Horoscop săptămânal 10 - 16 decembrie 2018. Leii se confruntă cu tensiuni neaşteptate în relaţie

horoscop-saptamanal-10-16-decembrie-zodie-leu.jpg

Horoscop săptămânal 10 - 16 decembrie: Leii se confruntă cu tensiuni în relaţie
foto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru perioada 10 - 16 decembrie 2018 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 10 - 16 decembrie 2018 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Leu se confruntă cu tensiuni neaşteptate în relaţie.

Horoscop săptămânal Berbec: 10 - 16 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Continuaţi să faceţi planuri din umbră ori continuaţi să vă temeţi de duşmani nevăzuţi. Acţionaţi, faceţi şi desfaceți alianţe cu scopul de a vă susţine în urcarea pe treapta dorită şi în avansarea pe scară ierarhică. Puteţi gândi la reluarea unor proiecte legate de activităţi comerciale cu imobile sau puteţi relua comunicare cu un membru al familiei.

Trebuie atenţie mărită acordată sănătăţii, căci vor fi pedepsite orice excese. Guvernatorul zodiei voastre se află acum într-o ipostază care atrage nişte lecţii ca urmare a unor fapte din trecut. Nu vă bazaţi pe şansă, ci doar pe voi înşivă! Probleme de viaţă, situaţii neclare şi multe provocări de traversat vin acum şi vă solicită în aşa fel încât nu vă faceţi deloc timp şi pentru voi, dar cel mai important, pentru copiii voştri.

Sectorul parteneriatelor deși e gol, are stăpânul într-o zonă care vă poate face perechea să poarte dialoguri sub influența unei mai mari emotivități față de cum îi este felul. Acceptați să mergeți împreună la întâlnirile cu amicii care vă fac plăcere, la rudele care sunt simpatice, în așa fel încât atmosfera destinsă  să modifice în bine dispoziția tuturor.

Horoscop săptămânal Taur: 10 - 16 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

În viaţa personală puteţi începe un nou episod, mai ales că veţi primi lecții în oglindă din partea partenerului. Însă odată cu ieșirea din retrogradare a lui Mercur, poate fi dezafectată şi relaţia de dragoste.

Veţi fi miloşi şi generoşi nu doar cu cei apropiaţi vouă, ci chiar cu necunoscuţii. Deşi sunt adevărate virtuţi astfel de manifestări, asiguraţi-vă totuşi că nu faceţi acte de caritate mai mult decât o impune raţiunea, pentru că sigur e nevoie să cheltuiţi cu înţelepciune. Nu există venituri financiare majore acum, aşa că trebuie să vă mulţumiţi cu câştigurile voastre cotidiene. Deși la prima vedere aş fi tentată să spun că astrele oferă raze protectoare sectorului de bani, protecţia este însă inconstantă dacă veţi cheltui mai mult decât produceţi. Ați ajunge astfel să vă puteți chiar împrumuta, mai ales pe plăceri şi distracţie şi nu-i exclus ca, până la final de lună, să rămâneţi doar cu aplauzele la scenă deschisă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 10 - 16 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Oricâte probleme ați avea, vă vine un ajutor de puternic, de protecție, de ajutor din partea unor colegi de muncă ce v-au sprijinit și în trecut. Progresele sosesc în urma de realizărilor anterioare, cu sprijinul persoanelor influente, personalităților celebre și puternice ale căror opinii și poziție joacă un rol în societate. Atenție ce compromisuri faceți pentru asta!

În viața de zi cu zi, dacă vă dedați tuturor poftelor, riscați să finalizați luna cu câteva kg în plus. Aveți grijă de sistemul nervos, încercați să vă aflați des în aerul proaspăt dar aveți grijă cum vă îmbrăcați, odihniți-vă, dormiți suficient. Această tendință a început să fie importantă încă de luna trecută. E o perioadă în care aspectul și bunăstarea generală depind de modul în care vă distribuiți forțele.

Horoscop săptămânal Rac: 10 - 16 decembrie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Posibil că zilele acestea se vor relua probleme vechi cu una dintre rude sau se pot întâmpla multe din punct de vedere profesional. Puteți avea opiniile voastre cu privire la unele chestiuni importante, iar rudele au ideile lor, astfel încât conflictele devin inevitabile. Sau relațiile cu șefii vor fi pline de  neprevăzut care îndeamnă la revoltă.

În relațiile cu copiii, probabil că este mai bine să fiți mai îngăduitori, iar acest sfat face referire mai ales la subiecte legate de bani și de ceea ce le puteți cumpăra  cu ei. Acum este momentul în care veți putea învăța copilul să înțeleagă valoarea banilor și cum să îi cheltuiască cu moderație, pe lucruri cu adevărat necesare.

Sănătoși sau nu, e clar că nu vă este frică de boală. Cu toate acestea, la sfârșitul săptămânii, vă sfătuiesc să nu vă tratați după ideile altora sau după internet.

Horoscop săptămânal Leu: 10 - 16 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Privitor la iubiri, în această perioadă sunt posibile neînțelegeri, insulte și  tensiuni neașteptate, rupturi, unele dintre ele venind ca lecții pentru indolența voastră vizavi de persoana dragă. Este complet rezonabil motivul. Dacă vi se întâmplă acest lucru, atunci nu vă grăbiți să trageți concluzii, ci gândiți-vă la faptul că ați greșit. Depinde însă și dacă vă doriți ori ba să mergeți mai departe împreună.

Nu este exclus ca activarea legăturilor emoționale și acțiunea voastră independentă să afecteze inclusiv căsătoria dacă sunteți în parteneriat oficial. Asta nu va rămâne fără urmări căci, în situația în care partenerul devine conștient de partea asta a vieții voastre, riscă să se distrugă căsătoria. Așadar, dintr-un sentiment de contradicție, puteți exagera cu vanitatea, creând o amenințare pentru viitor.

Horoscop săptămânal Fecioară: 10 - 16 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

În relație, norii apar brusc la orizont și parcă nu vedeți azuriul frumos al cerului. Atât voi cât și perechea voastră, puteți greși cu o emoționalitate excesivă și cu o judecată părtinitoare. Poate că peste toate acestea mai vin și unele dezacorduri referitoare la planul financiar. Așadar, sigur în această perioadă  nu vă plictisiți.

Încrederea excesivă în voi și în forțele voastre, în corectitudinea acțiunilor, va conduce spre o situație de criză în relații. Vanitatea și credința că totul în viață poate fi realizat profitând de alte persoane sau prin joacă nesăbuită cu sentimentele altor oameni, sau care prezintă show-uri acolo unde ar trebui să fie serioși, vor duce la acțiuni neașteptate sau decizii necugetate din partea voastră. Veți deveni mai iritabili și mai răi dacă vă confruntați cu astfel de specimene.

Parcă ați dori să traversați sărbătorile ce se apropie făcând o surpriză pentru rude. Din păcate, nu toate visele sunt destinate să se realizeze, de data asta din lipsă de bani. Vă decideți să lăsați rezervă pentru o vacanță sau să vă cumpărați ceva scump și frumos, nu să cheltuiți pentru divertisment și petrecere.

Horoscop săptămânal Balanță: 10 - 16 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Ieşiţi din rutină prin schimburi de opinii şi vă sunt favorabile întâlnirile cu prietenii sau cu rudele aflate la drum scurt de voi.

Financiar, modificări de situaţie bănească pot întoarce lucrurile în favoarea voastră, dar numai dacă veţi şti să profitaţi de conjunctură. Altfel, mai mult consum decât câştig. Poate ceva noroc de partener care să vă rețină din cheltuielile voastre. Dar o va face lipsit de tact. Pot veni rezultate frumoase profesionale, cu condiția să lucraţi benefic în echipa ori la final de efort să fiți voi înșivă mulţumiţi de achitarea corespunzătoare de sarcini. E necesar să aplicaţi o bună strategie pentru a nu vă panica de mulţimea de treburi de rezolvat. Cu calm şi în ordinea priorităţilor, veţi reuşi.

Traversați o stare de mare emotivitate, care face ca mentalul să vă fie mai puţin receptiv. Nu forţaţi nota şi nu-i judecaţi pe alţii!

Horoscop săptămânal Scorpion: 10 - 16 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Posibil ca în ultimele săptămâni să fi avut de făcut niște alegeri  de care ați fost entuziasmați atunci. Se pare că încă n-a sosit momentul să vă îndoiți de eficacitatea lor, de corectitudinea căii alese. Reanalizarea motivelor și motivațiilor proprii vă va permite să priviți în mod critic în urmă, dar și la situația prezentă. O schimbare a circumstanțelor vă poate forța să vă amânați concediul sau o călătorie. Faptul că se vor da peste cap planurile personale, va fi cam supărător. În adâncul sufletului vostru, va exista dorința de a distruge tot ce vă restrânge libertatea, de a vă elibera de toate obligațiile. Aveți grijă să nu vărsați nerăbdarea în familie, în special în relația cu partenerii, deoarece o să ajungeți să vă certați din orice fleac.

Este o sensibilă perioadă de dat examene sau de primit o diplomă, de scrierea unei lucrări științifice, deoarece acest lucru va consuma multă energie și va fi dificil să vă concentrați. Trebuie să aveți răbdare, să perseverați și să nu încercați să mergeți în mod alternativ.

Horoscop săptămânal Săgetător: 10 - 16 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

În această săptămână veți primi sprijin din partea unor rude, a părinților, în special a mamei. Cu toate astea, voi ar trebui să fiți aceia care să îi ajutați pe alții. Nu ezitați să vă implicați dacă aveți posibilitatea, măcar cu un sfat pertinent. Grijă la bârfe!

Profesional, disputele privind erori vor reveni, dar șefii și superiorii vor avea înțelepciune și înțelegere. Pentru a nu pierde poziția finală, fiți cinstiți, căutați un punct de plecare în acțiunile necesare, luați deciziile corecte și nu acuzații nefondat pe alții. Având o așa atitudine, vine și răsplata-partenerii vechi se vor întoarce și vi se va aminti de ajutorul pe care voi l-ați dat cândva.

Sfârșitul perioadei vine cu impulsuri emoționale spontane, pentru că uneori veți fi plini de aspirații opuse față de ale celor din jur. Riscați să vă exprimați  impulsiv,pe neașteptate și fără să gândiți, iar acest lucru vă poate afecta viitorul. Aveți nevoie de prieteni care sunt capabili să simtă și să gândească la fel de profund ca și voi și cu ei trebuie să încercați să comunicați mai mult.

Horoscop săptămânal Capricorn: 10 - 16 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Cu destule planete ce gravitează în jurul semnului vostru este indicat să acordaţi grijă deosebită modului în care vă comportaţi, aspectului şi vestimentaţiei cu care vă prezentaţi în societate, dar şi limbajului corpului, căci lumea va fi cu ochii aţintiţi spre voi.

Continuaţi să faceţi planuri din umbră, ori continuaţi să vă temeţi de duşmani nevăzuţi. Faceţi şi desfaceti alianţe cu scopul de a vă susţine în urcarea pe treapta dorită, în avansarea pe scară ierarhică. Beneficiaţi de susţinerea financiară a unor rude din partea soţiei ori primiţi o moştenire.

Veţi avea preocupări legate de bani şi de găsirea unor noi modalităţi să faceţi faţă unor cheltuieli suplimentare. Vă bate gândul să reluaţi proiecte vechi.

Atenţie mărită acordată sănătăţii, căci Saturn poate pedepsi orice excese! Dat fiind faptul că el vă stăpâneşte, ca de altfel și încrederea în voi, probabil şi aici e nevoie de grijă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 10 - 16 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Saturn, al doilea guvernator al zodiei voastre, se află acum într-o ipostază care atrage lecţii ca urmare a unor fapte și erori în comunicare din trecut. Universul vă poate pune faţă în faţă cu provocări în care va trebui să demonstraţi abilităţi pentru a le depăşi. Probleme de viaţă, situaţii neclare şi multe provocări de traversat, unele rămase nerezolvate din trecut, vin şi vă solicită în aşa fel încât nu vă faceţi deloc timp de relaxare şi, în general, timp pentru voi înşivă. Situaţia cea mai tensionată insă o vor traversa aceia care au probleme de sănătate sau cu copiii, dar și aceia care nu dau dovadă de seriozitate.

Nici sectorul parteneriatelor nu e chiar roz la capitolul dialoguri, căci guvernatorul lui e în continuare asediat de lipsa de bani. Nu vă recomand afaceri cu prietenii acum!

Financiar, munca suplimentară, eventual un al doilea job, v-ar putea completa cât de cât veniturile, cu condiţia să lucraţi la proiecte mici şi rapid de finalizat. Doar că sumele de bani venite de aici se duc cât ai clipi, fără ca asta să vă ajute să respiraţi mai liniştit o bucată de vreme. Nu vă frecați mâinile că nu e rost să faceți avere acum! Totu-i cețos.

Horoscop săptămânal Pești: 10 - 16 decembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Legăturile cu oamenii din cercul vostru apropiat nu vă vor ajuta să rezolvați chestiunile personale și tot pe voi trebie să vă bazați. De asemenea, oricâtă speranță vă puneți în aprecierea șefilor, ei vă vor dezamăgi.

Legătura cu eterul este solidă, judecata la fel, așa încât vă sfătuiesc să vă memorați visurile pe 11 și 12, să încercați să descoperiți semnificația simbolurilor și a imaginilor pe care destinul vi le trimite. Acolo veți descoperi informații ajutătoare în chestiunile pământene legate de bani.

Situația financiară nu pare a fi stabilă cu Uranus acolo și încă nu există o tendință clară de îmbunătățire, căci beneficiile materiale sunt incerte. Față de câștigurile din lunile anterioare, e greu să contați acum pe venituri suplimentare.P oate unii nativi  vor primi un mic dar la serviciu sau vor da ei înșiși bani pentru aniversările colegilor. Lipsa banilor stopează de ceva timp împlinirea unui vis mai vechi pe care-l aveți, dar asta nu înseamnă să renunțați definitiv la el. Prin primăvara viitoare posibil să redevină în discuție.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1