Horoscop săptămânal 3-9 august: Săgetătorii au o perioadă haotică şi neclară

horoscop-saptamanal-3-9-august.jpg

Horoscop săptămânal 3-9 august: Săgetătorii au o perioadă haotică şi neclară
foto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru perioada 3-9 august 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 3-9 august 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Săgetător vor avea o perioadă haotică şi neclară.

Horoscop săptămânal Berbec: 3-9 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

berbec_1_1_0.jpg

berbec
Berbec 21 martie – 20 aprilie

Urmează o perioadă dinamică, în care însuși guvernatorul vostru, Marte, va avea un cuvânt greu de spus.S e preconizează schimbări, iar unele dintre ele chiar voi o să le inițiați. Mulți veți fi pregătiți pentru acest lucru și veți simți nevoia să abandonați vechile treburi și obligații fără speranță, pentru a găsi o nouă soluție la problemele de lungă durată. Veți genera în mod activ idei noi, vă veți  arăta întreprinzători, curajoși, îi veți provoca pe ceilalți să-și abandoneze stereotipurile și să încerce într-un domeniu nou. Voi  înșivă o să fiți gata să cuceriți noi vârfuri și să nu priviți înapoi. Autoritatea și ambiția vor crește, deci nu vă va mulțumi al doilea rol sau jumătatea de măsură.

Faptul că abandonați chestiuni vechi, unele lăsându-le nefinalizate, poate provoca nemulțumirea colegilor și a conducerii. Trebuie să fiți mai atenți la problemele financiare, deoarece încrederea în sine și neatenția pot duce la pierderi monetare și instabilitate financiară.

Horoscop săptămânal Taur: 3-9 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

taur_1_0.jpg

taur
Taur 21 aprilie – 20 mai

Familia și casa vor fi aduse în discuție pentru voi, situațiile traversate făcând parte din rândul celor dificile. Mai mult, potențialul energetic va fi foarte slăbit, așa că, voi înșivă o să aveți nevoie de un ritm calm al vieții. Va trebui să vă mobilizați ca să depășiți perioada stresantă, încercând să nu vă implicați în certurile domestice, să nu provocați pe alții la conflicte. Lipsa de energie poate face să crească iritarea, să deveniți mai enervați și intoleranți, ceea ce poate îngreuna relațiile cu  ceilalți din jur. Această perioadă nu este foarte potrivită pentru organizarea de întâlniri importante, pentru semnarea contractelor, pentru mutarea într-un nou loc de muncă. Nu veți percepe corect ceea ce se întâmplă și riscați să greșiți, să subestimați ori să supraestimați pe ceilalți sau chiar capacitățile voastre.

Această primă decadă a lunii este mai potrivită pentru treburile gospodărești, pentru construirea unei  căsuțe de vară, pentru curățenie generală acasă, decât pentru carieră și afaceri. Este posibil să existe condiții adecvate pentru finalizarea vechilor treburi. Prin urmare, sprijinul prietenilor și cunoscuților va fi de mare ajutor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3-9 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

gemeni_1_1_0.jpg

gemeni
Gemeni 21 mai – 21 iunie

Urmează o perioadă importantă, axată pe sectorul relațiilor de prietenie și a legăturilor cu frații sau verii. Timpul e bun pentru a vă educa și extinde opiniile, pentru a crea legături noi și promițătoare. Persoane pe care le puteți cunoaște acum, s-ar putea să devină parte din rutina voastră sau chiar să aveți tangențe profesionale pe viitor.

O să vă implicați voit simultan în mai multe proiecte financiare interesante, dar ele dau roade doar dacă alegeți să vă concentrați pe cel mult două.

Nu vă imaginați că nu se vor ivi obstacole și că va fi totul lin , cel puțin în prima parte a lunii, în primul rând pentru că ideile și viziunea voastră despre ceea ce se întâmplă concret, despre cum se cheltuiesc banii, nu îi va impresiona întotdeauna pe ceilalți. Aveți nevoie de înțelepciune și capacitate de a înțelege oamenii,de a le asculta punctul de vedere și de a abandona unele idei care nu corespund spiritului vremurilor. Manifestarea egoismului, intransigența și agresivitatea, precum și pretenții  excesive, pot complica foarte mult anumite relații.

Horoscop săptămânal Rac: 3-9 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

rac_0_1_0.jpg

rac
Rac: 22 iunie - 22 iulie

Săptămâna se poate dovedi a fi poate cea mai problematică pentru voi, întrucât energiile pentru afacerile și relațiile inițiate anterior nu vor mai fi aceleași. Multe evenimente, înțelegeri, acorduri, întâlniri vor fi amânate sau vor aduce neplăceri și așteptări inutile, eventual cheltuieli inutile, care pot afecta negativ stabilitatea psihologică și financiară. Tensiunea multor oameni crește, prin urmare, voi, atât de sensibili din punct de vedere emoțional , veți simți dificil mediul înconjurător, partenerii sau copiii. Colaborarea și planurile comune pot fi blocate deocamdată sau chiar lichidate definitiv. Trebuie să fiți extrem de atenți pentru a păstra tot ceea ce este pozitiv și necesar pe mai târziu.

Vor fi cazuri în care unele probleme pot ajunge în instanță și e greu de spus acum dacă veți avea sau nu câștig de cauză. Sunt posibile pierderi, nu numai financiare, dar se poate pierde sprijinul prietenilor sau susținătorilor influenți. Sfatul meu e să aveți răbdare cu chestiunile importante și să le amânați dacă se poate.

Horoscop săptămânal Leu: 3-9 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

leu_1_2.jpg

leu
Leu 23 iulie – 22 august

Prima săptămână din lună vine cu dinamism, exces de energie creativă și chiar revoluționară. Totuși, acest lucru poate complica viața, poate provoca probleme cauzate de impulsivitate, haos, contradicții cu autoritățile la nerespectarea legii.

Se impune atenție mărită când plecați la drum, dar și când vă contraziceți în relațiile personale.S unt două zone în care se pot ivi probleme și accidente. Conflictele în relațiiar putea deveni un obstacol serios pentru liniștea afacerilor și a familiei.

Poziția instabilă în sfera profesională poate fi o sursă de anxietate, mai ales că multe pot intra în mișcare, iar în jur pot apărea permutări, reduceri de personal. Nu ar trebui să vă asumați riscuri, nu renunțați la locul de muncă în momente de furie, nu vă rupeți toate legăturile căci veți regreta apoi degeaba. Va fi tardiv. Se pare că e mai ușor să distrugeți decât să salvați ceva acum .Poate mai bine vă luați concediu, plecați într-o călătorie, vă mutați atenția către lucruri noi ușoare.

Horoscop săptămânal Fecioară: 3-9 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

fecioara_1_0.jpg

fecioara
Fecioară 23 august-22 septembrie

Prima parte a lunii august mi-e greu sa o numesc încântătoare pentru voi, nu de alta dar, există tendința ca o parte dintre voi să rămâneți țintuiți în iluzii și haos emoțional. Recomand așadar dacă aveți posibilitatea să vă luați o vacanță, să vă retrageți și să vă concentrați pe voi înșivă.  

Adversarii secreți, invidiile și nemulțumirile interne vă pot umbri viața și pot interfera blocându-vă calitățile, încrederea, deschiderile în afaceri dacă sunteți antreprenori. Tensiunile în multe domenii pot duce de asemenea  la tulburări psiho-emoționale și, indiscutabil, scade energia, scade vitalitatea.

Atenție la tot ce v-ar putea ispiti, la tot ce ar putea fi poleit la prima vedere, la autoamăgiri, iluzii și greșeli făcute! Oricare poate aduce probleme grave.

Horoscop săptămânal Balanță: 3-9 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

balanta_3_1_0.jpg

Balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Multe vor fi în mișcare și pentru voi, iar ciclul schimbărilor, întâlnirilor și evenimentelor poate provoca o stare emoțională instabilă. Veți avea nevoie de sprijinul persoanelor dragi, al partenerilor, dacă vreți să mențineți ordinea în afaceri și în lumea voastră interioară. Situațiile confuze de la locul de muncă, lipsa de înțelegere reciprocă cu colegii, indecizia unor persoane, pot complica puțin situația, ceea ce vă face să nu fiți confortabili în primele zile ale lunii. Nu-s excluse erori în modul de lucru, iar asta-i valabil și dacă sunteți la școala sau cursuri în această perioadă. Așa că, pot apărea critici din partea conducerii sau profesorilor. Prin spatele vostru pot fi intrigi,bârfe și este posibil ca greșeli din trecut, probleme nerezolvate, acțiuni ascunse să necesite lămuriri. Trebuie să fiți foarte atenți, în special la drumuri, pentru a nu vă trezi implicați în evenimente neplăcute.

Horoscop săptămânal Scorpion: 3-9 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

scorpion_2_2.jpg

scorpion
Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Acțiunile rivalilor, concurenților,schimbările de conducere la locul de muncă, instabilitatea în societate și eventualele probleme conexe, precum și incapacitatea de a construi în mod corespunzător relații cu colegii și superiorii, toate acestea pot afecta afacerile și cariera voastră. Revendicările, criticile și subestimarea talentelor s-ar putea să vă oblige să apelați la schimbări. Vreți să le faceți, credeți că aveți forță de decizii, dar va trebui să fiți calculați, asumați, gândindu-vă la consecințe și urmări. Nu de alta dar nu sunteți acum atât de puternici pe cât considerați.

Nici acasă nu e o atmosferă prea armonioasă, căci va fi dificil să găsiți înțelegere și sprijin reciproc în familie. De aceea, ar fi mai bine să vă gândiți la vacanță sau la o scădere a intensității muncii.

Horoscop săptămânal Săgetător: 3-9 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

sagetator_2_0_0.jpg

sagetator
Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

Și pentru voi vine o perioadă haotică și neclară, în care va trebui să călătoriți mult, să participați la întâlniri și să faceți unele cercetări pentru a căuta noi surse de venit. În același timp, problemele de conștientizare spirituală vor avea rolul să vă oblige cumva să înțelegeți și să acceptați că există și metode subtile de lucru cu voi înșivă, pentru a consolida sănătatea și aura necesară pentru realizarea de sine. Oamenii din jur pot critica adesea astfel de căutări și dorințe, astfel încât e posibil să vă simțiți singuri și deprimați .

Probleme financiare sau de proprietate nerezolvate pot ieși la suprafață și veți fi nevoiți să rambursați datorii, taxe, credite. Pentru a vă menține poziția și autoritatea trebuie să vă înfrânați ambițiile, să nu vă manifestați dictatorial cu partenerii sau cu oricine altcineva. Altfel, riscați să vă pierdeți susținătorii, iar unii dintre ei chiar să devină dușmănoși.

În această perioadă există risc de răniri și accidentări, așa că trebuie să fiți atenți la drum sau dacă lucrați cu aparate și utilaje mecanice.

Horoscop săptămânal Capricorn: 3-9 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

capricorn_0_0.jpg

capricorn
Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie

Pentru început, în prima parte a ultimei luni de vară, nu se va citi optimismul nici pe chipul vostru. Unii nativi vor fi melancolici, alții vor fi agresivi. Vor exista tendințe spre a face greșeli, a tăia relații, a distruge conexiuni, lucruri care pot zdruncina orice traseu pe care și l-ar fi dorit cineva să fie lin. Asta mai ales în condițiile în care ar putea fi afectate zone principale, adică afaceri și familie.

Este cel mai bine ca în primele zile să vă luați concediu, să faceți o schimbare de activitate cu una mai relaxantă, să stabiliți un ritm de viață mai calm și să amânați munca grea și deciziile importante.

Tensiunile astrale se vor calma apoi și vă puteți întoarce la treabă mult mai echilibrați, mult mai stabli emoțional, mult mai capabili să acționați adecvat pentru rezolvarea problemelor dificile sau chiar să acceptați cu calm ceea ce nu se poate avea. Pentru a primi și ajutor, nu evitați să solicitați sfatul celor dragi, căci ei pot deveni un sprijin și pot veni cu o soluție de încredere.

Horoscop săptămânal Vărsător: 3-9 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

varsator_0_0.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Pentru voi, relațiile pot fi instabile, iar acțiunile voastre trebuie să fie atente și bine studiate. Transformările și schimbările în curs, atât în ​​parteneriate de afaceri, cât și în parteneriate de dragoste,p ot insufla incertitudini, pot anula posibile oportunități, pot distruge construcții de până acum. Eventuale procese, solicitări, lucruri și aranjamente în care sunt implicate și alte persoane își pot găsi o rezolvare incorectă și părtinitoare, în defavoarea voastră. Astfel și vouă vă sugerez puțină retragere din activitățile importante, eventual cel mai bine ar fi o vacanță, așteptând ca influențele astrale negative să slăbească puțin.

Doar atunci când crește încrederea și stima de sine, obiectivele și țintele pot fi mai simplu atinse căci se instalează potențialul de a gândi calm și meticulos la pașii care trebuie făcuți, indiferent de ce fel de evenimente se derulează în fața ochilor voștri.

Horoscop săptămânal Pești: 3-9 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

pesti_4_0_0.jpg

pesti
Pești 19 februarie – 20 martie

Stres, dificultăți, stagnare, cam asta scrie și la voi în harta cerului pentru primele zile din lună. Ar trebui să vă alocați timp pentru odihnă, să aveți grijă de sănătate, să rămâneți calmi atunci când vă veți confrunta cu eventuale probleme neașteptate, pretenții nefondate, pierderea forței în rezolvarea relațiilor. Vin probleme urgente sau întâlniri care vă vor scoate din echilibrul emoțional și, în același timp, ele nu vor aduce rezultatele scontate. Veți fi într-o dispoziție melancolică, veți dori să contribuiți cu calm și relaxare, dar nu veți fi lăsați. Se vor precipita evenimente, veți încerca să rezolvați situații, să participați direct, doar ca va fi o nebunie inutilă, o pierdere de energie și timp. Cu toate acestea, nu vor lipsi șansele, pot apărea oferte profitabile și poate că va trebui să le acceptați, indiferent de starea pe care o veți avea. Trebuie doar să vă bazați mai mult pe voi pentru că alții vă pot trage în jos. Ei  promit multe dar nu fac nimic, își pot schimba cererile, acordurile inițiale, pot deveni concurenți, pot stârni conflicte grave care să creeze transformare serioasă și neplăcută în traseul vostru.

Loading...