Horoscop weekend 8-9 decembrie. Surprizele și schimbările dau buzna peste o zodie!

Citeste tot despre: 

Weekendul 8-9 decembrie aduce liniște și vești bune. Am intrat deja în spiritul sărbătorilor, astfel că suntem deja cu gândul la anul 2019. Balanțele ar trebui să aibă grijă cât cheltuiesc în această perioadă, iar vărsătorii vor avea surprize la locul de muncă.

Horoscop weekend 8-9 decembrie - Berbec 

Sâmbătă: Mercur retrograd produce deja dezastre și nu se întâmplă asta doar în semnul tău, ci afectează în general toate zodiile. Ție îți aduce însă o sensibilitate aparte în 9 decembrie, când ești extrem de irascibil. Ai grijă pe cine alegi să îți „descarci” nervii.

Duminică: Planeta Marte intră în Scorpion, iar acest lucru îți aduce ție mari oportunități, dar și extrem de multe provocări. Ai grijă la persoanele dragi este posibil să afli vești proaste, de asemenea nu neglija starea ta de sănătate.

Horoscop weekend 8-9 decembrie - Taur 

Sâmbătă: Vei lua decizii foarte ușor în această zi, indiferent de situația cu care te confrunți. De altfel de astăzi și până în ianuarie vei vedea lucrurile foarte clar și ai succes în orice acțiuni intreprinzi.

Duminică: Te hotăraști că este cazul să schimbi macazul profesional și ești foarte aproape să începi pe cont propriu.

Horoscop weekend 8-9 decembrie - Gemeni 

Sâmbătă: De multă vreme îți tot propui două zile pentru tine și cei din jurul tău. Începe de astăzi! Din 9 și 10 decembrie casa familiei și a relațiilor este foarte bine aspectată, așadar profită și relaxează-te împreună cu cei dragi.

Duminică: Ai avut o perioadă foarte aglomerată, astăzi simți că bateriile tale sunt complet descărcate. După cum ți-am spus deja, e cazul să lași puțin treburile care te obosesc departe și să ai grijă de starea ta de sănătate, dar și cea psihică.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Horoscopul banilor 2019. O zodie pune mâna pe o sumă mare de bani. Va trăi în lux!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru decembrie. Vin banii! Noroc uriaș pentru câteva zodii

Loading...

Citește și