Horoscop vacanță 2019. Când trebuie să pleci în concediu, în funcție de zodia ta

Citeste tot despre: 

Ești epuizat încă din a doua lună din 2019? Poate ai nevoie de o vacanță sau poate nu. Astrele au decis care sunt lunile de concediu favorabile pentru fiecare zodie în parte. Așa că nu mai sta pe gânduri și fă-ți deja rezervările în luna pe care horoscop vacanță 2019 ți-o indică.

Horoscop vacanță 2019 - pentru toate zodiile

GEMENI - La inceputul lui februarie 2019. Ai nevoie de o evadare.

RAC - La inceputul lui martie 2019. Sarbatoreste primavara intr-o alta tara.

LEU - In aprilie 2019. Asigura-te doar ca iti organizezi bine itinerariul.

FECIOARA - La inceputul lui mai 2019. Alege-ti locul pe care il visezi de atata timp.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Zodia care va fi înșelată în 2019. Se va trezi înjunghiată pe la spate când se așteaptă mai puțin

Horoscop februarie. Schimbări pentru taur. Ai nevoie de o ruptură dură şi decisivă!

Loading...

Citește și

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!