalism și faceți unele sacrificii din timpul liber, pentru a reverifica unele raporturi.

Horoscop zilnic 12 mai: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Se cere realism. Vă comportați pe baza unor scenarii din imaginație sau din auzite. Cereți un dialog față în față și abordați subiectul care vă frământă.

Sănătate - Opriți-vă din tumultul zilei și acordați-vă timp ca să distingeți tiparele interioare. Vedeți clar factorii motivanți și folosiți-vă conștient de ei pentru a nu abandona rutina.

Bani - Descoperiți noi idei de a extinde activitatea existentă. Notați, faceți o strategie și analizați posibilitățile bugetare curente de a face mici investiții.

Horoscop zilnic 12 mai: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Întâmpinați dificultăți în comunicare pentru că vă schimbați foarte des atitudinea. Fiți consecvent sau evitați să dați răspunsuri definitive acum.

Sănătate - Afecțiunile cardiovasculare pot să se acutizeze. Amânați activitățile care pun presiune suplimentară sau vă stresează inutil.

Bani - Folosiți-vă autoritatea și nu lăsați idealurile celorlalți să devină prioritare pe lista de cheltuieli. Dialogul ajută să ajungeți la o soluție de mijloc.

Horoscop zilnic 12 mai: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - E favorabil să vă desfășurați în mulțimi de oameni. Confirmați participarea la evenimente și deveniți rapid sufletul petrecerii.

Sănătate - Vă autorestricționați. Voi sunteți cel mai mare critic și nu vă bucurați de relaxare pentru că simțiți că e nevoie de mai mult efort.

Bani - Vă simțiți mărinimos. Puteți face donații. Spiritul de caritate aduce beneficii de ambele părți, atât pentru voi, cât și pentru destinatarii fondurilor.

Horoscop zilnic 12 mai: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Fiți deschis. Vă interesează să discutați subiecte tabu sau oculte. Căutați grupuri sau forumuri din mediul online care vă pot lămuri curiozitățile.

Sănătate - Vă lipsesc determinarea și motivarea. Implicați și anturajul și alegeți un sport de echipă sau organizați o competiție care să stimuleze participarea.

Bani - Treceți prin momente mai dificile, datorate mai mult îngrijorării decât din cauze concrete. Lipsa unor anumite produse de lux nu trebuie să vă acapareze gândurile.

Horoscop zilnic 12 mai: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Dați dovadă de inventivitate și cei din jur sunt atrași de ideea de a face ceva nou. Fiți spontani și urmați primul impuls. Nu luați bagaje foarte mari.

Sănătate - Mențineți o atitudine pozitivă. Partea de disconfort fizic vă sâcâie prin dureri de cap de la tensiune, dar sunt pusee trecătoare.

Bani - Aveți capacitatea de a întoarce în favoarea voastră un rezultat aparent nefavorabil, iar pierderea inițială devine un bine mascat.

Horoscop zilnic 12 mai: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Aveți planuri de dezvoltare a relațiilor și considerați că e momentul să discutați cu cei dragi cum să faceți mai ușoară trecerea la nivelul următor.

Sănătate - E important să vă odihniți adecvat cu efortul depus. Chiar dacă se trage de voi pentru a mai termina din sarcini, dacă simțiți că s-a atins o limită de epuizare, retrageți-vă.

Bani - Inteligența e amplificată și inventivitatea e sporită. Nu uitați să notați ce vă trece prin minte acum, chiar dacă par idei futuriste sau fără aplicabilitate practică.

Horoscop zilnic 12 mai: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Pentru a păstra relația e nevoie de mai mult tact și simț al umorului ca de obicei. Faceți abuz de bancuri, emoții și amintiri comune.

Sănătate - Tonusul excelent vă susține în orice vă propuneți. Nimic nu vi se pare de nerezolvat și chiar aveți idei năstrușnice pentru a vă amuza răspunzând la provocările zilei.

Bani - Capacitatea de a sesiza șansele și oportunitățile cu potențial pentru viitor vă ajută să treceți de linia de plutire. Sunteți cam îngrijorați cu fluxul de numerar.

Horoscop zilnic 12 mai: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Modelarea planurilor se face ușor dacă fiecare din grup e dispus să lase de la el și să se adapteze pentru majoritate.

Sănătate - Imunitatea vi se poate deteriora dacă nu luați un tratament suplimentar de vitamine. Încercați din alimente să vă reechilibrați.

Bani - Reușita lentă dar sigură vă cam încurcă planurile de moment și vă debusolează. Aveți totuși răbdare, mai ales dacă sunt contracte asumate oficial.

Horoscop zilnic 12 mai: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Căutați parteneri de discuție pentru dezbateri pe subiecte mai abstracte, legate mai curând de principii și filozofie decât de aspecte pragmatice. Nu uitați că sunt amicale.

Sănătate - Unele afecțiuni cronice se pot manifesta și  să vă dea programul peste cap. Nu săriți etape din tratamentul stabilit sau mergeți la un specialist.

Bani - Aveți parte de reușită la examenele sau interviurile profesionale. Sunteți pregătit pentru prezentări de produs și obțineți finanțări mai ușor.

Horoscop zilnic 12 mai: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Acordați atenție informațiilor venite privitor la petrecerea timpului liber în locuri mai neconvenționale. Vă tentează să vă înscrieți în excursii în locuri unde să vi se permită să trăiți experiențe cu tentă unică.

Sănătate - Aveți determinarea care să vă ajute să vă vindecați de orice afecțiune. Vă simțiți în stare să mutați munții și puteți inspira și pe alții.

Bani - Treceți prin momente când aveți senzația că vi se încetinește gândirea și vă pierdeți încrederea în ideile pe care le-ați promovat cu atâta zel. Nu abandonați la jumătatea drumului, dar faceți ajustări care ar duce la îmbunătățirea proiectelor.

 

 

Loading...