Horoscop săptămânal 22-28 martie 2019: Scorpionii au cheltuieli

horoscop-saptamanal-22-28-martie-2019.jpg

Horoscop săptămânal pentru 22-28 martie 2019
Horoscopul săptămânal pentru perioada 22 - 28 martie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie
Foto: pixabay

Horoscopul săptămânal pentru perioada 22 - 28 martie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 22 - 28 martie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Scorpion au cheltuili din cauza problemelor de sănătate.

Horoscop săptămânal 22-28 martie 2019 Berbec

Aveți rezistență fizică, iar asta vă motivează și vă oferă susținere să vă asumați responsabilități și să planificați activități cu partenerul sau chiar deplasări pe care le-ați amânat. Cheltuielile planificate acum  au rezultate imediate, dar e important să fiți cu ochii pe finanțele care sunt la comun. Banii celuilalt devin subiect de discuție, vă puteți trezi în controverse delicate, nu pentru că ați fi făcut voi ceva ascuns, ci pentru că apar suspiciuni din senin, care vă iau pe nepregătite. E bine să aveți acoperire, hârtiile și orice documentație era în sarcina voastră să fie la zi și să verificați imediat orice afirmație din partea asociaților. Luați în calcul și unele încheieri de colaborare și priviți partea bună – au fost parteneriate care fac loc unor noi începuturi, noi relații în care aveți avantajul experienței anterioare care vă dă informații și vă face să știți ce să cereți și cum să puneți problema acum. Aveți parte de noi porniri, cam dramatice e drept, cu responsabilități multiple care marșează pe schimbări de acte și de negociere,chestiuni juridice. Cuvintele cheie rămân transformare și evoluție cu adaptare a principiilor din mers.

Horoscop săptămânal 22-28 martie 2019 Taur

Doriți să petreceți mai mult timp cu oamenii cu care vă simțiți confortabil, cu care vă puteți desfășura rutina în mod firesc. Totuși, dacă vi se ivește șansa unor ieșiri neprevăzute la care sunteți invitat de persoane al căror respect vă doriți să îl câștigați, sunteți sfătuiți să nu refuzați. Majoritatea activităților vor funcționa în baza inerției și aveți ocazia și energia necesară să vă ocupați printre rânduri și de sarcinile mereu lăsate la urmă. Ascultați sfaturile partenerului legate de sănătate, căci voi puteți fi prea prins în dorința de a face și a materializa din idei și responsabilități. Vi se întorc bani din datorii, dar care trebuie gestionați și cheltuiți pe lucruri pentru a spori starea de bine de acasă sau de la locul unde petreceți cel mai mult voi împreună cu partenerul. La fel de apreciate de cei dragi sunt investițiile în formă de excursii în străinătate sau în cursuri de specializare pe subiecte comune. Bucurați-vă de suma primită și împărtășiți cu cei dragi, fără a vă simți vinovat.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia  Gemeni

Crearea unei atitudini sănătoase față de planul financiar și a unei noi rutine de cheltuieli devine parte importantă din timpul vostru. Banii scoși din buzunar pe fond emoțional vor fi puși sub lupă de partener sau de asociați și e mai bine să aveți agumente că măcar acum ați făcut sau faceți eforturi să reduceți proporția acestora. Stabiliți-vă plafoane bugetare, faceți noi modele de liste, încercați să vă fixați o sumă și în care să vă încadrați pentru partea de bani dați pe nevoile zilnice. E important sprijinul primit de la prietenii pe care îi puteți solicita să vă ofere măcar sugestii mai ieftine de petrecere a timpului liber sau chiar să vă ajute cu sfaturi de economisire din experiența proprie. Ascultați, adaptați și introduceți încet-încet câteva din idei în programul personal. Ideea de bază este de fapt să învățați să economisiți și să fiți ceva mai restrictiv la pungă, fără a renunța la prea multe din plăceri sau hobby-uri.

Horoscop săptămânal 22-28 martie 2019  Rac

În cazul vostru majoritatea banilor vor fi direcționați către casă, amenajarea unor locuri din casă sau îmbunătățiri. Viața sentimentală se va bucura de structură, aveți senzația că lucrurile se așează și știți cum stați, la ce să vă așteptați ca tip de comportament și pe ce vă bazați de la cei dragi. Vești bune par să vină și din zona profesională, unde imaginea de persoană serioasă și asumată pe care o au superiorii despre voi vă aduce beneficii bănești. Vă puteți face planuri pentru ieșiri, planificați câteva întâlniri plăcute în care să sărbătoriți reușitele personale și să vă puneți la curent cu ultimele evenimente din viața anturajului pe care l-ați neglijat oarecum. Și acum rămâne important echilibrul între viața privată, relația cu partenerul și grupul larg de prieteni. Mențineți conversațiile la un nivel relaxat. Chiar dacă trebuie să vă contraziceți sau să vă impuneți părerea, faceți-o calm.

Horoscop săptămânal 22-28 martie 2019  Leu

Aveți parte de un salt calitativ în plan personal în special. Vă ia prin surprindere dorința de a petrece mai mult timp acasă, de a face ordine și de a repara unde știți că sunt zone cu probleme. Nu mai aveți tendința de a modifica, ci de a prezerva, de a vă consulta cu familia și de a face planuri comune pentru îmbunătățirea traiului comun. Nu vă mai faceți griji pentru exterior, simțiți că aveți un punct de sprijin solid și nu vă mai stresează așa mult influența din afară. Puteți fi creativ și în rutina personală, să găsiți metode mai amuzante de a face mișcare, poate chiar împreună cu cei dragi. Comunicarea este mult accentuată și sunteți jovial, volubil, adaptabil, o companie plăcută care acum conștientizează că prinde mai multe muște cu miere decât cu oțet. Profitați, sfătuiți-vă, bucuria organizării unor evenimente de familie poate fi chiar ocazia de a vă reconecta.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia  Fecioară

Să aveți bagajele pregătite. Sunt multe drumuri de făcut, atât de plăcere, cât și de muncă. Puteți propune partenerului să vă însoțească în unele deplasări pentru a crea mai mult senzația de acasă și în locuri mai  îndepărtate. Simțiți nevoia de a profita de aceste deplasări, de a învăța și a de aprecia altfel unele peisaje sau mentalități diferite față de cele cu care ați rezonat până în prezent. Aveți puterea de a vă simți confortabil indiferent unde ajungeți, de a crea momente de intimitate cu cel drag. Financiar vorbind puteți recupera sume care vi se cuvin, dar a fost amânată virarea lor în contul vostru. E valabilă însă și varianta inversă – dacă aveți datorii de plătit, scadența lor vă obligă să faceți cumva rost de bani. Trecutul vă prinde din urmă, indiferent de poziția pe care vă aflați și vă pune la treabă – să comunicați, să negociați, să faceți drumuri la bănci, la instituții unde e necesar ori să dați explicații ori să puneți întrebări suplimentare.

Horoscop săptămânal 22-28 martie 2019

Apar pe firmament discuții legate de respectul dintre voi și partener sau asociați .E vorba despre a verifica  atât ce pleacă de la voi ca informații, cât și percepția pe care o au cei cu care aveți ori bani la comun, ori locuiți împreună. Sunteți supus unui soi de interogatoriu la care însă faceți față cu brio și reușiți să respingeți argumentat orice aluzie de posibilă rea credință din partea voastră. E nevoie să ascultați activ, să fiți înțelegător, dar în paralel să vă luați măsuri de precauție și să faceți propriile verificări. Veți avea surprize și elocvența nu ține loc de obiecte materiale sau chiar bani care sunt sau ar trebui să fie în patrimoniul comun. Tonul discuțiilor trebuie să rămână diplomat, chiar dacă va fi colorat pe alocuri și nu uitați obiectivul de a menține totuși asocierea pe linia de plutire .La urma urmelor, dacă partenerul a cheltuit o sumă mică în scop personal, nu e cea mai mare dramă.

Horoscop săptămânal 22-28 martie 2019 Scorpion

Nu este perioada pentru tratamente naturiste care își arată efectele în timp. Mergeți pe ce simțiți și, în paralel, dacă anumite simptome se înrăutățesc, apelați la consult medical. Planul sănătății vă pune la cheltuieli care însă sunt necesare pentru a vă oferi liniștea de care aveți nevoie. Încercați să lăsați grijile deoparte dar nu fiți complet neglijent cu ce vă deranjează. Mai bine să aveți un răspuns de la un specialist că e vorba de o alarmă falsă. Aflați unele adevăruri care au fost ascunse din mai multe domenii, iar asta vă scoate din zona de confort. E important să vă refocusați atenția către propria persoană, să nu vă dați voie să picați în capcana nostalgiei, să credeți că momentele de dinainte de aceste revelații erau cele mai frumoase. Transformările sunt utile și binevenite, trebuie doar să aveți răbdare și să fiți blânzi cu voi.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia  Săgetător

Focusul se îndreaptă către zona planurilor de viitor, a îngrijorărilor și a temerilor care reies acum la suprafață și, spre finalul perioadei, conștientizați că cea mai importantă persoană sunteți voi  înșivă iar cel mai util și benefic lucru pe care îl puteți face e în fapt să vă sporiți confortul și bunăstarea voastră. Vedeți mai clar direcția spre care vreți să vă îndreptați și asta vă inspiră și vă face dornic să ieșiți și să împărtășiți ideile și revelațiile avute. Resursa principală rămân abilitățile personale dar nu strică să cunoașteți oameni noi sau să ascultați din experiența și părerea cunoscuților față de ideile prezentate. Sectorul familal trece printr-o stare de ușurare, dar presiunea se va muta către domeniul întâlnirilor romantice sau de amuzament precum și al speculațiilor financiare unde va fi nevoie să deveniți mai responsabil. Prietenii devin o sursă de idei și creativitate, dar în același timp vine scadența pentru sprijinul pe care l-ați primit și nu vă puteți eschiva de la a le fi alături.

Horoscop săptămânal 22-28 martie 2019 Capricorn

E un moment în care vă definitivați și consolidați poziția. Marcajul mare e pe zona profesională, dar sunt necesare eforturi pentru a vă îmbunătăți imaginea. Acceptați responsabilități noi, vă faceți speranțe, nu fără frici ,dar în același timp entuziasmul unui nou pas în carieră vă dă impulsul și motivația să faceți planuri atât de a rezolva micile lacune pe termen scurt, cât și planuri pe termen mai îndelungat. Să aveți o strategie pentru ce vine spre voi acum ca ofertă este o idee utilă. Sunt necesare și momente de reflecție în care să pregătiți reacții, să gândiți modul de ambalare și comunicare al răspunsului. E posibil să vă simțiți mai izolat chiar fiind în cadrul unei ieșiri de grup, ceilalți putând fi de ajutor în ideea că vă oferă suport să stabiliți unele limite sănătoase la nivelul de stress și să vă mai scoată din negativism. Starea emoțională nu e strălucită, soluția vine de la prieteni care, cu o vorbă bună, o îmbrățișare sau pur și simplu prin prezența fizică, vă ridică moralul.

Horoscop săptămânal 22-28 martie 2019 Vărsător

Nu dați înapoi de la discuții legate de specializări sau deplasări în interes profesional. Vi se pot propune și e indicat să vă gândiți cu seriozitate la ce aveți de câștigat și ce costuri presupun-de timp, bani sau îndepărtare de cei dragi. Discutați liber, exprimați-vă gândurile și îngrijorările și aveți răbdare dacă partenerul sau superiorii nu vă pot răspunde acum la toate întrebările. Faceți propria scanare a obiectivelor personale și vedeți dacă acest tip de responsabilitate se încadrează în modul de evoluție previzionat. O parte din voi vrea să păstrați status-quo-ul, o parte își dorește să se avânte spre ceva nou, incitant, dar nicio parte nu dorește să facă un salt fără plasă de siguranță. Evaluați și încercați să găsiți soluții la cât mai multe lipsuri din plan, pentru ca atunci când schimbarea devine inevitabilă, să aveți o bază pe care să construiți.

Dacă aveți ceva de finalizat, nu ezitați să vă ocupați de asta, oricât de greu v-ar fi.

Horoscop săptămânal 22-28 martie 2019 Pești

Planul material vă cere acțiune. Luați lucrurile în ritmul propriu, nu cedați nici presiunilor exterioare, nici celor din interior care vă cer materializare. Aveți creativitate, putere de pătrundere, în mod normal intuiția v-ar putea călăuzi să găsiți momentul perfect pentru investiții sau pentru a retrage bani de pe piață. Vă confruntați însă cu discuții referitoare la cât de solvabil sunteți și dacă puteți aduce argumente pentru a vi se acorda încredere la locul de muncă, cu sarcini mai bine plătite sau în cadrul asocierii cu un partener. Aveți obiective personale bine stabilite dar cei din jur se înfiltrează cu propriile îndoieli și nevoi de dovezi palpabile încât ajungeți să vă simțiți încorsetat și să alergați de colo colo pentru a aduna acele dovezi. Ambiția e cea care vă salvează și vă motivează. Planul sănătății poate resimți aceste presiuni și să reacționați la nivel de sistem osos, drumurile dese fiind mai greu de suportat datorită unor dureri la nivelul bazinului sau al genunchilor.

Tot financiar, datoriile și cheltuielile se rostogolesc și, chiar dacă reușiți să stabiliți o ordine a priorităților și să achitați din ele, nu vă e ușor.

 

 

Loading...