Horoscop săptămânal 13-19 iulie 2020: Peştii traversează o perioadă tumultuoasă din punct de vedere afectiv

soare-incadrat-de-inimioara.jpg

soare incadrat de inimioara
Horoscop săptămânal 12-18 iulie 2020: Peştii traversează o perioadă tumultoasă din punct de vedere emoţional
Foto: Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 13-19 iulie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 13 - 19 iulie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Pești traversează o perioadă tumultoasă din punct de vedere afectiv.

Horoscop săptămânal Berbec: 13-19 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

berbec_1_1.jpg

berbec
Berbec: 21 martie - 20 aprilie
 • Va trebui să încetiniți ritmul și să acordați mai multă atenție sănătății, creativității individuale și planurilor personale. Relațiile pe termen lung devin de asemenea problematice, mai ales că la sfârșitul acestui al doilea decan se va crea o dependență de alții, de situațiile externe, de problemele de familie neașteptate sau de relații nerezolvate anterior. Acest lucru poate afecta atât munca, cât și colaborările. Pot apărea treburi urgente în casă, iar ele vă  or distrage de la îndatoririle profesionale mai urgente. De aici și până la probleme cu șefii,c u cei din managementul companiei sau cu colegii de serviciu,n-ar mai fi decât un pas.
 • Situația va deveni și mai instabilă apoi, i mai volatilă așa cum se vor desfășura lucrurile. Nu veți mai fi protejați astral, încât e nevoie de precauție pentru a nu strica situații bune create până atunci. Grijă să aveți la călătorii, la tot ce poate fi legat de lucru cu focul sau de impactul cu persoane irascibile și chiar violente. Inclusiv voi trebuie să vă păstrați calmul.

Horoscop săptămânal Taur: 13-19 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

taur_1.jpg

taur
Taur 21 aprilie – 20 mai
 • A doua jumătate a perioadei, energiile nu mai sunt atât de active benefic, iar lucrurile se pot bloca, se pot opri și voi trebuie să vă schimbați planurile, ordinea priorităților. Va trebui să acordați mai multă atenție casei, familiei, va trebui să aveți grijă de propria sănătate și de cei dragi .Chiar acesta este momentul potrivit pentru promovarea sănătății, pentru ameliorarea stresului acumulat și pregătirea pentru noi cariere sau proiecte creative.
 • Este deosebit de important să fiți prudenți și să nu riscați, căci există pericolul de distrugere a ceea ce s-a creat anterior. Cea mai nefavorabilă perioadă ar fi după 15 iulie încolo. Atunci recomand atenție la drumurile lungi, inclusiv în străinătate, la activitățile profesionale dacă lucrați cu parți mecanice de obiecte și utilaje și să nu cumva să vă lăsați implicați în scandaluri.
 • Și zona financiară are nevoie de grijă atunci, fără să faceți mari cheltuieli, mari achiziții, mari investiții.
 • Marte, planeta acțiunii, poate avea o influență diferită ca până acum și este posibil să lucrați la un proiect secret care necesită să semnați documente de confidențialitate. Tot Marte însă poate vulnerabiliza partea medicală și e indicat să vă ocupați de ea.

Horoscop săptămânal Gemeni: 13-19 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

gemeni_1_1.jpg

gemeni
Gemeni 21 mai – 21 iunie
 • Respectați drepturile celorlalți, nu ar trebui să exagerați propria semnificație ori să nu recunoașteți contribuția celorlalți la cauza comună! Dacă veți proceda astfel, contradicțiile vor crește și se pot agrava deja la sfârșitul lunii. Tendințele favorabile vor continua și săptămâna asta, așa că, utilizați oportunitățile astrale în mod cât mai eficient!
 • Puneți de asemenea, sănătatea și grija pentru ea în prim-plan, găsindu-vă timp de relaxare, mișcare, sport și recuperare.
 • Parteneriatele se pot consolida, prieteniile la fel, iar dacă sunteți singuri, faceți loc întâlnirilor romantice!
 • Luați de pe acum măsuri că vor veni zile ceva mai explozive, când lucrurile se pot schimba și nu neapărat în bine, așteptările voastre de la alții nu se vor mai împlini și va fi greu să se înțeleagă om cu pom.
 • Cu Venus încă pe semnul vostru, în Gemeni, vă face fermecători și, în acest sens, veți avea un ajutor considerabil din anumite aspecte. Trebuie doar să respectați programul și să rămâneți onești și transparenți. Uneori, rezultatele sunt în mâinile destinului, dar voi să aveți încredere că există dreptate în acest univers.

Horoscop săptămânal Rac: 13-19 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

rac_0_1.jpg

rac
Rac: 22 iunie - 22 iulie
 • Ceva se va modifica în relații ori chiar pe sectorul de sănătate. Se impune atunci grija și prudența, luarea în serios a problemelor care apar.
 • Vor veni și momente foarte slabe pe zona comunicării șinu veți fi avantajați pentru a accepta un acord important, fie verbal, fie semnând acte. Totul va fi confuz și în jur cu o atmosferă de ceață, neclară. Atunci veți avea nevoie de timp pentru a vă gândi foarte concentrat și a vedea cum se joacă lucrurile în afara voastră. Cineva poate veni puternic și să încerce să vă domine în acord cu ceva, dar veți dori să rezistați, să vă împotriviți. Dacă acest lucru rezonează și asta simțiți că trebuie făcut, nu aveți decât să întrerupeți conversația și să amânați subiectul până mai târziu. În alteă ordine de idei, nu semnați hârtii importante și nu lansați un produs nou decât după 13 iulie încolo.
 • De obicei, referitor la job, pe Mercur în mers  retrograd, nu este potrivit pentru a lua o nouă slujbă, dar acum,când sunt atât de mulți oameni fără muncă, dacă o să găsiți un loc de muncă bun, atunci acceptați-l! Oricum, dacă veți descoperi că nu reprezintă ce vă doriți, veți putea oricând să căutați ceva mai bun.

Horoscop săptămânal Leu: 13-19 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

leu_1.jpg

leu
Leu 23 iulie – 22 august
 • Să nu încercați să convingeți pe nimeni, iar proiectele importante să le țineți secrete, căci există invidioși care vă pot fura ideile sau vă pot face altfel rău! De asemenea, atenție la drumuri!
 • Lăsați chestiunile și planurile importante pentru a treia decadă a lunii iulie, când veți deveni mai energici. Contrar sfatului meu, riscați să vă treziți epuizați sau chiar cu pierderi de bani. Deși perioada e dificilă, axați-vă pe treburi mărunte, de rutină, nu vă impacientați căci aveți un uriaș potențial. Doar că acum nu trebuie să puneți și voi paie pe foc prin acțiuni riscante.
 • Evenimentele care se vor derula pot întoarce totul și schimba drastic conceptele pe care le aveți. O să vedeți lucrurile într-o lumină nouă, vă veți revizui comportamentul și stilul de comunicare.Iar după ce veți face asta, vă pot fi dezvăluite câteva secrete, fapte noi,pot apărea oameni din trecut și de toate puteți profita. E nevoie doar să vă concentrați pe obiectivele principale și să le promovați activ.

Horoscop săptămânal Fecioară: 13-19 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

 • fecioara_1.jpg

  fecioara
  Fecioară 23 august-22 septembrie
 • Relațiile cu partenerii pot suferi schimbări, ceva nou poate apărea, iar situațiile pe cale să se ivească vor ajuta să vă vedeți reciproc dintr-o nouă latură necunoscută, dintr-un unghi pe care nu l-ați știut. Nu fiți egoiști pentru că dezvoltați conflicte în relațiile afective sau cu copiii!
 • În același timp, veți fi buni organizatori și veți contribui la punerea în practică a ideilor interesante pe care le au alte persoane, ori asta înseamnă de fapt unitate intelectuală din care va fi imposibil să nu iasă ceva bun pentru toți. Dacă veți da dovadă de seriozitate în eforturile de îndeplinire a sarcinilor, aceasta poate deveni o perioadă rodnică. În plus, pe lângă faptul că acordurile, discuțiile și soluționarea litigiilor vă favorizează, vă veți și satisface ambițiile. Iar toate vor contribui la formarea voastră ca indivizi, ca profesioniști, ca lideri.
 • Traversați o perioadă pasivă, în care să meditați la schimbările făcute deja anul acesta în zona profesională. Stați fără grijă, căci ele nu vă amenință viitorul!

Horoscop săptămânal Balanță: 13-19 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

balanta_3_1.jpg

Balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie
 • Preocupările pentru afaceri au nevoie de prim-plan pentru a reuși să vă mențineți poziția și stabilitatea în relațiile cu partenerii. Trebuie să vă demonstrați competența, să urmați o politică flexibilă, să nu vă implicați în conflicte, să nu răspundeți criticilor și provocărilor. Acestea sunt condițiile obligatoriu de respectat pentru a putea beneficia de ceea ce se întâmplă și a primi compensații morale și materiale.
 • Veți avea tendința de a vă implica în activități sociale, în noi planuri, dar care vă vor distrage atenția de la altele. Contactele și întâlnirile vor ajuta să se extindă afacerile, să se depășească granițele profesionale și, în general, să vă diversifice viața.
 • Potențialul va crește, starea de spirit se va îmbunătăți, veți deveni mai relaxați, întreprinzători,curajoși și fără frică de riscuri. Acestea vă ajută și le puteți folosi  ca stimulent în afaceri.

Horoscop săptămânal Scorpion: 13-19 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

scorpion_2.jpg

scorpion
Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie
 • Veți putea găsi o nouă aplicație a talentelor și abilităților, opiniile se pot schimba, veți face multe cu scopul de a evita orice rutină. Financiar, dacă vă aflați în impas, prieteni puternici vor ajuta la rezolvarea problemelor și la consolidarea bazei materiale. Zona profesională va avea parte de atenția cuvenită, căci ambițiile vă vor pune la treabă. Iar ca să nu apară conflicte, va trebui să aveți simțul realității și să vă păstrați stabilitatea psiho-emoțională. Altfel, riscați să aveți pierderi, inclusiv materiale.
 • În relațiile personale și sentimentale, poate ar trebui să petreceți mai mult timp înconjurați de oamenii apropiați.Timpul liber promite să treacă de neuitat, mai ales dacă îl planificați ținând cont de interesele fiecăruia. Cu persoana de sex opus apropiată, bine ar fi dacă v-ați lua inima în dinți și ați lămuri niște chestii care vă frământă. Nu de alta, dar ați putea afla secrete care să vă atenueze suspiciunile.

Horoscop săptămânal Săgetător: 13-19 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

sagetator_2_0.jpg

sagetator
Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie
 • Este important să se mențină sprijinul partenerilor vechi și de încredere, măcar în afaceri. Nu de alta dar, noile parteneriate pot amenința cu pierderi mari, faliment și litigii. Alții dintre voi au probabilitate ridicată de pierderi de proprietate, de împărțire a moștenirii sau a fondurilor în comun.
 • Instabilitatea la locul de muncă poate să dea naștere unor nisipuri mișcătoare, așa încât vă sugerez dacă se poate, o perioadă de concediu, departe de relațiile de muncă și de afaceri, pentru a vă încărca bateriile cu forțe că vor fi necesare pentru a rezista la transformările în curs.
 • Abia din weekend situația va începe să se schimbe în bine și mulți dintre voi o să simți în sfârșit mai multă libertate de a vă exprima și a decide.
 • Perioada este totuși favorabilă pentru refacerea forței mentale, pentru antrenament, pentru extinderea cercului de cunoscuți.

Horoscop săptămânal Capricorn: 13-19 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

capricorn_0.jpg

capricorn
Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie
 • Puteți primi noi responsabilități, va trebui să învățați noi activități care vor fi necesare pentru creșterea profesională, veți fi dispuși la orice fel de inovații pentru a  vă deplasa mereu cu un pas în fața concurenților și rivalilor. Această luptă poate deveni un stimulent important care vă dă curaj să nu permiteți partenerilor să-și dicteze condițiile.
 • Veți avea de rezolvat probleme cauzate de greșelile din trecut, conflictele în relații, lucruri grele de finalizat, iar rivalii în acest moment pot profita de eșecurile voastre și pot începe o luptă din spatele scenei. Bineînțeles că asta duce la subminarea autorității, a poziției și bunăstării materiale. Va trebui atunci să oferiți mai mult decât să primiți, ceea ce poate aduce anxietate mare și poate afecta starea și sănătatea psiho-emoțională.

Horoscop săptămânal Vărsător: 13-19 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

varsator_0.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie
 • Aveți grijă că dorința de a face bani rapid poate să vă distragă de la îndatoririle zilnice, poate duce la dificultăți suplimentare. În același timp, farmecul, arta și abilitatea de a comunica vor contribui la creșterea popularității, ceea ce vă ajută la conectarea ușoară cu ceilalți, la jocuri, la flirt, plăceri și divertisment, destul de costisitoare ce e drept. Talentul artistic și creativ se poate manifesta foarte clar, poate crește popularitatea, poate contribui la obținerea de faimă și succes.
 • Prietenii și cunoscuții vă vor ajuta la rezolvarea multor probleme, vă vor proteja de altele noi, vor avea grijă și vă vor îndruma în toate modurile posibile, mai ales că mulți dintre voi aveți nevoie de sprijin pentru a împărtăși o parte din treburi și responsabilități.
 • Relația cu copiii va fi mai strânsă, veți petrece mai mult timp alături de ei, chiar dacă nu aceeași plăcere veți simți făcând și treburile gospodărești.

Horoscop săptămânal Pești: 13-19 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

pesti_4_0.jpg

pesti
Pești 19 februarie – 20 martie
 • Sectorul afectiv esteactivat de asemenea, aducându-vă multă inspirație în descoperirea noilor relații sau în aprinderea focului în parteneriate deja formate. Și cei care aveți copii, o să vă mândriți cu ei și cu talentele lor.
 • Însă va fi nevoie de mai multă seriozitate și responsabilitate pentru realizarea planurilor și consolidarea bazei materiale. Va fi foarte important să mențineți o relație lungă și care s-a dovedit de încredere, să nu încercați să forțați și să accelerați punerea în aplicare a planurilor. Munca în acest moment va necesita mult efort și nu va da rezultatele așteptate, iar energia vitală va fi într-o stare de declin. Succesul va depinde de capacitatea voastră de a acționa sistematic și consecvent, având nevoie să vă concentrați pe creativitate,pe intuiție care vă va ajuta să navigați corect printre situații
Loading...