Horoscop săptămânal 26 august-1 septembrie: Şansa este de partea Capricornilor

horoscop-saptamanal

horoscop saptamanal
Horoscop săptămânal 26 august- 1 septembrie: Norocul este de partea Capricornilor
Foto: pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru perioada 26 august-1 septembrie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 26 august -1 septembrie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Capricorn sunt răsfăţaţii Fortunei şi au succes în tot ce îşi propun.

Horoscop săptămânal Berbec: 26 august -1 septembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Devine important să învăţaţi din lecţiile trecutului, să ştiţi să citiţi semnele de avertizare, ce să evitaţi şi când să vă implicaţi. Riscaţi să faceţi investiţii nu tocmai profitabile în domenii cunoscute şi unde v-aţi mai încercat norocul. Acum nu pare să vă iasă pasienţa. Semnale sunt, intuiţi cumva că totul e prea frumos ca să fie adevărat şi e indicat în orice aveţi de întreprins să faceţi analize amănunţite, să notaţi cu lux de amănunte avantaje şi dezavantaje. Şansa ar putea veni pentru aceia care sunt dispuși să pună la bătaie stabilitatea profesională sau financiară actuală şi să se comporte ca şi cum nu au nimic de pierdut. Puteți să riscaţi, dar vorbim de perioada de mijloc a săptămânii şi de ferestre mici de oportunitate. Păstraţi viziunea realistă, reevaluaţi, mai ales la început de perioadă şi acordaţi timp celor dragi, luaţi masa mai des cu familia şi distraţi-vă în special cu copiii sau cu cei mai tineri.

Horoscop săptămânal Taur: 26 august -1 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Investiţi timp în cămin, poate programaţi o consultaţie cu un specialist în design sau în feng shui, consultaţi-vă cu diverşi specialişti, cu familia şi luaţi în calcul o schimbare de peisaj. Faceţi drumuri numeroase pentru a pune la punct detalii, a rezolva atât sarcini pentru voi, cât şi pentru alţi membri din familia extinsă. Comunicarea este accentuată şi devine importantă atitudinea cu care abordaţi diversele subiecte supuse negocierii întrucât, dacă deveniţi prea intens sau pasional în argumentare, intraţi în lupte de putere sau discuţii prea filozofice din care va fi greu sa ieşiţi cu imaginea intactă. Sunt în mijlocul perioadei momente de ajutor în care dacă simţiţi impulsul de a face investiţii mai ales în domeniul artelor sau al obiectelor artizanale unicat, e indicat să vă ascultaţi  şi să nu pierdeţi oportunitatea. Nu lăsaţi deoparte de pe agendă momentele de relaxare care acum capătă o notă care vă place, de stabilitate în ideea că puteţi face un obicei din a ieşi la o anumită oră cu un anumit grup de prieteni sau de a merge în locuri cunoscute unde să nu fie foarte multe lucruri noi care să vă pună în alertă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 august -1 septembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Începeţi treptat să acordaţi mai multă importanţă spre tot ce vă sporeşte confortul din casă, spre aspecte şi activităţi care să vă uşureze munca, să vă aducă stabilitate şi să veniţi cu drag înapoi în cămin. Puteţi fi implicat în discuţii mai tensionate cu familia, ori sunt consultaţii de ansamblu privind situaţii care privesc familia în sens extins sau pot fi unele probleme apărute privitoare la starea de sănătate a unui membru. Indiferent despre subiect, nu aveţi motive reale de îngrijorare şi în final totul se aşează cum nu se poate mai bine pentru voi şi cei dragi. Veşti bune pot apărea din partea partenerului care acum poate primi o promovare sau avansează profesional şi e nevoie să marcaţi momentul şi să vă sprijiniţi reciproc. Similar, se pot aduce pe firmament discuţii legate de sectorul imobiliar, fie doriţi să reamenajaţi, fie chiar luaţi în calcul să schimbaţi spaţiul locativ actual. Starea interioară dă tonul, de aceea e important să începeţi o rutină de exerciţii de respiraţie,să mergeţi mai mult pe jos şi să investiţi eventual în ceva legat de stilul propriu.

Horoscop săptămânal Rac: 26 august -1 septembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Apar pe scenă gânduri şi ulterior discuţii despre bani, vor începe să se implice şi rude, fraţi sau surori iar asta va presupune pentru voi drumuri,multe sarcini mici dar numeroase pentru a gestiona situaţiile la modul optim pentru toată lumea. Veţi fi mulţumit dacă veţi putea să ajutaţi, să întindeţi o mână-suport celor dragi sau chiar să le sporiţi confortul de orice natură. Veţi observa că vi se lărgeşte cercul social, că aţi devenit mai influent decât credeaţi iar asta vă face să realizaţi că aveţi responsabilităţi noi şi vă cam pune pe gânduri. Nu e momentul pentru a vă îngrijora despre contravaloarea serviciilor celor din jur,ci doar să vă bucuraţi că puteţi pune oamenii în legătură fiecare cu persoanele de care au nevoie. Aveţi entuziasm, sunteţi dispus să ajutaţi dezinteresat dar asta nu înseamnă că nu veţi avea parte de profituri ci, din contră, vi se vor oferi oportunităţi noi şi informaţii de folos. Starea de sănătate va fi bună, vă încărcaţi rapid cu energie din micile bucurii de zi cu zi de care ştiţi acum cum să profitaţi.

Horoscop săptămânal Leu: 26 august -1 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Planul profesional vine cu veşti bune, cu şanse de creştere finaciară care, ori vi se propune, ori e nevoie să o negociaţi. Abilităţile de comunicare devin esenţiale în ambele cazuri, e nevoie de precauţie atât în a vă manifesta recunoştinţa, cât şi în a vă stabili valoarea. La fel e posibil să apară şi primele semne de invidie sau de marginalizare a colegilor, iar maniera de abordare trebuie să rămână amicală. Tensiunea mentală şi fizică poate depăşi anumite praguri şi să apară dureri de cap sau probleme în zona oculară. Vă puteţi trezi prinşi la mijloc în lupte de putere şi în cadrul familial unde vi se cere să jucaţi rolul mediatorului iar voi o să vreţi doar să scăpaţi fără a vă strica relaţiile. Apar profituri din diverse surse şi acum vă puteţi ocupa timpul cu câteva sesiuni de cumpărături pentru propria garderobă sau aparenţă fizică. Îngăduiţi-vă momente în care să fiţi doar voi, să vă bucuraţi făcând ce vă place sau descoperind activităţi noi care să vă atragă.

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 august -1 septembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Comportamentul, sistemul de valori, atitudinea le modificaţi sau aveţi în vedere să faceţi lucrurile altfel decât până acum. Personalitatea vă devine mai atractivă, mai deschisă sau mai misterioasă, iar variaţia îi face curioşi pe cei din jur. Achiziţiile vor începe să fie orientate către produse de înfrumuseţare sau de menţinere a aspectului fizic, către servicii de remodelare corporală. Schimbările făcute vă sunt favorabile, vin la pachet cu încredere sporită în voi, iar apariţia este una care face impresie. Ca şi aspecte negative vă puteţi confrunta cu agitaţie mentală, vreţi să modificaţi prea multe simultan şi vă pune în stare de alertă, stress sau momente de indecizie care se pot traduce prin stări de letargie care să vă încetinească din ritm. Aveţi grijă sporită şi faţă de partener care poate manifesta accese de gelozie sau să nu înţeleagă exact ce doriţi să faceţi. E moment bun pentru o călătorie poate separat de cei cunoscuţi şi în care să vă redescoperiţi noile abilităţi şi preferinţe.

Horoscop săptămânal Balanţă: 26 august -1 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Vă avantajează contractele în care aveţi gestiune comună cu altcineva sau aveţi de câştigat indirect prin profit obţinut de cineva drag care împarte cu voi beneficile obţinute. Ce câştigaţi însă are viaţă scurtă pentru că se pare că şi cheltuielile vă sunt pe măsură şi aveţi de gând să treceţi cam prin toată lista. Se recomandă puţină cumpănire, eventual să achiziţionaţi mai spre mijlocul perioadei obiectele care vi s-au înrădăcinat mental ca prioritate sau cele care vă aduc confort sufleteşte în primul rând. Pentru astea însă, va trebui să mai amânaţi o parte din listă. Puteţi obţine bani şi dacă cereţi de la prieteni dar acum puteţi ajunge uşor la manipulare şi e indicat să practicaţi autocontrolul şi tehnici de a vă ţine ocupată mintea altfel decât cu planuri de scheme financiare. Cariera vă poate face să petreceţi mai mult timp la birou, separat de familie şi cu responsabilităţi care vin cu termene limită, cu stress şi implicit cu stare de energie mai redusă. E important ca orice diferend apare să fie rezolvat rapid.

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 august -1 septembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Principalele aspecte sunt legate între ele în sensul că se activează subiecte referitoare la relaţia cu partenerul, la cum gestionaţi banii la comun, la modificările care ar trebui făcute în aceste sfere. Nici cariera sau imaginea publică nu pot fi trecute cu vederea. Aveţi de navigat pe ape, unele mai tulburi, altele mai adânci şi nu toate la fel de limpezi încât să rezolvaţi totul simultan. Vă pot fi returnate acum sume de bani pe care le-aţi împrumutat anterior iar drept urmare,unele nelinişti legate de situaţia financiară pot fi aplanate cel puţin temporar. Prietenii vă asigură şi ei de tot sprijinul lor, intenţiile nu sunt de neglijat şi vă linişteşte să ştiţi că puteţi pune bază pe ei. Anturajul vă poate fi un aliat de nădejde şi în relaţia cu partenerul care se poate relaxa la sfaturile şi discuţiile cu aceştia. Cheia va fi să ştiţi să jonglaţi cu toate şi să supravegheaţi răbufnirile verbale.

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 august -1 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Rezultatele pozitive vin din sectorul carierei, al vieţii profesionale şi al imaginii publice care este într-o ascensiune vizibilă. Persoanele pe care le veţi cunoaşte acum au destulă influenţă şi autoritate încât să puteţi afirma că aţi trecut la un alt nivel legat de evenimentele sociale la care luaţi parte. Trebuie să acordaţi mai multă atenţie relaţiei cu aceştia sau chiar cu figura paternă şi mai mult să ascultaţi şi să notaţi informaţiile. Egoul nu îşi are locul, momentele de laudă trebuie amânate şi doar să vă obişnuiţi cu condiţiile de acum, cu noul mod de a discuta şi de a asculta. Menţinerea unei relaţii sănătoase şi în care să vă demonstraţi respectul faţă de cei mai în vârstă e favorabilă. Starea proprie de sănătate poate fi  precară,aveţi tendinţa de a neglija anumite detalii.

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 august -1 septembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Este momentul să începeţi să vă treziţi mai dimineaţă pentru a putea cuprinde în timpul zilei şi munca, crearea unei stări de armonie la locul de muncă, rutina personală, relaţionarea cu partenerul şi să aveţi timp liber şi pentru prieteni. Şansa este de partea voastră. Dar trebuie atenţie spre exemplu la natura cheltuielilor, căci gusturile pot deveni costisitoare şi să se orienteze către bijuterii preţioase sau lucruri de valoare. E important să vă ascultaţi intuiţia, dacă simţiţi când e momentul pentru o investiţie bună trebuie să profitaţi de ocazie. Partenerul şi prietenii vor fi aliaţi, singurul inamic fiind propria dezorganizare mentală şi stare de anxietate. Pot apărea probleme de sănătate ale unuia din părinţi, să se pună în dezbateri şi subiectul moştenirii iar de aici să escaladeze unele dileme financiare.E indicat să nu acordaţi împrumuturi şi să păstraţi chitanţe de la ce cheltuiţi.

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 august -1 septembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Vă confruntaţi cu pierderi şi câştiguri neaşteptate, ieşiţi cumva în echilibru dar stările emoţionale vor fi destul de intense şi vă pot marca nivelul de energie prin trecerile de la cald la rece ca natură a veştilor primite. Cheltuielile pot fi pe aceeaşi linie,unele neaşteptate şi care să vă facă să recalculaţi bugetul în special dacă vor avea legătură cu căminul sau un membru al familiei care vă solicită sprijinul. E indicat să nu vă abateţi de la înţelegerile contractuale în care sunteţi parte, mai ales fără să discutaţi cu toate părţile implicate. Începeţi să manifestaţi interes pentru interesele partenerului, vreţi să sporiţi nivelul de intimitate, să îl cunoaşteţi mai bine. Curiozitatea vă sporeşte şi legat de viaţa prietenilor şi puteţi relua legătura cu persoane cu care aţi rămas în relaţii amicale dar nu prea aţi mai avut contact în ultimul timp. Starea interioară este una din cheile pentru a vă păstra nivelul de energie.

Horoscop săptămânal Pești: 26 august -1 septembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Atenţia trebuie să se orienteze corect în sensul că puteţi intra în conversaţii tensionate cu partenerul, când de fapt intenţiile şi sfaturile acestuia trebuie luate mai mult în calcul şi puse deasupra sfaturilor venite de la prieteni care acum vă pot pune pe o cale eronată. E indicat să analizaţi argumentele venite de la partener şi să acţionaţi pe direcţia indicată, chiar dacă discuţiile şi micile detalii superficiale ar favoriza oportunităţile subliniate de grupul de prieteni. Riscurile financiare trebuie asumate cu un grad de risc calculat şi după un plan de cercetări asupra domeniului ţintă. Detaliile din proiectele profesionale devin importante, fac diferenţa dintre admitere şi respingere în următoarele etape profesionale. Deplasările vor fi numeroase, drumurile scurte vor fi la ordinea zilei şi e bine să fiţi pregătit cu apă,mâncare pentru a nu apela la soluţii din mers care să producă disconfort abdominal sau dureri de cap.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1