Horoscop săptămânal 16-22 decembrie: Gemenii au multe şanse pentru un succes major

horoscop-zilnic-15-22-decembrie.jpg

Horoscop săptămânal 16-22 decembrie: Gemenii au multe şanse pentru un succes major
foto: Pixabay

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Horoscopul săptămânal pentru perioada 16-22 decembrie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 16-22 decembrie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Gemeni au multe şanse pentru a avea un succes major.

Horoscop săptămânal Berbec: 16-22 decembrie 2019

E timpul ca universul să vă ofere oportunități de a schimba ceva în sfera activităților legate de carieră, precum și de a vă alătura unor noi proiecte și perspective pe termen lung. Aveți o energie ridicată, cu ajutorul căreia se pot restabili cu succes forțele pierdute, astfel încât să vă îmbunătățiți aspectul și figura.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Perioada va fi deosebit de reușită deoarece curajul și dorința de a vă ridica în societate pot deschide multe uși. Veți încerca noi tipuri de activități,de cooperare sau parteneriate promițătoare și toate vor depinde de alegerea voastră. Oricum, vă sugerez ca în problemele de afaceri și organizaționale să se respecte toate normele legale. Acordând atenție la ce v-am spus, pe viitor veți fi  salvați de eventuale proceduri legale.

Financiar, puteți folosi și gestiona cu folos banii altora,ai perechilor voastre sau proveniți din credite, partaje sau moșteniri.

 

 

Horoscop săptămânal Taur: 16-22 decembrie 2019

Zona de percepții ale lumii, ale evenimentelor pe care le traversați este accentuată, astfel încât o să conștientizați cu siguranță cauzele eșecurilor din ultima vreme, apoi o să vă  reconsiderați poziția și o să remediați lucrurile. Asta vă ajută să eliminați multe probleme din viața voastră, inclusiv cele care interferează cu dragostea și prieteniile mai deschise.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Acum, în a doua decadă de decembrie, prietenii sau partenerii au nevoie de suportul și îndemnul vostru pentru a acționa. Vă sfătuiesc să interveniți pentru că de acolo vin schimbările și pentru voi.

Deși Marte activează sectorul dușmanilor, de data asta aveți șansa de a vi-i transforma în prieteni, aliați sau oricum veți găsi până la urmă un acord comun.

Călătoriile în străinătate pot aduce evenimente neașteptate și neplăcute sau chiar legate de documente. Nu vor face altceva decât vă vor stresa și vă vor strica bunadispoziție.

 

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 -15 decembrie 2019

Nu veți avea doar una, ci chiar mai multe șanse de a obține un succes major deodată. Pentru că energia astrală va fi la un nivel ridicat, trebuie să acționați cât mai activ posibil. Rețineți că perioada de până la 19 ale lunii este foarte favorabilă pentru muncă, afaceri, carieră și evenimente sociale! Aveți noroc, așa că, depunând un efort minim veți reuși să obțineți succes, veți avea flerul de a merge în direcția corectă pentru voi. E nevoie doar să vă concentrați pe obiectivele principale și să le promovați activ în viață pentru ca mai târziu să nu regretați timpul și oportunitățile pierdute ca trenul ce vă plecă de sub nas. În același timp și alții vor fi interesați de succesul vostru și vor dori să coopereze de bună voie cu voi.

 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Evenimentele care se vor derula pot întoarce totul și schimba drastic conceptele pe care le aveți. O să vedeți lucrurile într-o lumină nouă, vă veți revizui comportamentul și stilul de comunicare. Iar după ce veți face asta, vă pot fi dezvăluite câteva secrete, fapte noi, pot apărea oameni din trecut și de toate puteți profita.

 

 

 

Horoscop săptămânal Rac: 16-22 decembrie 2019

Așezarea astrelor va oferi posibilitatea de a vă căsători cu succes, de a obține atât dragoste, cât și beneficiu imediat. Deși energia nu va fi suficient de mare, influențele armonioase vor permite totuși implicarea activă în treburile personale, în carieră și în consolidarea relațiilor cu cei dragi.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Perioada nu-i rea nici pentru experimentele financiare. Dacă ați dorit de mult timp să vă încercați norocul și mâna pe antreprenoriat, acum e cel mai bun moment, chiar dacă-i greu de imaginat asta. Acum va crește în mod semnificativ interesul pentru cooperare, iar comunicarea activă și discuția pe probleme controversate vă vor ajuta să obțineți progrese semnificative în afaceri.

În relațiile de familie va domni armonia și înțelegerea reciprocă, vă veți ajuta de bunăvoie rudele, veți avea grijă să oferiți bucurie copiilor și partenerului de viață.

Dacă sunteți singuri, s-ar putea ca în acest moment să vă întâlniți cealaltă jumătate. Ascultați-vă intuiția!

 

 

Horoscop săptămânal Leu: 16-22 decembrie 2019

Traversați o perioadă pasivă, în care să meditați la schimbările făcute deja anul acesta în zona profesională. Stați fără grijă, căci ele nu vă amenință viitorul ci, din contră, erau necesare pentru a aduce creștere în viața voastră! Acum, favorabilă ar fi manifestarea calităților în afaceri, implicarea într-un nou proiect creativ care să vă ajute să dezvăluiți pe deplin talentele și calitățile. Coerența și consecvența în muncă sunt foarte importante, deoarece, veți fi îndepărtați de ideile noi și puteți pierde direcția corectă. În plus, aroganța, mândria, orgoliul poate duce la greșeli enervante, care vor necesita timp suplimentar, efort să fie rezolvate cu multă agitație și anxietate.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Este bună perioada pentru utilizarea creativă a legăturilor karmice, prietenoase, romantice cu persoane din trecut, iar abilitățile organizatorice și capacitatea de a atrage o mare varietate de oameni și de a gestiona echipe vor permite să puneți baze bune pentru dezvoltarea viitoare a carierei.

Parteneriatele se vor dezvolta interesant, iar finalul de săptămână vă va prinde într-o rutină de care simțiți nevoia și pe care v-o doriți, cu întâlniri mai curând neoficiale și în intimitate.

 

 

Horoscop săptămânal Fecioară: 16-22 decembrie 2019

Vă așteaptă o perioadă destul de confuză și oricât veți încerca să vă bazați pe fler în acțiunile voastre, el de data asta vă înșeală. Aceeași neîncredere o aveți și vizavi de parteneri, iar dacă sunteți în relație neoficială dar vă doriți altă etapă a ei, sunteți indeciși și vă e teamă să vă aventurați. Analizați și gândiți logic cum stau lucrurile, căci mai curând așa veți lua măsurile bune pentru voi. Și totuși Neptun are o parte bună, căci vă ajută să deveniți mai empatici, mai dornici să îi ajutați pe ceilalți, mai sentimentali, mai romantici, mai t

Pe măsură ce cuvintele voastre devin mai certărețe, aveți tendința să creați dispute în jur. Chiar și așa, ele vor fi trecătoare și nu vor aduce rupturi definitive de relații.

Vă recomand să terminați proiecte deja începute, căci, dacă forțați o nouă pornire, ea mai curând va staționa decât va înainta.

 

 

 

Horoscop săptămânal Balanţă: 16-22 decembrie 2019

Sociabilitatea, mobilitatea vor contribui la o comunicare versatilă, la  călătorii, întâlniri și activități de succes în multe domenii. Inclusiv în viața personală se pot produce transformări destul de semnificative și pozitive. Veți beneficia de liber-arbitru și puteți face lucrurile pe care vi le doriți. Veți primi recompense, veți finaliza proiecte cândva începute, veți face transformări în casă și veți sorta informațiile care vă parvin din imediata voastră apropiere.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

În relațiile personale și sentimentale, poate ar trebui să petreceți mai mult timp înconjurați de oamenii apropiați. Timpul liber promite să treacă de neuitat, mai ales dacă îl planificați ținând cont de interesele fiecăruia. Cu persoana de sex opus apropiată, bine ar fi dacă v-ați lua inima în dinți și ați lămuri niște chestii care vă frământă. Nu de alta, dar ați putea afla secrete care să vă atenueze suspiciunile.

Medical, acordați atenție tractului gastro-intestinal, reduceți grăsimile, evitați prăjelile și mâncarea exagerat de condimentată!

 

 

Horoscop săptămânal Scorpion: 16-22 decembrie 2019

Cu Marte în zodia voastră veți acționa decisiv, aproape magnetizându-i pe cei din jurul vostru. Vă va fi astfel mult mai ușor să vă atingeți obiectivele și să primiți răspuns favorabil dacă solicitați sprijin de la persoanele influente, căci puterea cuvântului va fi esențială. Printr-o comunicare intensă și profundă puteți pune bazele unor proiecte de anvergură, de durată, care să vă aducă beneficii materiale dar mai târziu. Financiar, marile investiții sunt cu rezultate incerte, ba chiar cu pierderi substanțiale.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

În același timp, diplomația și tactul vă vor ajuta să obțineți un mare succes tocmai datorită abilităților bune ale analistului și psihologului din voi, reușind să orientați opinia publică în direcția de care aveți nevoie. Puteți acționa cu succes în echipă, ceea ce va deschide perspective bune în activitățile profesionale sau sociale.

În familie, relațiile sunt restrictive, cu tendințe de înstrăinare mai ales din cauza inflexibilității și încăpățânării de care veți da dovadă.

 

 

Horoscop săptămânal Săgetător: 16-22 decembrie 2019

Secrete pot ieși la suprafață, veți face descoperiri importante, iar asta vă poate ajuta să înaintați, cu condiția să dați dovadă de multă flexibilitate și putere de a vă adapta condițiilor de schimbare. Utilizați această fază pentru recuperare și curățare de lucrurile toxice, atât în profesie și muncă, cât și în familie, căci toate  au nevoie de atenție acum.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

De asemenea e moment excelent pentru a socializa și discuta cu prietenii, ba chiar și pentru a merge la sală, a face sport. Îmbunătățiți-vă forma fizică și psihică și faceți cunoștințe interesante! Fără regrete să  vă despărțiți de acele fapte și îndatoriri care, ca o piatră legată de picioare, nu v-au permis să înaintați prea mult în anul acesta care se apropie de final.

Puteți deveni purtătorii de cuvânt ai obiectivelor și aspirațiilor comune și, prin urmare, puteți conduce o echipă, puteți sta în fruntea unui colectiv, puteți începe transformări în domeniul profesional, rupând stereotipuri și metode de conducere depășite.

 

Horoscop săptămânal Capricorn: 16-22 decembrie 2019

Aglomerarea de planete din semnul vostru nu vă aduce ea un potențial și o vitalitate ridicată însă vine cu siguranță cu învățăturile importante obligatoriu necesare pentru o reușită pe viitor. Axați-vă pe voi în principal, chiar și pe o modernizare stilistică a aspectului ori pentru dezvoltarea activă a creativității personale. De asemenea, căutați să țineți informații prețioase încă secrete, la fel și planurile îndrăznețe.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Ambițiile crescute vă vor împinge înainte și veți avea nevoie de schimbări, de senzații noi, de impresii, fiind gata să porniți la drum nou, de la zero. Pentru unii, acest lucru poate însemna și o schimbare a imaginii, obiceiurilor, comportamentului, asumându-vă totul, cu orice risc. Pot spune că acesta este un moment de cotitură în viața voastră, iar norocul îi va ajuta doar pe acei nativi care sunt gata să înainteze și nu se tem să își schimbe drastic viața.

 

Horoscop săptămânal Vărsător: 16-22 decembrie 2019

Sunteți lansați în ultima vreme în spații unde oamenii obișnuiți cu greu reușesc să pătrundă. Putem vorbi la voi despre invenții științifice și despre o mulțime de descoperiri în necunoscut, despre evoluții creative. Prietenii și cunoscuții vă vor ajuta la rezolvarea multor probleme din trecut, vă vor proteja de altele noi, vor avea grijă și vă vor îndruma în toate modurile posibile, mai ales că mulți dintre voi aveți nevoie de sprijin pentru a împărtăși o parte din treburi și responsabilități.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

În același timp, sentimentul datoriei va predomina și veți depune mult efort și timp să le faceți pe toate. Activitățile profesionale și sociale vor aduce însă și un venit bun, vă veți implica în noi proiecte profitabile, astfel că trebuie să preluați foarte activ problemele, căci doar așa succesul va impulsiona, iar voi veți înainta neobosit către obiectivele stabilite.

Unii vor depune eforturi pentru creșterea spirituală, vor arăta interes pentru științele oculte, pentru meditație și rugăciune, se vor implica în activități care să le aducă o îmbunătățire de sine sau vor avansa activ în activități științifice.

 

 

Horoscop săptămânal Peşti: 16-22 decembrie 2019

Sosește o perioadă activă dar cețoasă, astfel încât în ​​multe situații vă veți simți pierduți și depășiți. Succesul va depinde de capacitatea voastră de a acționa sistematic și consecvent, având nevoie să vă concentrați pe creativitate, pe intuiție care  vă va ajuta să navigați corect printre situații. În același timp, veți avea un sprijin destul de puternic dinspre oameni și persoane influente, astfel încât să vă puteți duce la îndeplinire ideile și să obțineți avansare în carieră.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

Vin și ocazii de a pleca în străinătate sau cineva străin o să vă facă propuneri interesante, iar acestea aduc șansa de a vă dezvolta.

Și-n familie apar schimbări și transformări de relații, cu simpatii și antipatii diferite ca până acum, iar modul vostru nou de comunicare cu rudele, cu vecinii, cu frații aduc bune rezultate. Doar că va trebui să vă adaptați rapid noilor condiții.

Sentimental, cei singuri își pot afla perechea undeva la distanță, dar nu trebuie să se teamă de asta. Chiar și așa, povestea poate deveni serioasă.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5