Horoscop săptămânal 7-13 ianuarie: Scorpionii trebuie să fie flexibili

horoscop-saptamanal-7-13-ianuarie-scoprioni.jpg

Horoscop săptămânal 7 - 13 decembrie: Scorpionii trebuie să fie flexibili
foto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru perioada 7-13 ianuarie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 24-30 decembrie 2018 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Scorpion trebuie să fie flexibili

Horoscop săptămânal Berbec: 7-13 ianuarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Lucrul principal al acestei perioade este munca și cariera. Sunteți plini de energie și deloc înclinați să ascultați sfatul cuiva. Amintiți-vă că, pe undeva, impulsivitatea dvs. este destul de potrivită, dar pe altă parte, ea poate dăuna. Responsabilitatea va crește, ambițiile vor crește și, în același timp, presiunea din partea altora va crește, ceea ce ar putea complica promovarea acestora pe parcursul carierei. Deja de acum ar trebui să faceți o alegere în ce direcție să vă îndreptați eforturile și, dacă este posibil, să negociați, să vă oferiți ideile, să faceți noi afaceri, să vă reorganizați și să încheiați un fel de acorduri care să permită venituri. Ar fi frumos să vă amintiți de planurile anterioare pe care le-ați dezvoltat dar nu au fost niciodată implementate.

Probabilitatea unor evenimente semnificative în sfera iubirii este ridicată și nu doar acum, ci pe parcursul întregii luni. Acesta este un moment potrivit pentru întâlnirile și fortificarea relațiilor cu membrii de sex opus.

Horoscop săptămânal Taur: 7-13 ianuarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Urmează  o perioadă dinamică deoarece veți fi plini de putere și dorință de a transforma totul în jurul vostru, începând cu o rearanjare în casă și continuând cu imaginea sau reevaluarea valorilor interne. Potențialul energetic va fi la un nivel înalt dar mai degrabă instabil, care poate provoca schimbări de dispoziție cu trecere rapidă de la activitate la apatie.

Puteți avea întâlniri neobișnuite cu vechi cunoștințe, aceasta fiind o perioadă interesantă în plan romantic, când se vor lămuri niște lucruri. Dacă unii nativi vor avea  influență asupra partenerilor lor, alții se vor implica în acțiuni directe. Nu e exclus să dați dovadă de prea multă exigență, dați sfaturi și căutați să-i instruiți pe cei din jur, iar asta va provoca protest din partea lor.

Dacă plecați în străinătate, aveți grijă să vă protejați cumva casa, căci există tendința de a se petrece ceva neplăcut legat de ea.

 

 

Horoscop săptămânal Gemeni: 7-13 ianuarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Evenimentele s-ar putea să nu se dezvolte așa cum sperați, deci o mică prudență este indicată. Mai bine să vă concentrați asupra afacerilor cunoscute, ba chiar să căutați să vă întăriți spatele!

Puteți simți o acută lipsă de energie, deoarece apărarea organismului va fi slăbită și mai susceptibilă la bolile sezoniere și virale. În consecință, starea psiho-emoțională va fi instabilă, iar pentru a vă menține capacitatea de lucru și relațiile bune, aveți nevoie de calm, rezistență și corectitudine.

Se pot ivi situații conflictuale ori altfel de probleme cu reprezentanți ai generației mai în vârstă și pot apărea tensiuni datorită deciziei grăbite din partea voastră. Se poate întâmpla ca totul să poată provoca disconfort emoțional, incertitudine, incapacitatea de a vă încadra în circumstanțele propuse ori de a  evalua în mod corespunzător o situație aflată în plină evoluție.

Grijă la treburile de serviciu, la negocieri și contracte, căci ele pot fi supuse litigiilor în timp, dacă vă scapă ceva acum. Citiți cu atenție acordurile pentru a evita orice dispută!

 

 

Horoscop săptămânal Rac: 7-13 ianuarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Creativitatea și simțul umorului vă vor ajuta să faceți față dificultăților și cu răbdare veți evita conflictele în situațiile în care cineva din apropiere se comportă diferit decât era planificat și ați visat. Veți avea suficientă putere pentru a răspunde corect la aceste energii negative. Ele pot afecta relațiile cu partenerii, iar tensiunea care poate apărea în acest moment poate costa experiențe emoționale profunde. Nu este exclus ca un anumit tip de relație să se întrerupă. Anxietatea poate afecta activitatea din afaceri și cea creativă. Poate doar comunicarea cu prietenii și rudele să aibă un efect benefic asupra dispoziției emoționale. O discuție cu teme îngrijorătoare vă va ajuta să înțelegeți dificultățile și contradicțiile care apar și să găsiți o soluție care să satisfacă pe toți. În același timp, veți putea să folosiți cu succes conexiunile în situații dificile, căci lucrurile pot decurge  în așa fel încât alții să vă ofere ajutorul.

Unele dintre perspective ar putea fi îndoielnice, unele planuri se vor prăbuși chiar înaintea ochilor voștri. În această perioadă, va trebui să fiți mai atenți nu numai cu partenerii, ci și cu dușmanii, cu invidioșii, pentru că dorința lor de a face rău poate crește.

 

 

Horoscop săptămânal Leu: 7-13 ianuarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Vine o perioadă destul de dificilă pentru mulți, când relațiile, calitățile profesionale, abilitatea de a acționa constructiv și pragmatic vor fi testate. Un număr mare de îndatoriri vă poate afecta, rugămințile altora este puțin probabil să le refuzați din moment ce e în joc nu numai reputația voastră, ci și banii. Deocamdată, succesul în continuare și capacitatea de a avansa în carieră, de a atrage sprijinul oamenilor influenți vor depinde de rezultatele activității voastre .Cu toate acestea, nu ar trebui să vă exagerați importanța și să vă manifestați mândria, căci, în caz contrar, riscați să stricați impresia pe care o veți face altora. Abundența afacerilor și îndatoririlor nu vă va permite să vă relaxați, iar mulți dintre voi va  trebui să acționați într-un cadru destul de strâns, cu un termen determinat, astfel încât este posibil să nu mai aveți timp suficient pentru voi înșivă și pentru planurile voastre. Toată lumea va avea nevoie de ceva de la voi și-n același timp potențialul energetic e scăzut. Atenție căci volumul mare de muncă poate afecta negativ starea de sănătate și starea de spirit!

 

 

Horoscop săptămânal Fecioară: 7-13 ianuarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Câștigătorii din semnul vostru vor fi aceia care s-au bazat pe conservatorism, experiență profesională și evoluții din trecut. Numai o fundație solidă va fi capabilă să reziste la intemperiile serioase din ianuarie. Dimpotrivă, minciuna, preocuparea de problemele imediate și încercările de a păstra un nas pe sus vor conduce în mod inevitabil la prăbușirea a ceea ce ați încercat să faceți. În primul caz, veți fi capabili să vă dedicați ocupațiilor voastre preferate, veți fi inspirați de idei noi, nimic nu va părea imposibil. Se pare că veți acționa din mândrie, că activitatea socială și comunicarea versatilă vă vor ajuta să avansați în carieră, să deschideți noi domenii de activitate, să planificați planuri și perspective interesante. Este o perioadă  bună pentru tot felul de contacte, astfel încât vor veni propuneri de implicare într-o varietate de organizații, de a participa la proiecte creative. Pregătiți-vă să fiți gata pentru schimbare și chiar pentru trecerea la un nou loc de muncă.

 

 

Horoscop săptămânal Balanță: 7-13 ianuarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Începutul anului 2019 poate fi destul de favorabil, în special pentru punerea în aplicare a planurilor personale, a evenimentelor de familie și înfrumusețarea domiciliului. Veți avea mijloacele și dorința de a cumpăra lucruri scumpe, de a vă decora locuința, de a o face mai sigură și, de asemenea, să aveți grijă de părinții voștri. Ar trebui să încercați să alegeți un comportament corect față de rudele, prietenii și de cei dragi, deoarece mulți dintre ei vor avea nevoie de atenție.

Financiar,  va trebui adesea să vă apărați independența  prin plasarea accentelor potrivite, deoarece probleme legate de bani ar putea apărea nu numai acum, ci pe tot parcursul anului. Așteptați-vă și la un colaps temporar, la o situație traumatizantă, așa că fiți atenți!

În parteneriate, Saturnul sever va provoca conflicte și neînțelegeri și chiar cuplurile amiabile se pot certa mai des. Cei a căror relație este destul de complicată, se pot gândi la divorț.

 

 

Horoscop săptămânal Scorpion: 7-13 ianuarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Flexibilitatea va trebui să fie sloganul vostru . Confruntându-vă cu obstacole, va fi nevoie să gândiți soluții și ,în orice caz, să nu încercați să mergeți în linie dreaptă. Poziția astrelor va oferi un suport tangibil și un aflux de energii vitale, precum și oportunitatea de a primi satisfacție din partea realizărilor și a disponibilității de a vă demonstra generozitatea. Este momentul potrivit pentru a vă întâlni cu rudele, pentru a stabili noi relații de afaceri, pentru a vă familiariza și a face solicitări oamenilor influenți și competenți. Potențialul intelectual vă este activat și veți  demonstra asta prin diversitatea intereselor, prin înțelegerea problemelor și acțiunilor altora, lucru care va ajuta nu numai în comunicarea informală, ci și la întâlnirile de afaceri, construind în mod corect și clar un comportament adecvat.  Sugestiile și comentariile voastre vor fi valoroase pentru alții, astfel încât să puteți înțelege cu ușurință problemele complexe și să oferiți sprijin nu numai celor dragi, ci și prietenilor și cunoștințelor.

 

 

Horoscop săptămânal Săgetător: 7-13 ianuarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Sectorul muncii capătă amploare, iar responsabilitățile și sarcinile de rezolvat se adună una câte una. Ba mai mult decât atât nu e exclus să fiți nevoiți să dați ajutor și unui membru al familiei. Acordați-vă timp și pentru voi, pentru sănătatea organismului, respectând cu strictețe un program riguros de masă și odihnă. E un moment bun să porniți o dietă, un regim alimentar, o detoxifiere ori să încercați să eliminați viciile din viața voastră.

Dacă v-ați simțit rău în ultimul timp, poziția lui Venus este favorabilă recuperării, pentru că dă o oarecare rezistență la boli sau ajutor să depășiți problemele.

Se consumă energie în mediul domestic, la domiciliu sau în relațiile cu unul din părinți. Acolo aveți nevoie de securitate, iar aceste necesități se pot extinde de la nevoia de atașament total față de casă și până la un patriotism exacerbat.

Dacă apar stricăciuni, fiți fără grijă că vă descurcați. Reparați totul prin casă.

 

 

Horoscop săptămânal Capricorn: 7-13 ianuarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Nu veți fi scutiți de framântări interne și luptele se vor da mai curând în interiorul vostru. Partenerul continuă să vă irite că-i grăbit și le dă pe toate peste cap, treburile de acasă nu vă dau pace, mai ales că doriți ca acolo să decurgă totul perfect. Și totuși dispuneți de atâta creativitate încât sunteți capabili să depășiți orice se ivește.

Lăsați temerile la spate și scoateți la suprafață copilul vostru interior, sentimentele voastre și tot ce poate însemna talent!

Veți avea un mod precipitat de a comunica, mai ales cu persoanele din sexul opus. De asemenea puteți avea afinități prin corespondență, la distanță, prin telefon sau în timpul unei călătorii. Preocupările intelectuale vor fi comune cu ale partenerului sau ale fraților, dialogurile fiind vii și animate.

Sunteți prea perfecționiști și critici cu voi inșivă. Același lucru îl cereți la schimb și de la alții. Îngrădiți astfel orizonturile.

 

Horoscop săptămânal Vărsător: 7-13 ianuarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Prezenta configurație astrală este favorabilă modalităților de gestionare a banilor, unde vă veți dovedi talentați. Speculațiile vor avea succes, iar șansa poate surâde la jocurile de noroc. Perioada e bună pentru  negocieri și efectuare de diverse tranzacții. Ați putea obține chiar și o primă neașteptată sau o posibilă avansare în funcție. Puteți să vă ocupați de obținerea de profituri foarte bune și să vă dezvoltați resursele dobândite. În management și economie vă puteți dovedi calitățile și asta vă va permite să vă optimizați bugetul. Pe scurt, veți avea toate atuurile în mână pentru a vă mări economiile. Și cei care au avut probleme financiare recent, le vor rezolva.

Grijă la agresivitate! Ea poate atinge cote maxime, fie în plan fizic, fie în plan mental sau verbal. Pentru că nu umblați cu jumătăți de măsură, o să încercați să vă impuneți în fața celorlalți prin îndrăznealã, forță și prin impulsivitate. Deveniți neatenți și grăbiți, riscați să conduceți cu viteză, iar uneori nu gândiți acțiunile, gafând prostește.

 

 

Horoscop săptămânal Pești: 7-13 ianuarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Energiile plutoniene oferă suport ideilor voastre creative care v-ar putea spori și ele veniturile dacă reușiți câteva tranzacții inteligente, cerând sfatul prietenilor. O investiție modestă poate aduce câștiguri ori una făcută acum câteva luni în asociere ar putea să vă aducă profituri. Și încă ceva - banii sunt o condiție  necesară, dar nu suficientă pentru fericire. Mizați pe fler și pe intuiție atunci când luați o hotărâre importantă!

Grijă mare în ce fel de relații intrați, pentru că există tendința de a fi cam naivi și încrezători! Trădările nu or să vă ocolească, fie că vin din partea partenerului, fie a unor dușmănii ascunse.

Relațiile cu mediul înconjurător sunt tensionate și nici veștile de la drum nu or să vă încânte.

Și medical s-ar putea să aveți ceva probleme, în așa fel incât vă sfătuiesc să nu le neglijați.

Loading...