Horoscop săptămânal 22-29 aprilie 2019: Gemenii se bucură de momentele petrecute cu cei dragi

familie_horoscop_click.jpg

horoscop saptamanal click
Horoscop săptămânal: Timpul petrecut cu cei dragi este cel mai prețios
Foto: pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru perioada 22-29 aprilie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 22-29 aprilie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Gemeni petrec momente prețioase alături de cei dragi.

Horoscop săptămânal Berbec: 22-29 aprilie 2019

Încetiniți ritmul din domeniul profesional și acordați atenție sectorului relațional. La fel de valabilă e și reciproca. Dacă v-ați focusat pe partener, acum sosesc momente când au loc desfășurări de forțe pe scena muncii și e nevoie să vă centrați atenția către partea lucrativă. Conștientizați că au loc transformări în fundal, care vă pot lua prin surprindere ca amploare sau impact emoțional. E necesar să vă recalibrați permanent, să înțelegeți că e benefic să conștientizați pe ce și cum vă cheltuiți energia. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Consumul interior e ridicat și riscați să faceți schimbări sau acțiuni care să nu fie cele optime pentru voi. Transformările sunt bune de făcut după consultări fie cu experți pe domeniul muncii, fie cu partenerul pentru cele legate de cămin. Perioada e de regândire, reanalizare a principiilor și a priorităților, a modului cum echilibrați viața de acasă cu cea socială.

Horoscop săptămânal Taur: 22-29 aprilie 2019

Aveți tendința de a vă supraglomera programul contrar a ceea ce simțiți și aveți nevoie de timp pentru  interiorul vostru. Provocările apar prin cei din jur, prieteni, mentori sau chiar partener, care vă tot forțează să vă modificați planurile, să vă reorganizați timpul și deciziile. Aveți parte de momente de revelație, de inspirație reală și e bine să purtați un carnețel cu voi pentru a putea nota unele frânturi de conversații, să rețineți mai ușor detalii sau pur și simplu să descărcați din emoții și frustrări care acum se pot acumula. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Vă reamintiți că e necesar să vă reluați o parte din obiceiurile considerate sănătoase și pe care le-ați cam neglijat în ultima vreme. Organismul vă trage semnale de alarmă de la suprasolicitare tocmai prin preaplinul emoțional și prin faptul că nu vă puteți opri din a vă asuma sarcini, evitând să vă acordați timp să vă confruntați cu ce se întâmplă și cu ce trăiți interior.

Horoscop săptămânal Gemeni: 22-29 aprilie 2019

Vă bucurați de momente frumoase petrecute alături de cei dragi. Vă faceți efectiv amintiri, unele clipe vor fi cu adevărat pentru sufletul vostru, atât ca armonie exterioară, cât și ca trăire și reacție interioară. Comunicarea se desfășoară de la sine, cuvintele vin și așază sau netezesc anumite tensiuni existente. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Aveți șansa să completați o parte din neclarități, poate un context mai puțin formal vă ajută să vorbiți mai liber cu anumiți colaboratori și să stabiliți clar unele limite la asociere sau chiar să reformulați termenii înțelegerii. Fiți concis și pregătit să citiți printre rânduri. Sunteți vigilent la mesajele non-verbale și adaptați-vă discursul după persoană și mediu. Nivelul vital e ridicat, trăiți cu plăcere orice clipă și rarele momente de disconfort le tratați cu multă ușurință. În fundal, acordați un ochi pe extrasul de cont, căci în vâltoarea vieții sociale vă pierdeți șirul la cheltuieli pentru rochii, costume, accesorii.

 

Horoscop săptămânal Rac: 22-29 aprilie 2019

Prima parte a perioadei vă trece prin variații atât legate de viața de acasă, cât și la locul de muncă. Sunteți nevoit să schimbați cam forțat unele obiceiuri, să vă reamenajați fie biroul, fie căminul. Treceți printr-un ocean emoțional și vă doriți să evadați sau să reduceți ritmul pentru a vă adapta cât de cât la noile condiții. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac 

Pentru a nu rămâne nici un buton neapăsat , apar și întrebări din partea partenerului, întrebări care sondează lucrurile în profunzime și scot la suprafață unele detalii nefuncționale din relații. La rândul vostru, e în regulă să aduceți în discuție și ce vă deranjează, nu să răspundeți la întrebări cu alte întrebări, ci să puneți pe lista de analizat propriile dileme. Fiți pregătit pentru autoanaliză, răbufniri emoționale, dar stați în gardă privitor la acțiuni necugetate, impulsuri de moment care să vă golească buzunarele sau să vă strice relațiile. Încercați să nu reacționați la cuvintele auzite sau care vi se spun, ci pur și simplu să urmăriți firul conversațiilor. Nu e nevoie să luați toate măsurile odată sau să faceți schimbări radicale acum. Doar să luați la cunoștință și să planificați o strategie.

 

Horoscop săptămânal Leu: 22-29 aprilie 2019

Sunteți pe drumuri, scurte în general, dar numeroase și care vă pot obosi prin procesul de a planifica locurile unde e nevoie să fiți prezent. Jonglați între viața de familie și viața socială, aveți parte de aventuri pe ambele sectoare. Puteți lua în calcul să profitați în ideea în care în discuțiile avute o să menționați în treacăt ce idei aveți pentru a vă spori veniturile sau a evolua profesional și o să urmăriți reacția și părerea interlocutorului. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Resimțiți presiune să faceți lucrurile atipic, să dați frâu la originalitate și dacă cineva din exterior vă spune că nu se poate sau e la limita raționalului, aveți tendința să vă închideți și să suferiți în interior. Dorința de a vă depăși limitele vă sâcâie, întrucât nu vă simțiți pregătiți să faceți pași mari singuri și aveți nevoie de sprijin și confirmări din partea celorlalți. Devine important să nu vă lăsați doar pe mâna celorlalți și să aveți răbdare. Nu inițiați acum proiecte, ci doar culegeți păreri, idei. Pregătiți-vă pachet cu mâncare de acasă, mai ales dacă știți cât de aglomerat sunteți.

 

Horoscop săptămânal Fecioară: 22-29 aprilie 2019

Distracția rămâne în plan secundar. Relațiile și socializarea par să capete un ton serios și chiar și cele mai relaxante medii sau anturaje duc în final către a scoate la suprafață răni mai vechi sau ce a rămas nespus la un moment din trecut. Partea bună e că acest proces se desfășoară armonios, lucrurile se răscolesc și apar senzații neplăcute, dar concluziile sunt favorabile și situațiile gestionate amiabil și deschis de către cei implicați. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Vi se solicită mai multă implicare și chiar un angajament oficial față de relația cu partenerul. Vă puteți preocupa de probleme legate de spațiul locativ, fie de renovări, fie chiar de căutarea unui nou spațiu de locuit. E un moment bun să explorați unele variante de a genera venituri pasive, puteți să subînchiriați ceva, să cumpărați acțiuni sau să speculați piața bursieră. Planul financiar aduce vești bune.

 

Horoscop săptămânal Balanță: 22-29 aprilie 2019

Reîntoarceți-vă către valorile tradiționale, către familie și organizați-vă timpul și pușculița pentru a organiza evenimente cu mai multe dintre rude. Chiar dacă vă doriți să vă petreceți timpul liber făcând lucruri pentru voi și având grijă de propria persoană, e un moment benefic pentru a hrăni relația cu cei dragi. Aveți energie să le faceți pe amândouă și e bine să nu vă opuneți, ci doar să planificați riguros timpul. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

 

Referitor la procesul de autoîngrijire, se dovedesc benefice lectura unor cărți motivaționale pe care le-ați achiziționat, dar le-ați amânat, precum și să vă înscrieți la cursuri scurte de dezvoltare personală. E important să realizați că v-ați subestimat în ultima perioadă și că ați permis celor dragi să vă neglijeze tocmai pentru că nu ați pus preț pe timpul dvs. Profesional, se păstrează aceeași linie de venituri constante.

 

Horoscop săptămânal Scorpion: 22-29 aprilie 2019

Nu e nimic în neregulă cu a lua lucurile mai încetișor și cu a vă acorda timp pentru voi. Încercați să căutați echilibrul, iar asta vă ajută să nu dați frâu liber tensiunii interioare și să nu scoateți la exterior, în momente nepotrivite, tot ce clocotește acum în sufletul vostru. Adăugați mai multă activitate fizică în program, mergeți pe jos dacă nu puteți sau nu aveți timp efectiv pentru sală. Similar, un proces de detoxifiere vă poate restaura nivelul energetic pe termen mai îndelungat. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Nu e momentul însă pentru procedee puternice sau agresive, propuneți-vă să renunțați câteva zile la zahăr, să consumați mai multe fructe sau legume de sezon. Vi se cere să vă adunați curajul, să nu vă abandonați izolării și să procedați mai curând invers decât vă spune vocea interioară. Nu aveți motive să vă învinovățiți, chiar dacă apar nemulțumiri legate de situația financiară, dar mai ales nu intrați în conflicte cu prieteni sau vecini care au intenții bune. Unele momente pot fi critice emoțional și vă testează autocontrolul.

 

Horoscop săptămânal Săgetător: 22-29 aprilie 2019

Vă reîntâlniți cu persoane din trecut și constatați că acum ați putea dezvolta un nou tip de relație. E important însă să treceți peste temeri, peste unele tipare după care ați reacționat anterior. Prietenia din trecut poate deveni relație de mentorat sau invers, ucenicul poate deveni profesor. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Sesizați oportunitățile și nu le lăsați să treacă pe lângă voi, deoarece sunt șanse care aduc fructe ulterior . O investiție bună este și timpul acordat vouă. Faceți-vă programare la un masaj de relaxare, nu neapărat terapeutic, cumpărați-vă flori pentru a vă bucura și a le admira acasă, mergeți prin magazine și probați hainele care vă atrag. Să vă dați frâu liber la independență și la partea mai copilăroasă din voi, să fiți puțin mai egoiști, vă poate face irezistibil în ochii celor din jur și să atrageți prin naturalețe și lipsa de griji de după procesele de relaxare. Puneți accent și pe prețul seviciilor sau produselor pe care doriți să le achiziționați.

 

Horoscop săptămânal Capricorn: 22-29 aprilie 2019

Se poate dovedi o perioadă în care să fiți forțați să stați față în față cu propriile slăbiciuni dacă nu faceți un efort conștient să vă înțelegeți că aveți limite și limitări autoimpuse, unele neavând legătură cu realitatea concretă. Bazați-vă pe sfaturile celor pe care i-ați creditat cu autoritate, pe protectori sau prieteni în care aveți cu adevărat încredere. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Succesul vine sub diferite forme , vă poate fi recunoscută munca din perioada anterioară, imaginea și reputația voastră putând atinge o culme. E benefic să priviți lucrurile și prin prisma interesului altora, vedeți cum pot talentele voastre să fie utilizate pentru a aduce beneficii și celor dragi. Ce ați putea oferi pentru a veni în ajutorul lor? Vă ajută și să vă țineți mintea ocupată, să nu mai aibă timp de scenarii și simultan vă oferă încă un plus la capitalul de imagine. Anturajul se dovedește receptiv și vă oferă sugestii mai mult decât clare, ba chiar vă puteți trezi cu invitații în anumite cercuri mai elitiste, unde să vă puteți pune la treabă abilitățile pe care le-ați scos la ofertă. Dați-vă voie să treceți bariere, să vorbiți atunci când nu ați vrea decât să stați cât mai singur și să acceptați că interesul general nu e neapărat un lucru rău.

 

Horoscop săptămânal Vărsător: 22-29 aprilie 2019

Nu e nevoie să plecați departe de casă pentru a experimenta noi culturi sau să vă analizați puțin sistemul de valori. În special valorile legate de viața profesională vă pot aduce în față situații în care să constatați că acționați în baza unui sistem de reguli învechit sau care acum efectiv nu vă mai aduce beneficii pe măsura timpului și efortului investit. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

E nevoie de autoconștientizare, de recunoașterea unor lipsuri, să vedeți dacă trebuie să vă schimbați modul de lucru mai mult scriptic la unul digital, pe calculator de exemplu, e posibil să fie nevoie să faceți niște cursuri de specializare. Vă preocupă și costurile unor asemenea traininguri, vă apucați să căutați persoane care să fie experte pe aria de care sunteți interesat și ulterior va fi necesar să luați inițiativa și să alegeți calea potrivită de a face transformările pe care le planificați acum. Fiți deschis,vorbiți despre nevoile voastre în grupul de prieteni.

 

Horoscop săptămânal Pești: 22-29 aprilie 2019

E timpul să vă puneți cu burta pe carte. Apar schimbări, unele neprevăzute, unele intuite, dar surprinzătoare prin momentul ales sau prin impact. Fiți cât mai pragmatic, citiți orice act pe care trebuie să îl semnați, infomați-vă asupra termenilor neclari. Nu lăsați etape nelămurite, mai ales când e vorba de acte care cuprind asocieri sau sunt implicate și finanțele altor persoane. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Planificați bugetul la sânge, compartimentați și separați conturile curente de cele de economii și cele comune cu banii partenerului. Faceți lista de cheltuieli pentru lucrurile de valoare și pentru uz îndelungat și repetați partea cu informarea, alegeți instrumentele financiare optime pentru situația voastră curentă.

Din punct de vedere sentimental, e momentul pentru totul sau nimic, nu vă mulțumiți cu ținute casual, cu rutina obișnuită, vreți altceva, nu neapărat care să iasă în evidență în fața celorlalți, cât altceva ca trăire pentru relația de cuplu. Nu dați ultimatumuri și nu puneți presiune pe partener.

 

 

 

Loading...