Horoscop săptămânal 21-27 octombrie 2019: Taurii vor avea o săptămâna încărcată

busy-550x350.png

Horoscop saptamanal 21-27 octombrie
Horoscop saptamanal 21-27 octombrie: Taurii vor avea o săptămână aglomerată
Foto: pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru perioada 21- 27 octombrie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 21 -27 octombrie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Taur sunt vehemenţi în exprimarea opiniilor şi vor avea o săptămână încărcată.

Horoscop săptămânal Berbec: 21 - 27 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Această perioadă vă cere să vorbiţi, cu vecini, cu fraţi, rude mai apropiate şi chiar cu străini. Comunicarea trebuie să fie entuziastă, să vă energizeze şi să aducă informaţii nu neapărat pe canalele oficiale pe care ulterior le puteți folosi pentru un soi de speculaţii fie în plan financiar, fie în plan personal. E important să vă implicaţi familia în evenimentele de socializare exterioară, să mergeţi însoţit la petreceri şi să aveţi o purtare exemplară, să vă rezumaţi la a complimenta discret şi a face impresie bună şi mai ales nu puneţi etichete persoanelor nou cunoscute. Spre sfârşitul perioadei veţi resimţi dorinţa de varietate, de a ieşi doar de dragul distracţiei, fără presiunea profesiei sau ţinutelor impuse. Viaţa sentimentală va deveni un punct central, veţi trage de copii sau de cei mai tineri să petreceţi timp împreună şi veţi mai relaxat,mai jucăuş.

Horoscop săptămânal Taur: 21 - 27 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Sunteţi axat pe a pune lucrurile în mişcare, pe a vedea rezultate concrete, a calcula şi a vă utiliza cât mai mult din resurse şi din talente pentru a face profit. Mintea este în alertă, gândurile pare că nu le mai puteţi opri şi aveţi o viziune, o idee sau un răspuns cam la orice întrebare. Poate fi o închidere a unor etape, finalul unui mod de a face lucrurile într-un anume fel şi să fiţi nevoit să vă readaptaţi la tehnicile nou apărute sau impuse la locul de muncă. Sunteţi vehement în a vă exprima opiniile dar e bine să ţineţi minte că e mai uşor să nu opuneţi rezistenţă şi să căutaţi nu contraargumente, ci argumente pentru a vă motiva şi a vă bucura de un nou început. Este un bun moment de evaluare a activităţilor demarate cu ceva timp în urmă şi a stabili care din direcţii e nevoie să fie modificată, unde trebuie să faceţi ajustări şi unde nu mai e indicat să investiţi timp. Agitaţia din prima parte a perioadei, discuţiile şi drumurile vor fi obositoare, iar spre sfârşit veţi dori să petreceţi timp în cămin.

Horoscop săptămânal Gemeni: 21 -27 octombrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Faceţi pauză şi ascultaţi. În prima parte a perioadei trebuie să vă auziţi vocea organismului, să vedeţi nota generală a gândurilor personale, dacă sunt cu tendinţă spre zona negativă sau încărcate de optimism. Daţi dovadă de nehotărâre pentru că acordaţi celor din jur prea mult credit, întrebaţi prea multă lume ce părere are despre dilemele cu care vă confruntaţi, aflaţi cam tot atâtea răspunsuri diferite şi uitaţi de ce vreţi şi aveţi nevoie cu adevărat. Similar la toate dilemele de acum, la dorinţele partenerilor de afaceri, e important să vedeţi cam ce resurse aveţi la dispoziţie pentru a face faţă noilor provocări sau proiecte profesionale. Starea emoţională trece prin suişuri şi coborâşuri, trebuie să fiţi cât mai realist în a accepta limitele personale şi a nu vă asuma mai mult decât e cazul. Porniţi noi direcţii dar alegeţi proiecte reduse ca durată, căutaţi investitori în idei cu marjă de profit ridicată şi cu mai puţin efort din partea voastră. Fiţi îndrăzneţ, admiteţi contrângerile curente fie cele fizice, fie cele de natură financiară şi nu vă întindeţi mai mult decât vă permite plapuma.

Horoscop săptămânal Rac: 21 - 27 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Familia şi parteneriatele nu prea ajung la un numitor comun. Fie e vorba de partenerul vostru care vă cere să oficializaţi relaţia sau să vă implicaţi mai concret, să aduceţi mai mulţi bani în casă sau anumite ascoieri de afaceri externe nu sunt pe placul celor de acasă şi nu ei îşi ascund nemulţumirile. Prima parte a perioadei poate fi una cu ceva frustrări, deveniţi mai mult defensiv, aveţi tendinţa să vă justificaţi pentru alegerile făcute în loc să vă folosiţi de logică şi să arătaţi că nu poate nimeni să vă impună cu cine să vorbiţi sau să faceţi afaceri. E important să fiţi împăcat cu proiectele şi persoanele cu care sunteţi asociat, în cazul în care cei din jur doar verbalizează dubiile care există deja şi în propria minte atunci e bine să nu vă implicaţi în dezbateri inutile ci doar să conştientizaţi şi să vă planificaţi ceva timp pentru a analiza situaţia. Indiferent însă de natura tensiunilor de acum, e bine să staţi mai retras, să vă evaluaţi şi mental şi ca stare financiară pentru a avea timp să vă organizaţi şi să prindeţi în buget mai multe situaţii posibile. Fiţi deschis la sugestii, luaţi discuţiile de acum ca pe lecţii de răbdare.

Horoscop săptămânal Leu: 21 - 27 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu 

Sunteţi plin de idei, activ şi atât de în vervă, prins cu planuri de viitor, proiecte din ce în ce mai noi şi inventive, încât la jumătatea perioadei e posibil să resimţiţi instalarea unor stări de extenuare. E bine să vă faceţi un program, să fiţi organizat în ieşiri şi să luaţi în calcul schimbări aproape constante de ore şi de persoane în jur.În periplul din prima parte puteţi reîntâlni persoane din trecut cu care acum aveţi ocazia să reluaţi legătura fără tensiunea anterioară, de mult uitată. Recunoaşteţi că aveţi nevoie de timp pentru fi şi singur, pentru a vă pune ordine în gânduri şi pentru a vă reîncărca bateriile emoţionale. Bateriile fizice le revitalizaţi pe ultima parte a perioadei, când veţi fi mai dispus să reluaţi ieşirile cu prietenii, să vă distraţi, să mergeţi la sala de sport. Referitor la planul profesional, e bine să primiţi sfaturi, să vă consultaţi cu colegii.

Horoscop săptămânal Fecioară: 21 - 27 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Aveţi parte de romantism, de activitate pe plan sentimental, dar e indicat să rămâneţi cu picioarele pe pământ şi să visaţi cu ochii larg deschişi. Aşteptările nerealiste sau să credeţi prea mult în promisiunile altora vă poate deturna de la propriile planuri profesionale, vă poate face să prioritizaţi oameni şi lucruri care destul de rapid se dovedesc doar o flamă de moment. Atenţia e importantă şi asupra banilor cheltuiţi acum, din dorinţa de a face impresie sau de a ajuta prieteni puteţi să scoateţi din buzunar mai mult decât vă puteţi permite. Moderaţia şi echilibrul sunt secretul în toate pentru a evita ca la finalul perioadei să luaţi contact cu realitatea nu aşa roz a intereselor celor pe care i-aţi crezut şi să vă faceţi singur acuzaţii. Legat de carieră sau de imagine, nu sunt utile schimbările extravagante, nici de atitudine, nici de comportament, cu precădere să fiţi voi cel mai vocal în faţa superiorilor. Acum nu aveţi de câştigat ci, revenind la moderaţie, ea e bună să vă ghideze în afirmaţii şi în păstrarea reputaţiei actuale.

Horoscop săptămânal Balanţă: 21 -27 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

E o perioadă de acumulat înţelepciune. Sunteţi mai filozofi în prima parte, aplicaţi sistemul de valori în ce faceţi, încercaţi să urmaţi principiile generale de morală, de etică şi în competiţiile profesionale şi în cele din viaţa de zi cu zi. Vă puteţi gândi acum chiar la cursuri de dezvoltare personală, la studii de perfecţionare, să învăţaţi o limbă străină. Planurile de viitor sunt susţinute, dar cu menţiunea că e nevoie să fiţi mai deschis ca de obicei, să abordaţi un unghi mult mai larg şi să acceptaţi să includeţi planurile şi interesele partenerilor. Sunt momente de acceptare, de eliberare de unele concepţii care acum nu vă mai aduc succesul urmărit. Similar, pot pleca din viaţa voastră chiar persoane, prieteni care pleacă în străinătate şi e bine să nu vă agăţaţi de ei ci să ieşiţi cu ei să vă luaţi la revedere fără regrete.

Horoscop săptămânal Scorpion: 21 - 27 octombrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Când sunt implicate emoţii, lucrurile evoluează imprevizibil, indiferent cât de clar sunt stabilite şi organizate orarele şi evenimentele. Nimic nu este de netrecut, dar e bine să vă confruntaţi cu extremele emoţionale, cu reacţiile care vă pot face să acţionaţi pripit sau fără să mai raţionaţi obiectiv. Acum sunt momente în care să vă gândiţi şi la cei din jur, să luaţi în calcul înainte de a vorbi şi de a face înţelegeri chiar şi verbale ținând cont de partener sau de cineva care poate fi implicat tangenţial. Încercaţi să vă inspiraţi ca mod de acţiune din viaţa unor persoane care au ajuns modele, să urmăriţi o conduită mai tradiţională. E clar că aveţi de făcut modificări în propriul sistem de valori, de a vă găsi alte persoane la care să vă raportaţi ca autoritate sau ca sursă de exemplu suprem. Afacerile sunt afaceri, nu trataţi lucrurile doar din perspectiva personală, vedeți dacă primiţi propuneri, vedeţi cheltuielile în ansamblu, cu cine va trebui să colaboraţi, ce implică ca timp şi ca efort din partea voastră. Nu luaţi de bună prima ofertă, mergeţi mai în profunzime.

Horoscop săptămânal Săgetător: 21 - 27 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Este important să fiţi atent la cum ieşiţi din casă, la cum vă prezentaţi la diferite evenimente sau prezentări. Persoanele cunoscute acum au potenţial de a vă deveni protectori, mentori sau prieteni pe termen lung dar aveţi timp puţin la dispoziţie pentru a face impresie şi aparenţele sunt primul impact. Faceţi-vă ordine în parteneriatele curente, începeţi prin a tria efectiv după calcule obiective. Unele relaţii de asociere vă ajută la reputaţie ,altele la dezvoltare personală sau financiară, important este să aveţi un câştig de o anumită natură. În caz contrar, perioada vă poate solicita să renunţaţi la câteva persoane pentru a face loc la altceva nou şi mai axat pe nevoile actuale. Procese de detoxifiere sunt indicate şi în planul corpului fizic, întrucât vă puteţi confrunta cu simptome de retenţie de apă, de încetinire a unor procese fie metabolice, fie hormonale care să vă distragă temporar de la sarcinile cotidiene.

Horoscop săptămânal Capricorn: 21 - 27 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Discuţiile  de acum sunt axate pe seriozitate, pe aspectele pragmatice. Vă raportaţi la detalii din viaţa de zi cu zi, nu luaţi decizii decât dacă vi se îndeplinește un minim de condiţii legate de asigurarea confortului şi a nevoilor cotidiene. Vă preocupă starea de sănătate, căutaţi informaţii despre menţinerea cât mai mult şi cât mai bine a unei stări de echilibru psihoemoţional. Trebuie să găsiţi un echilibru între planul carierei şi cel al preocupărilor legate de sănătate care acum pot deveni excesive. Vreţi să le combinaţi dar nu aveţi cum să atingeţi perfecţiunea nici în igiena pură a locului de muncă, nici în planificarea până în cele mai mici amănunte a orelor de masă şi respectarea lor în condiţiile unui program de muncă în sistemul competitiv actual. Faceţi concesii, acceptaţi că e necesar să colaboraţi cu unii colegi, că e nevoie să staţi peste program în anumite situaţii şi zile şi că armonia de la muncă e câteodată doar o idee.

Horoscop săptămânal Vărsător: 21 - 27 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Nu este nevoie neapărat de discuţii  intelectuale pentru a vă menţine atenţia. Aveţi nevoie mai curând să vi se povestească din experienţa personală, apreciaţi mai mult o conversaţie cu exemple practice, cu experienţe trăite concret şi din care aveţi de învăţat, de admirat. Sunteţi într-o dispoziţie jovială, vreţi să asimilaţi situaţii, poveşti, să trăiţi din plin experienţe noi chiar şi prin intermediul altora. Perioada vă trece prin diferite etape, de la a vă petrece timpul cu cei mai tineri şi mai lipsiţi de experienţă până la considera că, dacă le daţi o şansă şi nu îi priviţi de sus, aveţi de învăţat chiar şi simpla lecţie a recunoştinţei în faţa bucuriilor simple ale vieţii. Ulterior, încercaţi să importaţi plenitudinea şi armonia la locul de muncă, vreţi să îmbunătăţiţi colaborarea colegială pentru ca, la finalul perioadei, să alegeţi să staţi cu partenerul, să vă împliniţi sentimental şi să trageţi concluzii împreună.

Horoscop săptămânal Peşti: 21 - 27 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

Unele lucruri v-au luat timp și efort pentru a le dezvolta şi a le optimiza. Astfel sunt relaţiile de familie, tradiţii la care aţi lucrat şi pe care le-aţi perfecţionat în timp. Chiar dacă alte lucruri sau persoane sunt nesigure,pe acestea ştiţi sigur că puteţi pune bază. E important să recunoaşteţi valoarea acestora, să apreciaţi stabilitatea şi să nu încercaţi să modificaţi ce ştiţi sigur că funcţionează doar pentru acum aveţi o toană sau vreţi pur şi simplu altceva. Transformările ce vreţi să le aduceți trebuie calulate, planificate şi nu făcute pocnind din degete sau anunţând brusc pe ceilalţi că de acum încolo lucrurile se vor desfăşura după alte reguli. Puteţi fi copleşit de dorinţa de variaţie, să vă uitaţi în jur şi să trăiţi cu senzaţia că anumiţi colegi, prieteni sau cunoştinţe au viaţa perfectă şi că e de ajuns să faceţi şi voi un anume lucru pentru a atinge acelaşi nivel de ideal.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1