Horoscop săptămânal 22-28 februarie 2021: Scorpionii sunt miloși și generoși

Horoscop.jpeg

Femeie cu mana la inima
Horoscop săptămânal 22-28 februarie 2021: Scorpionii sunt miloși și generoși
Foto: shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 15-21 februarie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 22-28 februarie îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Scorpion sunt generoși și miloși.

Horoscop săptămânal Berbec: 22-28 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Se deschide acum o ușă minunată de oportunități prin schimbările care vin cu  aglomerația din Vărsător. Vechile limite se dizolvă pentru a vă pregăti pentru un climat relativ ușor care să netezească drumul spre împlinirea dorințelor. Câștigați experiență prin evenimentele pe care le veți traversa, prin veștile care vă parvin prin intermediul tehnologiei moderne. Cu siguranță vor aduce întâi multă emotivitate și neliniște, ele nefăcând altceva decât pregătindu-vă pentru modificări. Nu ezitați să vă dedicați altora pentru că astfel veți atrage norocul de partea voastră. 

Veți găsi noi modalități de îmbunătățire a situației voastre, iar ele vor fi originale și destul de neobișnuite. Sunteți foarte vorbăreți, emițători și receptori de multă  informație, astfel încât mulți vor dori să audă ceea ce aveți de spus. Vi se poate cere să vorbiți în fața unui auditoriu, la un seminar sau la un eveniment special. 

Vin de asemenea schimbări legate de străinătate.

Horoscop săptămânal Taur: 22-28 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Veți găsi tovarăși fermecători care vor ieși din zona lor de confort tocmai pentru a vă include și pe voi în planurile lor. Schimburile telepatice vă vor aduce cu cei dragi pe aceeași lungime de undă, oferindu-vă o privire mai profundă asupra inimii și a sufletului celorlalți.

Din punct de vedere bănesc, puteți plănui și dezvolta o strategie financiară secretă,care să vă diversifice fondurile și să aducă mai multă siguranță în această zonă a vieții. Spre exemplu, finanțele se pot modifica și este posibil să trebuiască să vă restrângeți rapid dintr-o parte sumele astfel încât să puteți reinvesti în altă parte.Astrele vă protejează din umbră de testele și experiențele neplăcute care se pot ivi,făcând lucrurile mai ușoare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 22-28 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

O perspectivă nouă asupra bunăstării fizice și emoționale proprii este pe cale să se dezvolte pentru voi. Va trebui să fiți deosebit de atenți în ceea ce privește gripa sau alte afecțiuni contagioase. Acest pericol se poate mari dacă vă lăsați înconjurați de  oameni toxici și negativi. Evitați-i cu orice preț și eliminați acest tip de energie din mediul vostru! 

Aglomerația planetară din sectorul de sus al cercului zodiacal, vă îndeamnă să vă preocupați îndeaproape de voi, să dați atenție semnalelor corpului fizic și chiar să începeți un nou regim, căci ce vine din exteriorul vostru v-ar putea sensibiliza inclusiv sănătatea. Dacă ați avut probleme până acum, puteți găsi un medic inventiv care să vă propună un tratament original, cu șanse de a da bune rezultate.

Financiar, e indicat să găsiți variante, să obțineți bani din mai multe surse.

Horoscop săptămânal Rac: 22-28 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Aveți dorință mare să vă realizați visele, dar ce faceți pentru asta? Ca ele să devină realitate, obligatoriu trebuie să vă părăsiți zona de confort, de comoditate și să lucrați după un program bine stabilit.

Nu veți fi feriți de obstacole și întârzieri, vă puteți confrunta cu orice fel de provocări și va trebui să știți să le gestionați. S-ar putea să simțiți că oamenii nu vă împărtășesc opiniile sau chiar lucrează împotriva voastră. Nu intrați în panică, aveți răbdare căci lucrurile se vor așeza treptat!

Trebuie să vă așteptați și la unele întreruperi în comunicare și în viața profesională.Pot să se întâmple neînțelegeri și să se comită greșeli de transmitere a informației,drept pentru care nu este un moment potrivit pentru munca intelectuală și nici pentru semnat contracte importante.

În relațiile de iubire, cel puțin in prima jumătate a săptămânii există pericolul ca dragostea să vă facă orbi, iar când vă vețit rezi, veți rămâne dezamăgiți.

Horoscop săptămânal Leu: 22-28 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Nu aveți o perioadă ușoară și nici lipsită de griji. Sunt multe de făcut, iar unele vă pot provoca inclusiv stări depresive. Familia și rudele apropiate vor fi alături de voi cu întreg suportul moral care vă trebuie.

Nici sectorul iubirii nu este ocolit de situații asupra cărora trebuie să vă concentrați, mai ales că puteți trece de la agonie la extaz, de la ceva ce provoacă bucurie, la altceva ce provoacă durere. Principalul lucru este să nu vă grabiți nici să trageți concluzii, nici să luați decizii.

Financiar, chiar dacă veți traversa un fel de crize, nu disperați și ascultați-vă vocea intuiției. Ea o să vă indice direcția bună, în așa fel încât va veni soarele pe strada voastră. 

Abilitățile de comunicare vor aduce noi provocări și vor oferi noi începuturi. Acum există o oportunitate de a călători, pentru a învăța și a vă desăvârși prin educație. Dacă aveți frați sau surori, notați-vă în agendă o zi în care să le faceți o vizită. E important asta pentru veștile surpriză ce pot veni de acolo. 

Indiferent ce veți traversa, familia și prietenii vă ajută să cuceriți toate obstacolele.

Horoscop săptămânal Fecioară: 22-28 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Banii sunt întotdeauna un subiect preferat pentru voi, iar acum, cu sector munciiatât de activ, cu atât mai mult. E clar că acest lucru vă împuternicește să faceți și mai mult pentru a câștiga, să adunați suficient pentru a sta liniștiți și a zâmbi. Iar ca să fiți voi mulțumiți în direcția asta, chiar trebuie să aveți. Cred însă că este timpul să vă direcționați energiile nu doar într-acolo, ci și spre modalități mai blânde, mai afectuoase de a vă trata familia. 

Puteți realiza multe în următoarea perioadă, cu condiția să nu-i forțați pe alții să fie la cheremul vostru și nici voi să nu întreceți măsura. Țineți cont de tendințele actuale din profesie și păstrați o comunicare activă cu cei cu care lucrați. De asemenea, asigurați-vă că mențineți o relație sănătoasă între viața personală și cea profesională!

Horoscop săptămânal Balanță: 22-28 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Fermecători și carismatici, viziunile și ideile voastre pot fi văzute ca sursă de inspirație pentru mulți dintre cei care stau în preajma voastră. Există însă și persoane care stau la pândă și abia așteaptă să faceți o mișcare greșită. Nu le tratați în derâdere, pentru că-s oameni puternici și răi, iar acum nici măcar nu-i bănuiți.

Soare și Neptun în sectorul dumneavoastră de sănătate vă solicită să luați măsuri de precauție, căci altfel, orice afecțiune acută s-ar puteacroniciza și v-ar putea aduce probleme în timp. Evitați de asemenea persoanele negative de la locul de muncă, mai ales pe acelea care simțiți că vă fură din energie și vă strică tot cheful. Nu mai spun că una din astfel de persoane ar putea fi chiar șeful, un prieten sau, mai rău,unul din părinți. Orice atitudine toxică se va resimți zilele astea, așa că, evitați pe cât se poate! 

Venus, guvernatorul vostru, se află în casa 5 și activează sectorul creativității,talentelor, relaxării și copiilor. Dedicați mai mult timp acestora!

Horoscop săptămânal Scorpion: 22-28 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

În viaţa personală puteţi începe un nou episod, mai ales că veţi primi lecții în oglindă din partea partenerului. Însă odată cu ieșirea din retrogradare a lui Mercur,poate fi dezafectată şi relaţia de familie. De fapt familia este cea în care vă veți găsi echilibrul și susținerea. Reglați acolo relațiile dacă au fost probleme, în special cu mama!

Veţi fi miloşi şi generoşi nu doar cu cei apropiaţi vouă, ci chiar cu necunoscuţii.Deşi sunt adevărate virtuţi astfel de manifestări, asiguraţi-vă totuşi că nu faceţi acte de caritate mai mult decât o impune raţiunea, pentru că sigur e nevoie să cheltuiţi cu înţelepciune. Nu există venituri financiare majore acum, aşa că trebuie să vă mulţumiţi cu câştigurile fluctuante. Deși la prima vedere aş fi tentată să spun că astrele oferă raze protectoare sectorului de bani, protecţia  este însă inconstantă dacă veţi cheltui mai mult decât produceţi. Ați ajunge astfel să vă puteți chiar împrumuta, mai ales pe plăceri şi distracţie şi nu-i exclus ca, până la final de lună, să rămâneţi doar cu aplauzele la scenă deschisă.

Horoscop săptămânal Săgetător: 22-28 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Oricâte probleme ați avea, tot vă vine un ajutor puternic de protecție financiară, de ajutor din partea unor colegi de muncă ce v-au sprijinit și în trecut. Progresele sosesc în urma de realizărilor anterioare, cu sprijinul persoanelor influente, personalităților celebre și puternice ale căror opinii și poziție joacă un rol în societate. Atenție ce compromisuri faceți pentru asta!

În viața de zi cu zi, dacă vă dedați tuturor distracțiilor și uitați de masă, riscați să finalizați luna cu câteva kg în minus. Aveți grijă de sistemul nervos, încercați să vă aflați des în aerul proaspăt dar aveți grijă cum vă îmbrăcați, odihniți-vă, dormiți suficient. Această tendință a început să fie importantă încă de luna trecută. E o perioadă în care aspectul și bunăstarea generală depind de modul în care vă distribuiți forțele.

Drumurile însă nu vă sunt prielnice, pentru că ori nu vă rezolvați sarcinile pentru care plecați, ori veți întâmpina greutăți.

Horoscop săptămânal Capricorn: 22-28 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Posibil că zilele acestea se  vor rezolva probleme vechi cu una dintre rude sau se pot întâmpla multe lucruri bune din punct de vedere profesional. Puteți avea opiniile voastre cu privire la unele chestiuni importante, iar rudele le preiau, astfel încât conflictele se atenuează. Relațiile cu șefii însă vor fi neplăcute, nu vă apreciază la valoarea așteptată, iar asta vă revoltă interior.

În relațiile cu copiii, probabil că este mai bine să fiți mai îngăduitori, iar acest sfat face referire mai ales la subiecte legate de bani și de ceea ce le puteți cumpăra  cu ei. Acum este momentul în care veți putea învăța copilul să înțeleagă valoarea banilor și cum să îi cheltuiască cu moderație, pe lucruri cu adevărat necesare.

Sănătoși sau nu, e clar că nu vă este frică de boală. Cu toate acestea, la sfârșitul săptămânii, vă sfătuiesc să nu vă tratați după ideile altora sau după internet.Mergeți la medic dcă e necesar și faceți toate analizele pe care vi le indică, inclusiv pe acelea pentru care va trebui să scoateți bani din buzunar. Sunt esențiale.

Afectiv, pentru cei singuri nu-i tocmai bun momentul să-și caute perechea, pentru că ar putea găsi pe cineva meschin,mai curând cu ochii după banii voștri.

Horoscop săptămânal Vărsător: 22-28 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Ieşiţi din rutină prin schimburi de opinii şi vă sunt favorabile întâlnirile cu prietenii sau cu rudele aflate la drum scurt de voi. 

Financiar, modificări de situaţie bănească pot întoarce lucrurile în favoarea voastră,dar numai dacă veţi şti să profitaţi de conjunctură și să lucrați și de acasă. Altfel, mai mult consum decât câştig. Poate ceva noroc de partener care să vă rețină din cheltuielile voastre. Dar o va face lipsit de tact. Pot veni rezultate frumoase profesionale, cu condiția să lucraţi benefic în echipa ori la final de efort să fiți voi înșivă  mulţumiţi de achitarea corespunzătoare de sarcini. E necesar să aplicaţi o bună strategie pentru a nu vă panica de mulţimea de treburi de rezolvat. Cu calm şi în ordinea priorităţilor, veţi reuşi. 

Traversați o stare de mare emotivitate, care face ca mentalul să vă fie mai puţin receptiv. Nu forţaţi nota şi nu-i judecaţi pe alţii!

Horoscop săptămânal Pești: 22-28 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Posibil ca în ultimele săptămâni să fi avut de făcut niște alegeri de care ați fost entuziasmați atunci. Se pare că încă a sosit momentul să vă îndoiți de eficacitatea lor,de corectitudinea căii alese. Reanalizarea motivelor și motivațiilor proprii vă va permite să priviți în mod critic în urmă, dar și la situația prezentă. O schimbare a circumstanțelor vă poate forța să vă amânați concediul sau o călătorie. Faptul că se vor da peste cap planurile personale, va fi cam supărător. În adâncul sufletului  vostru, va exista dorința de a distruge tot ce vă restrânge libertatea, de a vă elibera de toate obligațiile. Aveți grijă să nu vărsați nerăbdarea în familie, în special în relația cu partenerii, deoarece o să ajungeți să vă certați din orice fleac.

Este o sensibilă perioadă de dat examene sau de primit o diplomă, de scrierea unei lucrări științifice, deoarece acest lucru va consuma multă energie și va fi dificil să vă concentrați. Trebuie să aveți răbdare, să perseverați și să nu încercați să mergeți în mod alternativ.

Aglomerarea planetară dintr-o casă care pentru voi e una karmică și spirituală, vă sugerează să ascuțiți puterea de a fi intuitivi, să acordați atenție mesajelor venite prin vis, să vă retrageți când aveți nevoie și să meditați.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1