Horoscop zilnic 10 martie: Berbecii au parte de încurajările familiei

horoscop-10-martie

horoscop 10 martie
Horoscop 10 martie: Berbecii au parte de încurajările familiei

Citește horoscopul zilnic 10 martie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 10 martie!

Horoscop zilnic 10 martie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Aveți parte de încurajările familiei. Membrii ei sunt mai convinși ca voi că aveți toate calitățile necesare pentru a face față și a vă descurca în fața oricărui tip de provocare.

Sănătate - Sunteți încurajat să faceți acele schimbări în ritmul de muncă cotidian și să acordați mai multă atenție la detaliile care pot face atractiv un anume fel de mâncare sau un anume exercițiu fizic.

Bani - Trecutul vă influențează prea mult. Fiți deschis la modern și la noi idei, mai extravagante. Nu vă învârtiți în cerc apelând la aceleeași vechi soluții.

Horoscop zilnic 10 martie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Chiar dacă nu sunteți complet pe aceeași lungime de undă cu partenerul, arătați suficientă deschidere și  asigurați-l de sprijinul vostru.

Sănătate - Concentrați-vă gândirea și eforturile către a găsi modalități mai simple de a aduce mici schimbări în rutina zilnică.

Bani - Fiți atent atât la ce aveți de făcut în viitorul apropiat, dar și la ce tocmai ați încheiat. Pot apărea efecte întârziate de la ultimele activități profesionale.

Horoscop zilnic 10 martie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - E necesar să discutați dilemele cu cineva din afara parteneriatului pentru a căpăta o înțelegere mai profundă și să obțineți mai multă claritate.

Sănătate - Nu vorbiți despre ce vreți să integrați în rutina voastră, ci pur și simplu puneți în practică. Nu cereți sfaturi de la cei din jur, așteptați întâi să vedeți cu ce vă acomodați ușor și ce funcționează rapid.

Bani - Faceți liste. Notați ce aveți de cumpărat și pentru cine, unde e necesar să vă deplasați și, dacă e vorba de achiziționarea unor lucruri mai importante ca preț, verificați costul și pentru variantele online.

Horoscop zilnic 10 martie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Se accentuează tensiunile între generații. Nu vă puneți mintea să convingeți pe cineva cu experiență vastă de viață, să își schimbe acum radical opiniile.

Sănătate - Resimțiți mai puternic efectele stresului. Căutați să influențați mediul exterior cu o ambianță cu muzică,flori pe birou.

Bani - Rămâneți fermi în deciziile luate chiar dacă asta intereferează cu programul unor colegi. Le veți fi datori cu o favoare, dar câștigul de acum e important.

Horoscop zilnic 10 martie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Incidente din trecut revin în atenția socială acum. Explicați că fiecare monedă are 2 fețe și că în fiecare conflict există cel puțin 2 variante ale fiecărei părți implicată. Cereți clemență.

Sănătate - Cereți supraveghere de la instructor pentru a fi sigur că faceți corect exercițiile. Riscul de întinderi musculare e mai crescut.

Bani - Vă lipsesc informații de care ați avea nevoie pentru a vă putea exercita inițiativa și să  faceți achiziții mai importante. Aveți răbdare.

Horoscop zilnic 10 martie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Sunteți loiali și vi se pare că asta vă îndreptățește să fiți mai posesivi decât de obicei. Conștientizați și acționați mai logic.

Sănătate - Dacă disconfortul resimțit e trecător, faceți doar pauze mai des, fără a intra în panică sau  a apela la medicamente prea puternice.

Bani - Faceți estimări atente și calculate privind avantajele și dezavantajele pe care le au diferite acțiuni și stabiliți dacă rezultatul potențial merită costul.

Horoscop zilnic 10 martie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Există tendința de a fi certăreț și să faceți din țânțar armăsar. Puteți exagera cu supărarea și să faceți afirmații necugetate.

Sănătate - Contextul actual în care vă desfășurați activitatea profesională vă ridică probleme legate de nivelul de stres și oboseală suplimentare.

Bani - Folosiți timpul pentru a vă interesa care e cea mai rentabilă formă de a înmulți venitul câștigat. Citiți păreri pe internet sau întrebați direct persoane cunoscute care au apelat la investiții și au avut o rată de profit mulțumitoare.

Horoscop zilnic 10 martie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Auziți de evenimente mai triste din partea unor cunoscuți și vă poate da peste cap programul. Vi se solicită ajutorul și este nevoie să întindeți mâna indiferent de cât de mult vă produce disconfort. E cazul să puneți pe altcineva pe primul loc.

Sănătate - Schimbările făcute au efecte iar corpul și starea voastră sunt bune și aveți destulă energie să vă îndepliniți planurile.

Bani - Urmăriți emisiuni financiare pentru a afla în ce condiții sau cadru legal ați putea să vă suplimentați câștigurile.

Horoscop zilnic 10 martie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Prea mult sentimentalism din partea partenerului vă tulbură și aveți tendința să vă plângeți pe umărul prietenilor. Alegeți oameni apropiați care să nu judece sau să aibă motive de bârfă.

Sănătate - Fiți mai atenți la afecțiunile cronice care acum se pot manifesta și vă ridică unele provocări. Asigurați-vă că aveți remedii cu voi, mai ales dacă faceți deplasări.

Bani - Pur și simplu reflectați asupra modalităților pe care ați putea să le folosiți pentru ca veniturile să crească. Notați ideile.

Horoscop zilnic 10 martie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Vorbiți cu prietenii dar nu neapărat să vă descărcați pe ei. Voi o să plecați  bine acasă, iar ei vor rămâne epuizați. Faceți un schimb de energie reciproc avantajos.

Sănătate - O zi bună poate fi îmbunătățită dacă nu renunțați la micile răsfățuri sau dacă faceți din ele o obișnuință.

Bani - Sunt puține obstacole care acum pot interveni și care să vă blocheze îndeplinirea obiectivelor propuse.

Horoscop zilnic 10 martie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Cooperanți, blânzi, empatici...sunt câteva din motivele pentru care reveniți cu drag acasă la oamenii care vă oferă toate acestea.

Sănătate - E indicat să vă treziți dimineața chiar dacă este weekend. Faceți câteva din exercițiile de stretching și apoi beți cafeaua cu cei dragi.

Bani - Întreprindeți un plan de afaceri schematic pentru visul vostru și gândiți-vă care ar fi calea optimă de lansare.

Horoscop zilnic 10 martie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Nu pierdeți timpul căutând vinovați sau încercând să găsiți logica din comportamentul altuia. Înconjurați-vă de oameni cu care vă face plăcere să stați.

Sănătate - Evitați pe cât posibil conflictele sau situațiile tensionate și organizați programul în așa fel încât să includeți la fiecare activitate destul timp pentru a le duce la bun sfârșit în liniște și fără să resimțiți presiunea ceasului.

Bani - Vă propuneți să vă ocupați de probleme pe care le-ați tot amânat și le-ați lăsat mai la urmă. Sarcinile de serviciu restante s-au adunat și faceți muncă în weekend.

 

Loading...