Horoscop săptămânal 18 - 24 februarie: Peştii petrec timp de calitate în compania prietenilor

zodiac-signs-pisces-pesti_3028555947b914.jpg

Horoscop săptămânal 18+24 februarie: Peştii vor petrece timp de calitate alături de prieteni
Foto:pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru perioada 18 - 24 februarie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 18-24 ianuarie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Peşti se vor bucura de compania prietenilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 18 - 24 februarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Pentru voi continuă ceea ce a pornit săptămâna trecută, iar dorințele voastre de a vă relaxa alături de prieteni, de a pleca în călătorii, vor fi uneori stopate de obligațiile pe care simțiți că le aveți față de copii. Ideile și teoriile pe care le aveți vizavi de partea sentimentală a lucrurilor nu sunt primite cu inima deschisă de alții, nu vă găsiți pe aceeași lungime de undă cu ei, așa că mai bine să nu le împărtășiți. Iar dacă sunteți singuri și vă căutați perechea, nu credeți tot ce se spune la telefon sau cu cineva de pe internet. Mizați pe ce vă spune flerul și intuiția în privința respectivei persoane.

Dacă aveți deja pe cineva oficial, nu veți fi scutiți de asemenea de tensiuni în cuplu. Unele pot fi pe marginea unor reproșuri izvorâte din gelozie, altele datorită toanelor partenerului care are probleme de serviciu și își varsă năduful acasă. Nu e indicat oricum să vă retrageți în camera voastră ci, cu mult calm și tact, încercați să aflați ce îl frământă.

Horoscop săptămânal Taur: 18 - 24 februarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Adevărat, sunt multe de făcut în perioada asta, dar merită. La urma urmei și câștigurile în bani sunt valabile numai pentru cei mai încăpățânați și axați clar spre ținta lor. În primul rând ar trebui să decideți imediat ceea ce este cel mai important pentru voi și ceea ce poate fi pus deoparte pentru mai târziu. Spre exemplu, dacă doriți să faceți rapid o carieră, e nevoie să nu ratați nici măcar șansele mici care ar putea conduce spre succes. Vor fi atâtea de făcut, încât nici nu veți observa că sunteți obosiți și epuizați. La urma urmei, cu astfel de planuri grandioase și idei strălucitoare nu puteți privi decât înainte. Dacă mergeți cu încredere spre împlinirea unui vis, veți obține chiar mai multe decât ați crezut. Universul însă recomandă să fiți cinstiți și corecți și să nu stricați relațiile cu prietenii și colegii. Dacă doriți să obțineți un loc de muncă decent, atunci trebuie să vă bazați pe punctele voastre forțe, nu pe domnul Noroc.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 - 24 februarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Sunteți harnici și responsabili și nu prea e în firea voastră. Poate că ați învățat din greșelile de altădată, așa încât mă îndoiesc eu că veți rămâne fără rezultate frumoase în carieră. Veți avea însă nevoie nu numai de o abordare rezonabilă, ci și de un calcul atent. Doar așa, dificultățile vor fi lăsate în urmă și voi puteți să combinați domeniul social cu sfera personală. E clar că va trebui să lucrați mult dacă doriți să atingeți obiectivele dorite. Depășind obstacolele, puteți înainta in cariera amețitoare. Ei bine și astfel, situația financiară se va îmbunătăți treptat pe viitor. Nu trebuie să ardeți nicio etapă din îndatoririle voastre, mai ales dacă acestea afectează în mod radical schimbările promițătoare. Nu încercați să treceți peste capul nimănui, pentru că altfel o să intrați în situații neplăcute. O călătorie de afaceri este posibilă și ea va completa ajutorul astral primit pentru rezolvarea problemelor profesionale. Rudele și prietenii vă vor sprijini cu sinceritate, deci nu le neglijați sfaturile!

Horoscop săptămânal Rac: 18 - 24 februarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Veți avea nevoie de ascultători în jurul vostru, care să fie atenți la voi, să vă admire talentele și elocvența, precum și multitudinea de idei de care veți deborda. Veți fi gata să vă exprimați opinia cu privire la orice fel de problemă, care să informeze interlocutorul vostru asupra ultimelor știri despre rude, vecini, produse noi și, de asemenea, să vă împărtășiți opiniile cu privire la politică, economie, ecologie. Veți avea nevoie de o perseverență considerabilă pentru aprofundarea cunoștințelor și consolidarea materialului. Va trebui să renunțați la poziții individualiste, să lucrați în uniune cu partenerii, cu echipa. Atenție căci veți fi monitorizați! Drumurile pe care doriți să o apucați acum nu sunt dintre cele mai reușite, pentru că riscați să îi călcați pe unii pe bătătură, să aveți certuri legate de bani cu partenerii, să nu vă înțelegeți copiii ori să dați apă la moară adversarilor sau șefilor voștri.

Horoscop săptămânal Leu: 18 - 24 februarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Deși nu pot spune că nu aveți succes în ceea ce întreprindeți de-acum incolo, nici nu pot confirma ca el vine în cascadă, din contră, vine ca un șuvoi ce curge pe culoar strâmt, așa că nu e timpul să vă culcați pe-o ureche. Va fi deosebit de important să vă hotărâți ce alegeți - ori continuați să trăiți simplu și comod, cu mai puține griji, ori vă înhămați la mai mult efort și stres, preluând ceea ce destinul vă oferă. Și în primul și în al doilea caz, viața nu va fi lipsită de nori, ci prin aplicarea efortului de a merge mai departe,de a înainta. Dacă vă relaxați, veți deveni doar un receptor care preia tot cei se servește, iar evenimentele se vor învârti amețitor în jurul vostru. Dacă preluați mai mult, pe deplin conștient, în această perioadă vă vor ajuta chiar și dificultățile. Din ele nu vor lipsi inclusiv întrebări legate de schimbarea locurilor de muncă ori a locurilor de reședință.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 - 24 februarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Şi pentru voi perioada vine cu evenimente. Multe dintre ele se vor dovedi atât de neașteptate încât inima va palpita în piept. Poate fi referitor la dragoste, la o poziție socială și eventual la salariu. Veți avea multe idei și vă puteți dezvolta spiritual. Numai că înainte, este necesar să  planificați toate chestiunile importante, separându-le de cele minore. Puteți așadar să investiți în bunuri sau în construirea și aranjarea unui nou birou. Nu trebuie să vă pierdeți încrederea ci, din contră, să deveniți mai hotărâți în ​​carieră. Dacă vă veți îndoi de puterile voastre sau veți întoarce capul să priviți înapoi, vă așteaptă o cruntă dezamăgire. Uneori trebuie să mergeți cu fluxul înainte și să nu omiteți oceanul de speranțe scufundându-vă în  iluziile trecutului.

Țineți departe de ochii curioșilor proiectele la care lucrați, mai ales că sunteți înconjurați de oameni ipocriți, înșelători și invidioși. Chiar dacă aceștia își dau în petec, voi să fiți calmi și să vă bucurați de realizări, pentru că le meritați!

Horoscop săptămânal Balanță: 18 - 24 februarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Dacă veți lăsa modestia deoparte și nu veți lăsa complexele de inferioritate să își facă de cap, dacă ieșiți din ascunzișul vostru și deveniți mai sociabili, atunci veți reuși să faceți pași importanți spre obiectivele propuse. Nu stați să leneviți, fiți activi și nici nu vă faceți planuri pentru că ele se vor da peste cap. Veți atrage oamenii prin felul vostru, veți căpăta prieteni noi, iar una din amiciții se poate transforma până la vară într-o poveste.

La locul de muncă, ar trebui să luați inițiativa și să nu așteptați ca șeful să numească un alt angajat într-o poziție înaltă. Persistența și ideile originale - acestea să devină "hobby-ul" vostru de acum, pentru atingerea obiectivelor. Veți fi lăsați să vă exprimați cu siguranta opiniile, chiar vă sfătuiesc să o faceți, pentru că și colegii mai experimentați decât voi le vor asculta.

În familie, dacă rezolvați inițial toate problemele de uz casnic și de proprietate, nu ar trebui să aveți dispute cu rudele. Atenție însă la eventuala trădare a partenerului!

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 - 24 februarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Pe unii o eliberare emoțională vă poate cuprinde în toată această perioadă, mai ales din zona casei de probe și intimitate, acolo unde ceva fuzionează și eliberează. Sentimente ținute îngrădite până acum se pot revărsa în mod neașteptat.

Pe alții, o conexiune intimă îi poate arunca în tumultul unei aventuri ce poate deveni din ce în ce mai pasională. Iar pentru cuplurile formate de mulți ani, săptămâna ar putea aduce un angajament, o sarcină sau un pas major spre ceva permanent.

Financiar, ori puteți merge la cealaltă extremă, rupând un acord, finalizând un credit, sau o afacere comună poate deveni oficială acum. Se vor reflecta, de asemenea, investițiile, resursele comune și bogăția pe termen lung și bine-ar fi să vă examinați planurile cu ajutorul unui consultant financiar. O chestiune imobiliară poate obține acord, sau puteți găsi modalități de a vă crește suma din cont prin fluxuri de venituri pasive. Cu Jupiter expansiv, v-ați putea  asuma câteva riscuri atât cu banii, cât și cu inima. Deschideți însă bine ochii la exagerări!

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 - 24 februarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

De data aceasta munca interioară, discuțiile importante abordate doar într-un cerc îngust și sigur, de încredere, activitățile de cercetare, momentele de meditație și interiorizarea - vor fi mult mai utile decât încercarea de a obține un succes public și la vedere. Delegațiile și drumurile scurte sunt prielnice, ele putând rezolva situații un pic mai dificile. Pe cât posibil amânați-le pe cele lungi, iar dacă nu se poate, evitați busculadele și aglomerația, nu vă implicați în scandaluri, deoarece, cu cât vă încăpățânați să insistați,c u atât vă aduceți pierderi în cale. Nu-s excluse probleme financiare, întârzieri de plăți la serviciu, contradicții pe teme de bani sau împrumuturi cu asociații, mai ales dacă vă sunt și prieteni. Prin urmare, este mai bine să "încetiniți" și să vă odihniți. Nu vă recomand să vă alipiți grupurilor, nu vă recomand să intrați acum în vreo asociație, nici măcar în partid.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 - 24 februarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Munciți în continuare din greu și la serviciu și acasă, căci obligațiile și responsabilitățile apasă de abia le faceți față. Se poate lua în discuție inclusiv o deplasare în străinătate la apariția unor noi informații. Grijă, căci aveți tendința de a le înțelege doar la nivel superficial!

Cu cei apropiați din familie, se pare ca totul e calm, iar dacă aveți câteva tensiuni, ele vor fi cu rude mai îndepărtate, referitor la chestiuni vechi, pe care oricum le știați și nu-s o noutate. Doar dialogul se poate isca din senin.

În casa voastră trebuie să investiți în continuare, ca să o puneți la punct, dar rezultatele nu vin imediat, ci mai durează până terminați ce e de făcut acolo. Deși investițiile necesare sunt mari, la finalul lor constatați că a meritat să depuneți efortul ăsta, pentru că-i clar că modificările care au loc acasă vă vor aduce bucurie și fericirea familiei.

Medical, scade riscul de accidentare, de probleme cu oasele, cu pielea, cu articulațiile și asta chiar pe parcursul întregii luni. Este importantă și dieta și modul de alimentație, așa că nu vă zgârciți dacă e vorba să alegeți alimente sănătoase.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 - 24 februarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Relațiile și banii țin reflecția la Luna Plină, căci ea se încadrează în cea de-a opta casă a banilor altor, dar și a probelor de viață. S-ar putea să fi decis să mergeți mai departe cu o alianță romantică sau de afaceri, dar se ivesc altele, veți avea o direcție cu totul nouă. Aceste zile pot fi unele de control perfect pentru  cele mai strânse legături, dar pot ridica și semne de întrebare. Există o ofertă echilibrată?  Se simte toată lumea bine în parteneriat? Sub aceste efecte astrale,p uteți aduce ajustările necesare și puteți reveni la sincronizare.

Dacă primele zile din luna februarie au adus promisiuni mai bune, acum nu e timpul să vă relaxați total. Deplasați-vă încet, cu atenție și continuați să vă feriți spatele. Din umbră pândesc surprizele unor dușmani neștiuți.

Vor fi importante acțiunile și atitudinile voastre, răspunsul la stimulii externi și felul în care vă vad ceilalți. Căutați să nu dați dovadă de mândrie exagerată, de egoism și să nu lăsați egoul să vă ghideze în chestiuni importante. Nu de alta dar probabil veți avea alegeri de făcut, ele vor avea bătaie lungă și nu va trebui să le faceți doar cu inima. Raționalizați-le!

Horoscop săptămânal Pești: 18 - 24 februarie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Sănătatea și modul în care vă achitați de sarcinile cotidiene vor ocupa o pagină a preocupărilor voastre, căci stilul vostru de abordare va îmbunătăți lucrurile. Animalele de companie și activitățile dedicate lor pot fi de asemenea țintă pentru voi. Prietenii vor fi o companie plăcută și, alături de ei puteți forma o echipă bună cu care să lucrați la un proiect pe termen lung.

Nu prea știți ce decizii să luați referitor la locul de munca, pentru că prea vă simțiți nedreptățiți acolo unde sunteți. Va trebui să cumpăniți bine cu mintea, căci ghesul inimii nu prea duce pe cărarea bună pentru voi acum.

Medical, este cel mai bun timp pentru a incepe o dietă, evitând  excesul in alimentație. Contrar, vă poate aduce diverse probleme.

Pentru mijlocul lunii, influențele astrale pozitive vor veni într-un mod bizar dinspre zona grupurilor sau a unor susținători. Nu renunțați așadar la visele voastre, puneți lucrurile pe hârtie, ordonați-le, căci ele vor atrage atenția cui trebuie și veți fi ajutați.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...