Horoscop weekend 26-27 ianuarie. Bani și recompense pentru multe zodii

Citeste tot despre: 

Horoscop weekend 26-27 ianuarie. Ultimul weekend din luna ianuarie vine cu bani și recompense pentru multe zodii. Printre norocoși se numără Berbecii, Racii și Gemenii. Se ivesc oportunități interesante, pe care astrologii vă îndeamnă să nu le ratați.

Horoscop weekend 26-27 ianuarie

Berbec

Sunt posibile cadouri, recompense substanţiale sau implicarea în proiecte şi colaborări care vestesc diverse avantaje. Există şi varianta încheierii unor acţiuni din care trebuia să vină bani şi au venit puţini sau deloc. Este o perioadă bună de a vă verifica situaţia veniturilor din munca proprie şi a datoriilor faţă de alţii. 

Taur

Vă veţi face remarcat în anturaj prin forţă şi farmec deosebit. Se pare că vă veţi modifica modul de relaţionare cu tot ce vă înconjoară. Sinele vă va ieşi la iveală complet schimbat şi cu noi planuri de viaţă. Sunteţi dornic de a vă implica în colaborări noi și chiar puteți primi oferete viabile. 

Gemeni

Relaţiile parteneriale, colaborările şi proiectele sunt bine susţinute. Activitatea din acest sector vă va crea o stare de bine, iar oportunităţile de câştig sunt garantate. Folosiţi măsura în toate şi ascultați ce au de zis ceilalţi. Recomandabil este să staţi de vorbă doar cu voi înşivă şi să fiţi cât mai discret cu ceilalţi. 

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Zodiile de femei cu care orice bărbat s-ar căsători. Sunt soții ideale

Horoscop sexual. Ce note au la pat zodiile masculine

Loading...

Citește și

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!