Horoscop săptămânal 26 noiembrie - 2 decembrie 2018. Gemenii își caută un alt loc de muncă

horoscop_saptamanal.jpg

horoscop saptamanal 26 noiembrie - 2 decembrie 2018
Horoscopul săptămânal 26 noiembrie -2 decembrie spune că Gemenii își vor schimba locul de muncă
Foto: pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru perioada 26 noiembrie - 2 decembrie 2018 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 26 noiembrie - 2 decembrie 2018 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Gemeni își vor căuta un loc de muncă mai bine plătit.

Horoscop săptămânal Berbec: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Călătoriile, investițiile și zona prietenilor apar în primul plan al preocupărilor voastre. Multe se vor desfășura în ritm rapid, însă nimic nu va fi simplu. Va fi nevoie de efort și răbdare atunci când lucrurile nu înaintează pe cât de repede vă doriți voi. Aceia care visează la posturi înalte, să nu-și imagineze că vine totul curgător lapte și miere spre ei. Mai curând zonele de comerț au nevoie de revizuiri acum.

Principalul lucru nu este să nu renunțați la călătoriile de afaceri, să acceptați să întâlniți oameni din trecut și să fiți mereu conștienți de ceea ce se întâmplă în echipa voastră. Cât despre zona comercială pe care am amintit-o, da, aveți fler, aveți putere de convingere să vindeți orice produs numai dacă mergeți pe cărări deja bătute. Singurul inconvenient aici ar fi joacă de cuvinte. Aruncând cu vorbe, puteți face pași nesăbuiți. Numai flexibilitatea, logica și diplomația vă vor ajuta să înaintați.

Cât despre investiții, mai curând cumpărați o firmă veche, care a mai avut profit sau colaborați cu persoane cu care ați mai lucrat. Trebuie mai curând  să economisiți bani pentru o afacere personală care poate fi deschisă mai la toamnă.

Horoscop săptămânal Taur: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Aspectele astrale vă ajută acum să faceți ordine în hârtii, acte și documente și să vă stabiliți cheltuielile prioritare lunare, dar așteptați-vă și la confruntări concurențiale. Financiar, veți fi creativi și există tendința de a vă consolida lent poziția. Veți începe să acționați în mod activ, pentru că doar așa calea către succes va fi întotdeauna deschisă. Educați-vă puterea voinței și nu pierdeți controlul de sine chiar și în situații critice!

Din punct de vedere al sănătății, puteți simți o oboseală incredibilă, ceea ce poate duce la o grămadă de probleme. Puterea se scurge de la o zi la alta, iar asta nu este încurajator. Pentru a simți din nou farmecul vieții și a adăuga energie, trebuie să aveți grijă de voi. Încercați să ieșiți din starea letargică, să vă relaxați mai mult și să nu faceți ce vă dictează inima. Vă sfătuiesc să mergeți mai devreme la culcare, să mănâncați alimente bogate în proteine ​​și să scăpați de depresie. Trebuie să vă revizuiți propriul program de lucru iar ,în cazuri extreme, chiar să vă luați o scurtă vacanță.

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

O săptămână în care energiile pentru unii dintre voi se canalizează spre căutarea unui loc de muncă mai bine plătit. Oferte veți avea, care mai de care mai interesante, doar că nu prea veți ști cum să alegeți și nici nu vă sfătuiesc acum. Asta și pentru că nu veți fi în formă, la capacitate maximă fizică și mentală. Dacă o să vă dați seama că sunteți epuizați și obosiți, nu ezitați să vă luați câteva zile pentru odihnă și revenire. Un alt sfat principal pe care vi-l dau este acela de a nu intra în aventuri, în acele aventuri care presupun fraudare. În caz contrar, sunteți vulnerabili și amenințati nu numai de amenzi grele, dar și de litigii. Iar atunci, nimeni și nimic nu mai ajută pentru a vă consolida credibilitatea în urma unor fapte nesăbuite.

Așa cum spuneam, nu veți fi scutiți de oboseală și apatie, dar acestea sunt "ecouri" ale muncii neobosite de până acum. Pentru îmbunătățirea imunității recomand activitățile sportive, iar pentru a nu pica în ghearele depresiei, trebuie să acționați din punct de vedere al dezvoltării culturale, să citiți cărți și să meditați.

Horoscop săptămânal Rac: 26 noiembrie 2018 - 2 decembrie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

În continuare, sunteți încăpățânați să câștigați mai mult și să deveniți mai puternici prin urcarea în funcție, implicit pe scara socială. În același timp, sunteți atât de neclari, încât veți dori să cheltuiți majoritatea banilor pe tot felul de prostii. Eu zic să evitați și să vă ascundeți de ispite, să nu pierdeți mult timp prin magazinele costisitoare. Nu preluați sub nicio formă acum o șefie, deoarece veți regreta de o sută de ori grelele responsabilități la care vă înhămați. Oricât doriți să vă suplimentați venitul, nimic altceva nu este mai important ca sănătatea voastră și ca echilibrul în familie.

O afacere nouă vă trece prin minte dar pozițiile planetare nu vă susțin startul. De voi depinde cum veți arde etapele. Nu sunteți pregătiți maxim, multe mai aveți de învățat, răbdarea și perseverența de educat.

Aceia care au deja afaceri mai vechi, vor încerca poate să investească în imobiliare, să renoveze ori să construiască o casă la țară.

Horoscop săptămânal Leu: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Dacă sunteţi implicaţi în afaceri, e perioada în care vă puteţi consolida poziţia socială. Aveţi grijă însă la sănătate, căci o eventuală stare de nervozitate poate declanşa boli ori poate reactiva altele mai vechi!

Urmează o perioadă, pe cât de activă, pe atât de aglomerată şi poate chiar de frustrantă. Călătoriile pe termen scurt se pot dovedi profitabile în afaceri, mai ales în comerţ, iar contactele au şansa de a regla chestiuni vechi. În aceeași măsură ele vă pot obosi peste poate.

Sunt posibile probleme de familie sau finanţe şi trebuie să vă focalizati atenţia în aceste zone. Nemulţumirile legate de bani vă pot determina să căutaţi alte modalităţi de a câştiga. Cei care au conexiuni în străinătate, acum ar putea beneficia de ele rediscutând condițiile.

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Divergenţele dintre membrii familiei voastre s-ar putea accentua, iar voi aveţi tendinţa de a fugi ca să scăpaţi de ele. Nu e o soluţie nici bună, nici corectă, ci trebuie să vă implicaţi şi să mediatizaţi această criză ori să rămâneţi detaşaţi. Iar dacă reuşiţi să aduceţi pacea în casă, romantismul în cuplu se va aprinde ca o flacără.

Vă sunt favorabile contacte cu străinătatea, căci veţi întâlni oportunităţi, mai ales dacă lucraţi în business. Câştigurile şi beneficiile ce s-ar putea ivi în această zonă apar mai târziu dar vor fi pe termen lung, astfel încât să vă puteţi bucura de asigurarea confortului personal şi al familiei.

Veţi fi tentaţi să găsiţi variante de a face bani mai rapid, eventual prin speculaţii. Vreau să vă atrag atenţia că nu sunt indicate astfel de metode în această perioadă. Ca să câştigaţi mai mult, va trebui să vă dublați eforturile şi munca. Rămâneţi în continuare concentraţi pe problemele din sfera carierei, iar asta vă agită şi vă tensionează. Pozitivă însă e o variantă de a relua legăturile cu vechi cunoştinţe cu care să dezvoltaţi o legătură durabilă în sfera financiară.

Horoscop săptămânal Balanță: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Va trebui să acceptaţi toate evenimentele ce se îndreaptă spre voi căci nu prea aveţi de ales, indiferent dacă vă place sau nu.

Financiar, Pluto încă mai reglează sectorul bănesc cu ajutorul familiei şi vă ajută să vă menţineţi pe linia de plutire sau chiar să transformați uşor lucrurile acolo. Nu vă lăsaţi ghidaţi de emoţii atunci când vine vorba de gestionarea banilor pentru că riscaţi să vă confruntaţi cu o criză financiară.

E posibil să fiţi criticaţi de şefi la serviciu, mai ales pe 25, 26,  dar, în loc să vă analizaţi greşelile, o să vă simţiţi doar ofensaţi. Acceptaţi că uneori nici voi nu le ştiţi chiar pe toate, căutaţi să-i mai ascultaţi şi pe alţii de la care chiar aveţi de experimentat. E momentul să învăţaţi trucuri comerciale şi de negociere, să vă perfecţionaţi abilităţile în dialog, pentru că toate astea vă pot pregăti pentru provocările din viitor. Prezenţa lui Saturn în Capricorn vă încarcă emoţional cu stres.

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Deşi chestiuni personale vă macină mintea, mici câştiguri vor avea puterea să vă înveselească. Plasarea lui Mercur o să aducă disponibilitate şi deschidere unor proiecte legate de bani, iar dacă doriţi să lucraţi în străinătate, ar putea deveni fructuoase planurile .

S-ar putea modifică modul de comunicare, de planificare şi organizare a chestiunilor din trecut, pentru că cineva acolo sus, v-ar putea ghida inteligent. Dacă veţi trudi din greu, dacă e dificil să respectaţi termenele în care trebuie să vă finalizaţi sarcinile, nu ezitaţi să solicitaţi amabil ajutorul.

Cu banii nu sunteţi pe deplin satisfăcuţi, căci cheltuielile pe distracții, ieșiri cu prietenii, necesități ale copiilor, vă pot dezechilibra. Va fi nevoie de venituri suplimentare şi poate că ar trebui să speculaţi un pic această idee. Cei care au acum un nou job nu trebuie să se descurajeze dacă le va veni greu să se adapteze, pentru că e normal.

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Poziția astrală poate ajuta la mărirea câştigurilor pe care le deţineţi deja, poate ca rezultat al unei investiţii făcute acum câţiva ani. E nevoie doar să păstraţi echilibrul situaţiilor pe care le veţi traversa. Ca să aveți rezultate benefice, nu trebuie decât să vă faceţi timp și să descoperiţi punctele slabe, să lucraţi asupra lor. Pentru managerii de afaceri riscurile acțiunii sunt mari, îndeosebi dacă au noi colaboratori. Cu toţii însă vă puteţi simţi dezorientaţi şi va trebui să lăsaţi să treacă energia confuză ca să puteţi descoperi apoi ce traseu e nevoie să urmaţi.

Oameni de altădată ce vor reintra inopinat în viaţa voastră or să ajute să  extindeţi sfera cunoaşterii, dar şi să vă cizelaţi filozofiile şi credinţele pe un termen îndelungat. Testaţi persoanele înainte de a le acorda încredere! Nu vă grăbiţi să beneficiaţi de câştiguri imediate şi să iniţiaţi speculaţii, nu acordaţi credite negarantate, pentru că s-ar putea să pierdeţi bani! Dorinţa rapidă de câştig vă dă târcoale, însă trebuie să înţelegeţi că nu există variante de scurtătură că să vă acopere necesităţile financiare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Vă puteţi ocupa de un proces, de o asociere sau de chestiuni legate de o moştenire. E nevoie să aveţi grijă şi de voi, de sănătatea voastră, pentru că neplăceri din zona prietenilor vă pot aduce tendinţa de slăbiciune în faţa infecţiilor sau a altor boli. Deşi Saturn e recunoscut că perturbator, nu produce deteriorare definitivă pentru voi, ci chiar va aduce oportunităţi de schimbare pozitivă după ce îi învăţaţi lecţia, chiar dacă asta se referă la provocări din zona unui colectiv de oameni. Prin însăşi natură voastră iubiţi aventura şi speraţi în transformarea situaţiilor problematice în oportunități.

Aveţi grijă ca tensiunile voastre să nu le răsfrângeţi şi asupra relaţiei cu partenerul sau cu şefii la serviciu, mai ales că staţi prost la capitolul concentrare. Şi financiar gestionaţi greu lucrurile, dar dacă chiar vă veţi află în impas, nu ezitaţi să cereţi sfat de la cineva cu putere, pentru că vă va ajuta.

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Cu domeniul secretelor și sănătăţii activat, trebuie să acordaţi atenţie modului în care gestionați reacțiile la aflarea unor vești calomnioase, dar şi problemelor medicale cronice dacă vor reveni şi se vor reactiva. Chiar dacă anxietatea şi stresul ar putea afecta sănătatea voastră, o combinare a medicinei alternative cu o întâlnire la medicul de familie poate să aducă rezultate bune. În cuplu, partenerul vă surprinde cam neplăcut cu vești sau cu critici verbale izbucnite din senin.

Va trebui să munciţi din greu ca să vă îndepliniţi noile responsabilităţi asumate, să finalizați proiecte și e nevoie să acceptaţi inclusiv să ajutați pe alții, să vă ţineţi timpul ocupat, dar să nu vă risipiţi energia, ci să vă organizaţi priorităţile. La serviciu vi se vor da mai multe sarcini de îndeplinit, iar voi trebuie să le faceţi faţă, indiferent de starea de dispoziţie.

Horoscop săptămânal Pești: 26 noiembrie - 2 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Sunteţi nemulţumiţi de cum decurg lucrurile în familie și la muncă, mai ales acelea legate de comportamentul sau cheltuielile membrilor, pe care voi trebuie să le suportaţi și e nevoie de bani albi pentru situaţii de urgenţă pe care nu îi puteţi aduna decât făcând economii. Perioada cere mult efort şi concentrare, dar se poate ca rezultatele să fie pe măsură. E momentul potrivit să vă puneţi proiectele cu bătaie lungă în aplicare, mai ales dacă aparţineţi unor organizaţii guvernamentale sau semiguvernamentale. Chiar dacă se poate îmbunătăţi uşor starea financiară, efortul prelungit şi orele peste program vă epuizează. Testele de rezistenţă nu fac altceva decât vă ajută să deveniţi oameni mai puternici, mai maturi.

Aglomerarea planetară din casa poziției sociale, a funcției deținute, aduce tendinţa de inflamare a dialogului sau greutate în îndeplinirea responsabilităților.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1