Horoscop săptămânal 17-23 iunie: Fecioarele ar trebuie să petreacă timp singure

horoscop-saptamanal-17-23-iunie-fecioare.jpg

Horoscop săptămânal 17-23 iunie: Fecioarele ar trebuie să petreacă timp singure
foto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru perioada 17-23 iunie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 17-23 iunie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Fecioară ar trebiui să petreacă timp singuri din când în când.

Horoscop săptămânal Berbec: 17-23 iunie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Se pune accentul pe perspectivele financiare, pe statutul financiar și material. Ego-ul excesiv poate provoca încercarea de a găsi variante pentru mărirea veniturile prin extinderea resurselor, în timp ce alții pot încerca să acumuleze active pentru economii sau alte mijloace de securitate. Dobândirea datoriilor mari în timp ce achiziționați obiecte materiale poate satisface ego-ul sau expuneri de generozitate financiară ar putea da un sentiment de mândrie. Rezultatele activitaților din cadrul celei de-a doua case ar putea varia de la prosperitate proporțională la o ruinare economică. Așa că, atenție cum gestionați banii! Cu toate acestea, securitatea și creșterea nu reprezintă doar o activitate financiară, ci se concentrează asupra dezvoltării valorilor materiale și a atitudinilor obligatorii care promovează creșterea interioară, precum și securitatea materială și psihologică.

Horoscop săptămânal Taur: 17-23 iunie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Aspectele astrale vor accentua nevoile intelectuale și de comunicare. Auto-satisfacția este posibil să se realizeze prin învățare și predare, nu întotdeauna în domeniile predării în sensul profesional, ci prin predarea prin exprimarea externă a ideilor și a cunoștințelor în conversație sau în formă scrisă. Căutarea intelectuală poate lua diverse forme, iar efortul va fi răsplătit cu o conștientizare sporită a mediului personal. Multe conversații, multe drumuri, multe telefoane vă așteaptă acum, însă atrag atenția la veștile pe care le primiți de la oameni. Aceștia pot fi exagerat de optimiști și mai mult să promită decât să facă. Cât privește călătoriile în străinătate, nu le recomand deoarece pot fi transformatoare pentru voi și nu întotdeauna plăcute ca experiențe.

Nativilor tineri, care sunt în febra alegerilor de domenii universitare de studiu, le recomand mare responsabilitate în alegerea facultăților,pentru ca practic anii de studiu le vor testa limitele, asumările și disciplina.

Horoscop săptămânal Gemeni: 17-23 iunie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Accentul perioadei se pune pe stimularea de a stabili tipul de viață dusă acasă. Căutați soluții pentru a vă simți acolo în siguranță, a vă găsi acolo confortul. Să  îmbunătățiți toate astea înseamnă de fapt îmbunătățirea trăsăturilor tangibile ale locuinței sau  îmbunătățirea relațiilor de familie (sau ambelor). Aspectele de acum pot fi un impuls pentru a vă deplasa într-o altă locație ori a aduce modificări ale casei de domiciliu. Părinții, dinamica familiei și stilul de viață sunt probleme importante în acest moment. Schimbarea și ajustarea este adesea necesară pentru a satisface nevoile emoționale ale oricărui individ, iar voi nu faceți excepție. Probleme sensibile ori secrete privitoare la trecut pot ieși la suprafață dar, pe măsură ce emoțiile puternice v-ar putea cuprinde, amintiți-vă că totul e trecător, că n-are sens să vă înfuriați ci, mai curând săvă curățați energetic spațiul și să găsiți acolo echilibrul pentru zile tumultoase. De asemenea, nu planificați prea multe de făcut, pentru că nu veți avea puterea să le duceți pe toate la capăt.

Horoscop săptămânal Rac: 17-23 iunie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Se activează dezvoltarea personală, iar auto-recunoașterea este esențială pentru respectul de sine și ridicare și progres. Recunoașterea unei slăbiciuni este la fel de importantă ca și recunoașterea punctelor forte, căci nicio persoană nu poate exista fără o formă de slăbiciune. Unii oameni se confruntă cu crize de identitate sau se frământă asupra îndoielilor de sine ca parte a procesului de creștere. Influența este una în care o să vă dați seama că pot fi dezvoltate potențialele resurse personale și că le veți exprima mai pe deplin. Cunoașterea de sine, încrederea în sine și îmbogățirea de sine duc la o extindere a orizonturilor personale pentru acei Raci care răspund pozitiv energiilor astrale. O reacție negativă e clar că blochează potențialul și generează aroganță și auto-satisfacere. Oamenii care sunt prea mulțumiți de "sinele lor", nu reușesc să recunoască ceea ce au devenit. Înnoiți-vă așadar, redescoperiți cu alți ochi lumea, schimbați-vă comportamentul și chiar look-ul și lăsați în urmă trecutul!

Horoscop săptămânal Leu: 17-23 iunie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Cu energiile planetare activând o casă a încercărilor,n-ar fi exclus ca direcția voastră să se îndrepte spre o confruntare cu temeri, cu frici, cu probleme din trecut care trebuie rezolvate, cu dorințe reprimate până acum, cu vise ori cu coșmaruri. Aveți nevoie de o retragere, de meditație, de conștientizare că aveți situații în viață care trebuie neapărat rezolvate. Nu doar această săptămână ci și următoarele luni sunt mai degrabă luni de căutare de variante pentru a finaliza lucruri, decât pentru a porni ceva nou. Ceea ce înseamnă secret va veni la suprafață, iar dacă nu veți conștientiza legătura dintre partea fizică a lucrurilor și cea spirituală, nu veți fi lăsat să înaintați. Confruntați-vă așadar cu umbrele voastre, pentru a putea vindeca mai apoi corpul și psihicul. Bazați-vă pe intuiție, ascultați cu atenție mesajele din eter și observați că, de multe ori bolile fizice au cauze spirituale.

Horoscop săptămânal Fecioară: 17-23 iunie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Timpul petrecut în izolare și singurătate din când în când n-ar fi idee proastă. V-ar ajuta să meditați mai bine la ce aveți de făcut în continuare pentru că, în ultima vreme, parcă ați înotat împotriva curentului, plini de teamă și cu un văl pe ochi. Se activează o casă socială, de colectivitate și prieteni, de susținători, iar interesele de grup și implicarea organizațională devin mai importante în viața voastră. În mod obișnuit, prin relațiile și experiențele acestui sector, se dezvoltă puncte de vedere caritabile, așa că e posibil să vă implicați. Sentimentul valorii proprii este avansat atunci când actele umanitare dezinteresate devin o practică obișnuită sau acceptate ca un decret natural al universului, lucru care n-ar fi exclus să se petreacă cu voi în următoarea perioadă.

Sentimental, cei aflați într-o relație neoficială dar de durată pot pune capăt ei, pentru că au resimțit-o din plin ca fiind o povară apăsătoare. Cei care au copii, să fie atenți la relația cu aceștia, căci devin manipulatori de primă mână.

Horoscop săptămânal Balanţă: 17-23 iunie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Poziția lui Venus, guvernatorul vostru, îndeamnă să vă concentrați asupra iubirii de sine și autoîngrijirii. Posibil ca o furtună secretă de romantism și sentimente să vă învăluie, iar dacă vă aflați într-o relație –la vedere-nu-i exclus să explorați alături de partener lucruri noi și fantezii ascunse. Planificați pașii următori, vă asumați căile viitoare și faceți angajamente constructive pe termen lung.

Deși financiar nu stați rău,  zona profesionala aduce ceva, o nemulțumire la suprafață. Încă nu-i momentul să gândiți la schimbări drastice acolo, căci oportunitățile sunt încă închise pentru voi. Un sentiment de presiune poate fi experimentat pentru dezvoltarea recunoașterii publice care induce hotărârea de a vă promova obiectivele. Începeți probabil a căuta dovezi concrete (creșterea salariilor, promovarea, publicitatea publică), dar șansele de înaintare vin puțin mai târziu. Deocamdată, debarasați-vă de oamenii toxici din jur, de aceia care vă mănâncă energia și vă lasă fără vlagă. Acordați atenție și relației cu unul din părinți!

Horoscop săptămânal Scorpion: 17-23 iunie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Schimbări majore se anunță în următoarea perioadă pentru aceia din străinătate sau care au legături dincolo de graniță, dar și pentru studenții sau aspiranții la mediul academic. Casa vizată  este una a principiilor, a filozofiilor de viață sau religiei, unde probabil se vor produce schimbări de 180 grade pentru unii dintre voi. Explorarea propriului adevăr, a înțelepciunii, formarea propriei personalități, moralitatea și etica vor suporta transformări de acum înainte.

Sănătatea va fi bună, dar trebuie să recurgeți la odihnă și relaxare suficiente pentru a rămâne în formă apoi. Starea corpului poate fi, de asemenea,îmbunătățită prin curățarea de impurități, prin detoxifiere și prin îngrijirea bunăstării emoționale.

Dialogul și comunicarea vor fi la ordinea zilei, prieteniile se vor bucura de atenție, iar schimbul de idei va fi la cote maxime. Nu ezitați să vă informați de două ori înainte de a vă exprima opiniile.

Horoscop săptămânal Săgetător: 17-23 iunie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Casa a opta poate aduce transformări la nivel profund, probleme intime, probleme de putere personală, experiențe care-și pot lăsa amprenta, sau dacă nu, situații deosebite legate de finanțele în comun cu alții, de gestionarea banilor altora, de împrumuturi, taxe ori impozite sau de procese de partaj și moștenire. Nu vă sfătuiesc să luați credit în această perioadă căci se pot ivi schimbări la locul de muncă, modificări referitoare la modul de câștigare a salariului, iar un împrumut s-ar resimți greu pe umerii voștri. Una peste alta, aveți probe de trecut, aveți temeri de depășit și poate că ar fi bine să luați o pauză.

Soarele se află în sectorul transformării, astfel încât intensitatea vieții personale crește, indiferent dacă sunteți căsătoriți sau nu. Majoritatea nativilor o să fiți hotărâți să vă consolidați relațiile, încercând să vă conectați cu cei dragi la un nivel mai profund și pasionat. Sau poate că unii pot  să încerce fructul interzis.

Horoscop săptămânal Capricorn: 17-23 iunie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Viața personală promite să fie interesantă. Sunt posibile transformări surprinzătoare în cuplu, dar și conflicte ori izbucniri de gelozie nu sunt excluse. Recomand totuși ca dragostea să devină o sursă de inspirație, căci este timpul să uitați dezamăgirile și împreună cu perechea voastră, să visați și să faceți planuri. Unitatea comună a intereselor spirituale, culturale și intelectuale va contribui la întărirea relațiilor. Dacă sunteți singuri, norocul va zâmbi într-o călătorie când puteți cunoaște pe cineva interesant și o poveste de dragoste poate începe.

Se energizează zona parteneriatelor, fie de cuplu, fie de afaceri, așa încât legăturile se reînnoiesc, oportunitățile se pot ivi, depinde de câtă siguranță în voi aveți.

În afaceri puteți coopera, dar vă puteți face și dușmani sau vă confruntați cu concurența. Va fi nevoie de mult efort pentru a face relația armonioasă și benefică pentru toți participanții. Vă sfătuiesc să evitați tentația de a promite mai mult decât puteți face cu adevărat.

Horoscop săptămânal Vărsător: 17-23 iunie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Viața personală este activată, iar Marte vă face mobili și energici, uneori chiar nerăbdători cu privire la dragoste. Planeta, de asemenea, introduce un element de grabă și impulsivitate. Nu luați decizii importante în grabă, pentru că riscați să pierdeți din vedere detalii esențiale.

Sunteți hotărâți să vă atingeți obiectivele și este puțin probabil să puteți interveni în orice. Numai anumite restricții legate de bani pot schimba planurile.

Jupiter, marele binefăcător al zodiacului, reprezentintă succese și realizări acolo unde aspirațiile sunt reale. În plus, poziția Soarelui vă motivează și vă ajută să creșteți eficiența efortului vostru. Se pare că aveți toate premizele de a vă atinge dorințele, deși va dura ceva timp. Cu toate acestea, în perioada asta, dorința de a ieși in evidență la locul de muncă nu e percepută pozitiv de toată lumea. Cineva din grup se va uită la voi cu invidie. În acest caz, vă sfătuiesc să fiți diplomați pentru a rezista atacului acestor persoane, dar nu pentru a intra într-un conflict deschis cu acestea. Fiți toleranți.

Horoscop săptămânal Pești: 17-23 iunie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Soarele luminează casa familiei, iar planeta iubirii, Venus, se află tot acolo-o astfel de influență planetară poate aduce noroc. Perioada va fi fierbinte pentru relații, deoarece sentimentelor pasionale și atracției nu aveți cum să vă opuneți. De asemenea, pot spune că în relația cu cei dragi se va întâmpla ceva important. Să vă așteptați cu siguranță la o mulțime de evenimente și, cel mai probabil, acestea vor fi cu adevărat interesante. Dacă sunteți singuri, se poate întâmpla o întâlnire fatală. Să nu pierdeți șansele, să ieșiți la plimbare, să participați la evenimente publice, să acceptați invitații de la prieteni și colegi. Există o mare probabilitate să se deschidă ușile unei noi legături sau vin schimbări dinspre copii. Unele schimbări pot fi energice, iar în energia asta neînțelegerile se pot ivi. Dacă nu, veți fi preocupați de starea de sănătate a odraslei.

Loading...