Horoscop săptămânal 20-26 mai: Capricornii sunt melancolici şi au tendinţa de a se izola

horoscop-saptamanl-20-26-mai

horoscop saptamanl 20-26 mai
Horoscop săptămânal 20-26 mai: Capricornii sunt melancolici şi au tendinţa de a se izola
Foto:pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru perioada 20-26 mai 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 20-26 mai 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Capricorn sunt tentaţi să petreacă timpul izolaţi, fiind cuprinşi de o stare de melancolie.

Horoscop săptămânal Berbec: 20-26 mai 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

E important să rămâneți cu picioarele pe pământ, să fiți receptiv la informațiile și cerințele celor din jur. În special domeniul financiar e bine să fie focusul, să știți situația contului atât a celui individual, cât și a celui comun. Acordați timp și citiți efectiv orice act pe care îl semnați sau îl ridicați întrucât se pot strecura greșeli și să luați chitanța pe numele altei persoane sau să plătiți în plus. Ulterior, veți resimți nevoia să schimbați registrul vibrațional, să vă deschideți mai mult spre socializare, să ieșiți și să participați la diferite evenimente unde să aveți parte de conversații, să filozofați, să dezbateți principii și să luați contact cu sisteme de valori diferite. Aveți numeroase drumuri de făcut, deveniți un fluturaș social, dar câștigați și avantaje. Mai multă lume va afla despre activitatea pe care o desfășurați iar asta vă aduce potențiali clienți sau colaboratori. De asemenea, dacă alegeți corect mediul în care să vă desfășurați, puteți avea ocazia să cunoașteți chiar persoane din domeniul profesional care să vă devină adevărați mentori.

Horoscop săptămânal Taur: 20-26 mai 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur 

Dorința de securitate și de a ști exact cum stați în orice moment vă poate aduce unele neplăceri pe plan partenerial. Vă treziți că datorită nevoii de control vi se propun renegocieri de contracte sau cel puțin să aveți discuții mai serioase cu membrii familiei care simt nevoia să li se acorde libertate și mai multă încredere în loialitatea lor. Planul financiar cere și el din timpul vostru pentru a concretiza unele nevoi și de a face banii din contul de economii să muncească mai mult în favoarea voastră. Binențeles însă că veți avea nevoie de sfaturi pertinente, să faceți deplasări pentru a aduce acte și a evalua exact care din opțiunile prezentate vi se pare cea mai viabilă. Pe lângă părerea persoanelor avizate, nu uitați să cereți și opinia orientativă a familiei, mai ales dacă e vorba de banii proveniți din surse comune sau au drept finalitate obiective pentru cămin. Interesați-vă în mai multe surse, cereți mai multe oferte și, spre finalul perioadei, după discuții și ultimele negocieri, luați decizia.

Horoscop săptămânal Gemeni: 20-26 mai 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Vă sunt de ajutor momentele în care ieșiți singur și faceți cumpărături după placul și gustul personal. Detașați-vă de problemele altora, de flecăreala care deși de obicei vă amuză sau vă ridică dispoziția, acum doar vă epuizează și vă cere atenție. Planificați-vă timp să vă ocupați de sănătatea personală, să vă faceți un set de analize, să aveți punctul de pornire de la care să vedeți dacă aveți de făcut ajustări în rutina cotidiană. Un program de curățenie se dovedește o idee bună, apelați la metode tradiționale de a vă liniști și recalibra. Acum apar ocazii să rezolvați o parte din temerile sau dorințe inconștiente care au ieșit la suprafață și vă confuntați fie cu propria persoană, fie cu cei din afară care vă apasă butoanele mai sensibile. Evitați însă să faceți cumpărături pentru a compensa ceea ce vi se pare a fi lipsă de înțelegere din partea partenerului sau lipsă de compasiune de la prieteni. Axați-vă pe voi și admiteți că aveți de făcut transformări și că nu e nimeni mai în măsură să acționeze.

Horoscop săptămânal Rac: 20-26 mai 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

E nevoie să echilibrați planul relațional, planul profesional, să nu vă neglijați starea de sănătate în timp ce jonglați cu toate acestea. Vă îngrijorați legat de ce gândesc prietenii, ce cred colegii sau colaboratorii și doriți să afișați atitudinea corectă și care să mulțumească pe toată lumea. Preocuparea constantă pentru perfecțiune vă poate da peste cap. Utilizați ajutorul de la noua tehnologie, folosiți modalitățile de comunicare și de transmitere a infomațiilor disponibile. Nu ignorați orice șansă de a economisi timp și a aloca câteva momente pentru propria persoană,  de a vă răsfăța măcar puțin, fie cu prăjitura  sau melodia preferată, fie cu un masaj sau ceva care să vă facă plăcere. Nivelul de energie poate avea de suferit dacă nu renunțați la ceva sau dacă nu adaptați modalitatea de a rezolva toate lucrurile pe care vi le-ați propus. E important să vă odihniți și fizic, dar și mintea,cum la fel de important e să prioritizați persoanele a căror opinie poate cântări mai greu. Nu puteți mulțumi pe toți simultan și e nevoie să alegeți, cât mai rațional și mai pragmatic,pentru a nu deteriora relația mai ales cu cei care vă susțin sau de care depindeți profesional.

Horoscop săptămânal Leu: 20-26 mai 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Vă entuziasmați de planurile pentru petrecerea timpului liber și uitați de aspectele pragmatice sau de cele organizatorice. Activitățile cu familia sunt majoritare în acele planuri și vi se solicită atenție,bani și energie. Vă plac și vă asumați provocări, dar de la un punct încolo vă simțiți sufocat sau căutați să vă refugiați în muncă. Nu scăpați de socializare nici acolo, dar se cere și aici atenție pentru a păstra relații diplomatice cu superiorii sau cu cei care sunt în măsură să vă sprijine financiar. Comunicarea e importantă mai ales ca instrument de marketing deoarece acum vă puteți scoate în evidență atuurile și profesionalismul și să prezentați argumente clare asupra modului eficient cu care vă duceți la bun sfârșit responsabilitățile. Nu așteptați să fiți lăudat, e momentul să vă desfășurați individual. Tensiunea se poate acumula dacă vă împărțiți între prea multe medii sociale și persoane și nu mai aveți grijă de organism. Cereți ajutorul familiei, delegați din sarcini către prieteni sau chiar pur și simplu simțiți-vă bine și la activitățile fără prea multă planificare.

Horoscop săptămânal Fecioară: 20-26 mai 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Toată lumea se așteaptă să vă țineți de promisiunile anterioare, iar voi aveți deja prea multe responsabilități curente încredințate de familie sau de prieteni .Vi se cere seriozitate, atenție la detalii mai mult ca de obicei dar partea bună e că puteți specula unele momente sau ocazii și să faceți profit. Nu vă lăsați presat de tonul superior al nimănui, încercați să vă încadrați în termenele limită, dar dacă nu sunt oficial stabilite cum sunt cele pentru depunerea unor acte sau plata taxelor, nu vă lăsați intimidat și faceți lucrurile în propriul ritm. Vi se vor încredința de către partener sarcini legate de bani, de a merge la acele instituții ale statului unde e nevoie să achitați impozite sau dări și e bine să vă planificați itinerariile dinainte pentru a nu alerga dintr-o parte în alta a orașului doar pentru că nu vă place să faceți strategii. Aveți și perioade în care vă încărcați bateriile atunci când ieșiți în oraș sau la o plimbare cu prietenii și e bine să profitați.

Horoscop săptămânal Balanţă: 20-26 mai 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Familia vă solicită din ce în ce mai mult și ca prezență fizică și ca suport financiar. Vă consumați energie făcând drumuri pentru membrii familiei, pentru a interacționa cu unii dintre ei și pentru a rezolva unele probleme legate de acte sau documente ale altora. Vă prinde bine alergătura întrucât începeți să faceți diferența dintre relațiile bazate doar pe complezență, pe atașamente nesănătoase, pe cei care vă solicită fără scrupule sau cele care au ca fundament afecțiune adevărată și ulterior să găsiți metode constructive de a păstra familia unită sau chiar de a profita la rândul vostru de serviciile cu care vă rămân datori. Schimbați regulile doar pentru că aveți senzația că vă epuizați și nu sunteți apreciat, iar asta vă sâcâie mai mult decât timpul pierdut. E bine să nu stârniți revoluții chiar acum, să solicitați discret mulțumiri dar pe viitor să țineți minte și să stabiliți unele limite.

Horoscop săptămânal Scorpion: 20-26 mai 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Planul relațional devine prioritar. Vă treziți cu gândul că e nevoie să readuceți pasiunea la viață sau un cuvânt al partenerului vă pune pe jar și de aici porniți o întreagă poveste de a vă programa pentru o schimbare de look, de a merge prin magazine să vă înnoiți garderoba și să apelați la ultimele proceduri de înfrumusețare fără să mai luați în calcul banii pe care urmează să îi cheltuiți. Printre momentele de răsfăț e bine să aruncați o privire și la agenda voastră care se aglomerează și să începeți să bifați din responsabilități. Confirmați participarea la evenimente unde știți că se vor aduna persoane care să fie pe aceeași lungime de undă cu voi și evitați socializarea superficială.În tot ce vă planificați, optați pentru calitate contra cantitate și căutați potențialul pe termen lung atât al obiectelor achiziționate, cât și al relațiilor cu cei cu care interacționați.

Horoscop săptămânal Săgetător: 20-26 mai 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Optați pentru securitate financiară. Nu vă lăsați sedus de planuri care sună bine în teorie dar în practică se dovedesc a fi doar motiv de cheltuială pentru voi. Concentrați-vă pe planurile făcute, amintiți-vă de erorile investiționale pe care le-ați comis și de învățămintele de acolo, pentru a nu lăsa istoria să se repete tot cu conotație negativă. Treceți prin momente de impulsivitate când datorită schimbărilor bruște de dispoziție puteți să cheltuiți într-o secundă toată suma de pe card și momente când, deși e nevoie să faceți cumpărăturile zilnice, deveniți zgârcit sau cicălitor, iar nici unul din produsele de bază nu vi se mai pare necesar.Opriți-vă, faceți o listă de acasă,fiți cumpătat, conștientizați că e ceva trecător și păstrați calmul și conversațiile cu partenerul la un nivel diplomat. Devine necesar să dați răspunsuri la ofertele profesionale primite.

Horoscop săptămânal Capricorn: 20-26 mai 2019

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Sunteți tentat să vă petreceți timp mai izolat, dispoziția e meditativă și nu prea aveți chef de ieșiri. Totuși  veți fi puși în situații de așa natură încât nu veți avea cum să scăpați de a socializa și atunci e bine să aveți o structură și o strategie în minte .E important să faceți act de prezență pentru că participă persoane care vor deveni importante pentru parcursul vostru profesional și cu care faceți primii pași în a vă cunoaște mai bine. Timpul devine mai prețios tocmai prin asocierea cu respectivele personalități, dar simultan programul devine deodată și mai încărcat. Nu neglijați organismul,e o idee bună să vreți să faceți impresie dar nu cu costul suprasolicitării și epuizării personale.Lăsați timp în calendar pentru Dvs.,oficializați membrilor familiei nevoia de a sta mai retras și de a vă reîncărca bateriile după cum considerați.

Horoscop săptămânal Vărsător: 20-26 mai 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Deveniți prietenul și dușmanul vostru cel mai bun. Se ivesc ocazii să vindecați dileme din trecut care acum  revin și zguduie planul emoțional. E important să nu uitați că emoțiile și desfășurarea activității profesionale sunt interconectate, iar răbufnirile din subconștient pot avea loc la muncă și pot să răcească atmosfera colegială. Sunt momente de a reflecta, de a schimba modul de acțiune și de a face ce e corect atât moral,cât și legal. Vă puteți găsi mentori sau sfătuitori, persoane mai înțelepte cu care să împărtășiți dilemele și să ascultați și o altă perspectivă a cuiva măcar cu mai multă experiență de viață, dacă nu și profesională. O idee bună se dovedește a fi să călătoriți,s ă plecați departe de stimulii care trezesc stările mai puțin plăcute și să luați o pauză în care să vă descoperiți metode noi de gestiona situațiile repetitive sau chiar acțiunile de voluntariat unde să uitați de propriile temeri.

Horoscop săptămânal Pești: 20-26 mai 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Vă folosiți de tehnologie pentru a amâna unele întâlniri delicate dar e bine să nu lăsați lucruri nediscutate sau nefinisate, mai ales dacă e vorba de subiecte financiare sau despre persoane cu care aveți bani comuni. Găsiți un echilibru între ce împărtășiți din planurile personale cu acei bani și ce e bine să nu dezvăluiți chiar până la capăt. Cariera vă ocupă mai mult timp decât de obicei, puteți face ore suplimentare dar gândurile vă zboară către lucruri din alte sfere. Vă preocupă semnele, activitățile din domeniul ocultului, să înțelegeți și să intrați în mintea celorlalți,  iar timpul petrecut pentru a vă gândi și procesa va trebui compensat prin muncă în plus pentru a vă duce la bun sfârșit sarcinile.E indicat să faceți ceva nou,să acceptați ieșirile cu prietenii în alte locuri decât cele unde vă cunoaște personalul de servire,să vă desfășurați pe alte scene sau dacă simțiți impulsul,să vă înscrieți la cursuri.

 

 

 

Loading...