Horoscop lunar - horoscop ianuarie 2019: Capricornii sunt prea prudenţi

horoscop-lunar-horoscop-ianuarie-2019.jpg

Horoscop lunar - horoscop ianuarie 2019: Capricornii sunt prea prudenţi
foto: Pixabay

Horoscopul lunar (horoscop ianaurie 2019) îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un horoscop al lunii ianuarie 2019 care îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii viitoare îi avertizează pe nativii zodiei Capricorn sunt prea prudenţi şi nu vor acţiuna spontan, aşa cum ar trebui.

Horoscop lunar - horoscop ianuarie 2019, zodia Berbec

Preocuparea principală a perioadei este  munca și cariera. Sunteți plini de energie și nu sunteți deloc înclinați să ascultați de sfatul cuiva. Pe undeva, presiunea astrală este destul de potrivită ca să vă pună la treabă, dar pe de altă parte, agresivitatea ei poate dăuna dacă nu o gestionați corespunzător.

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani 

Responsabilitatea va crește, ambițiile vor crește și ele, iar în același timp, presiunea din partea altora va crește, ceea ce ar putea complica avansarea în carieră acum. Va fi dificil să luați inițiativa și să acționați așa cum vreți voi. Doriți neapărat să faceți o alegere, să găsiți direcție ca să îndreptați eforturile și, dacă este posibil, să negociați, să vă expuneți ideile, să porniți noi afaceri, să vă reorganizați și să încheiați un fel de acorduri care să vă permită venituri. Chiar o să vă amintiți de planurile anterioare care au fost dezvoltate cândva, dar nu au fost niciodată implementate. Nu toți cei din mediul înconjurător vor împărtăși încrederea și entuziasmul ăsta al vostru, ceea ce vă poate afecta mândria. Aceasta este o perioadă nefavorabilă pentru a-i implica pe parteneri în proiecte noi, precum și pentru a încheia contracte și acorduri. În acest moment, va trebui probabil să vă ocupați de problemele interne, să vă respectați promisiunile și să plătiți datoriile.

Horoscop lunar - horoscop ianuarie 2019, zodia Taur

În special prima jumătate a acestei luni este o perioadă dinamică, deoarece veți fi plini de putere și dorință de a transforma totul în jurul vostru, începând cu o rearanjare în casă și continuând cu imaginea sau reevaluarea valorilor interne. Potențialul vostru energetic va fi la un nivel înalt, dar mai degrabă instabil, care poate provoca schimbări de dispoziție, cu trecere rapidă de la activitate la apatie.

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În a doua jumătate din lună, puteți avea întâlniri neobișnuite, unele cu vechi cunoștințe. Aceasta este o perioadă interesantă în plan romantic, iar mulți dintre voi vor avea o influență pozitivă asupra partenerilor și îi veți implica în acțiuni directe de participare la planurile și proiectele voastre. Se vor dezvolta relațiile cu sexul opus, veți primi sprijinul necesar de la cei dragi, iar ei vor dori să se dedice  planurilor de afaceri pe care le propuneți. Chiar este posibil ca multe dintre succesele în domeniul profesional să depindă de suportul în mai multe moduri din partea oamenilor apropiați și de încredere. În același timp, aveți grijă că puteți deveni prea exigenți, prea dornici să dați cu forța sfaturi, ceea ce poate provoca protest din partea lor.

Atenție la luptele ascunse, la intrigi și negocieri în culise, căci este posibil ca cineva să nu fie mulțumit de succesul vostru, iar invidioșii să vă pregătească o lovitură!

 

 

Horoscop lunar - horoscop ianuarie 2019, zodia Gemeni

Lucrurile s-ar putea să nu se dezvolte așa cum v-ați aștepta, deci o mică prudență nu strică. Este mai bine să vă concentrați asupra afacerilor personale, asupra familiei, fără să vă risipiți energia în alte direcții. Puteți simți o lipsă mare de energie, apărarea organismului va fi slăbită și puteți fi mai susceptibili la boli sezoniere și virale. Ca urmare, statutul psihoemoțional va fi instabil și, pentru a menține capacitatea de lucru și relații bune, veți avea nevoie de calm, de rezistență și de corectitudine.

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Grijă la conflictele cu generația mai în vârstă, căci probleme pot apărea din cauza unor decizii grave din partea voastră. Se poate întâmpla ca tensiunile să ducă la disconfort emoțional, incertitudine, incapacitatea de a vă încadra în circumstanțele propuse ori la evaluarea în mod necorespunzător  e situațiilor în evoluție.

Nu sunt excluse nici fricțiunile juridice cu partenerii, care pot duce la litigii. De aceea, este important să negociați termenii la timp și să citiți cu atenție acordurile pentru a evita orice bătăi de cap.

Relațiile cu cei dragi pot sta sub semnul întrebării, datorită minciunilor, subestimării, sugestiilor ambigue care pot provoca suspiciuni.

 

 

Horoscop lunar - horoscop ianuarie 2019, zodia Rac

Creativitatea și simțul umorului vor ajuta să faceți față dificultăților din ianuarie. Cu răbdare se va evita conflictul în situația în care cineva din apropiere se comportă diferit decât este normal. În primele două săptămâni ar fi o perioadă favorabilă și constructivă, deoarece cred că veți avea suficientă putere pentru a răspunde corect energiilor negative de care vă spuneam.

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În primul rând, acestea pot afecta relațiile cu partenerii, iar tensiunea care poate apărea în acest moment poate costa experiențe emoționale profunde. Nu este exclus ca un anumit tip de relație după posibilele evenimente să se  întrerupă.

Alte urmări ale energiilor dinamice pot provoca situații îndoielnice, iar unele planuri se vor prăbuși chiar înaintea ochilor voștri. Va trebui să fiți mai atenți nu numai la parteneri, ci și la cei invidioși și dușmănoși, a căror activitate poate crește. Fanteziile și ideile dubioase ale altor persoane pot atrage atenția asupra voastră, vă pot compromite și, ca urmare, veți fi obligați să vă schimbați planurile, să faceți ajustări, ceea ce vă poate duce cam departe de planurile inițiale. În plus, sub influența schimbărilor sociale, pot apărea transformări semnificative în sfera profesională, ceea ce vă poate obliga să vă reconsiderați pozițiile și socotelile.

 

 

Horoscop lunar - horoscop ianuarie 2019, zodia Leu

Ianuarie este o lună destul de dificilă pentru mulți, când vor fi testați nativii pentru a demonstra tărie în atitudine, calități profesionale, capacitatea de a acționa constructiv și pragmatic. Un număr mare de îndatoriri și responsabilități vă pot afecta și este puțin probabil să le refuzați din moment ce nu numai reputația, ci și banii vor fi în joc. Succes veți avea  în continuare, chiar și capacitate de a avansa într-o carieră sau de a atrage sprijinul oamenilor influenți, însă toate vor depinde de rezultatele activităților voastre. Plus că nu ar trebui să vă exagerați importanța, orgoliul și să vă manifestați mândria - în caz contrar, riscați să stricați impresia bună.

Horoscop lunar Leu: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Va  trebui să acționați sub presiune, constrânși, într-un cadru destul de strâns, cu un termen predeterminat, astfel încât este posibil să nu existe suficientă libertate pentru voi înșivă și pentru planurile voastre personale. Toată lumea va avea nevoie de ceva de la voi, deci abia puteți ține pasul cu timpul. În același timp, potențialul energetic scăzut și volumul mare de muncă pot afecta negativ starea de sănătate și starea de spirit.

 

 

Horoscop lunar - horoscop ianuarie 2019, zodia Fecioară

Câștigătorii lunii vor fi acei nativi care s-au bazat pe conservatorism, experiență profesională și de viață și evoluții din trecut. Numai o fundație solidă va fi capabilă să reziste bine energiilor. Dimpotrivă, minciuna, preocuparea de problemele imediate și încercările de a păstra un nas în vânt vor conduce în mod inevitabil la prăbușirea unor planuri. Vine o perioadă de creștere personală, planuri ambițioase, implementarea ideilor creative, veți putea să vă dedicați pe deplin unor chestiuni la care țineți mult, să vă inspirați din idei noi. Aproape nimic nu va fi imposibil pentru voi, și în acest sens, cel puțin prima decadă a lunii ianuarie va fi destul de reușită.

Horoscop lunar Fecioară: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Apoi pot începe certuri cu colegii, prietenii sau cu oamenii apropiați. Afirmațiile și înșelătoriile pe furiș pot afecta o cooperare fructuoasă de până acum. În plus, banii, interesele de proprietate pot interfera în relație și va trebui să vă reconsiderați opiniile și prioritățile. Este posibil să fiți nevoiți să rezolvați probleme cu autoritățile fiscale sau alte autorități de reglementare. Apropo, ar trebui să fiți prudenți la posibilele minciuni din partea partenerilor.

 

 

Horoscop lunar - horoscop ianuarie 2019, zodia Balanță

Norocul de acum va fi direct legat de capacitatea de a echilibra și de a menține controlul in situații dificile și ambigue. Începutul anului poate fi destul de favorabil, în special pentru punerea în aplicare a planurilor personale, a evenimentelor de familie și îmbunătățirea  situațiilor de acasă. Veți avea mijloacele și dorința de a cumpăra lucruri scumpe, de a vă decora locuința, de a o face mai sigură sau veți avea grijă de părinți.

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

După 12 ianuarie încolo, evenimente neașteptate pot aduce ajustări afacerilor și relațiilor voastre. Reacțiile și acțiunile neatente, în special din partea partenerilor, pot schimba totul deodată, încălcându-se armonia în relație. Ca urmare a conexiunilor întrerupte sau datorită bolii unui apropiat, unele dintre afaceri și responsabilități pot fi o povară grea pentru dumneavoastră. În această situație, va trebui să înghețați anumite proiecte sau să schimbați planurile inițiale.

Abia în ultima săptămână din lună se vor risipi norii, ceea ce vă va ajuta să dovediți a fi un bun organizator, un specialist competent.

 

 

Horoscop lunar - horoscop ianuarie 2019, zodia Scorpion

Dacă primele două decade ale lunii ianuarie  vor oferi un suport tangibil și un aflux de energii vitale, oportunitate de a primi satisfacție din partea realizărilor și disponibilitate de a arăta generozitate, în ultimul decan situația nu va fi atât de clară, căci vor exista iritații cauzate de critici sensibile, de instrucțiuni conflictuale și informații nesigure.

Horoscop lunar Scorpion: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Până pe 12 vremea se poate dovedi a fi calmă, favorabilă și foarte dinamică. Acesta este momentul potrivit pentru a vă întâlni cu rudele, pentru a stabili noi relații de afaceri, pentru a vă familiariza și a solicita favoare oamenilor influenți și competenți. Potențialul intelectual este intensificat, vă veți demonstra diversitatea intereselor și înțelegerea problemelor și acțiunilor altora, ceea ce va ajuta nu numai în comunicarea informală, ci și la întâlnirile de afaceri, construind corect și clar o linie de comportament.

Apoi, probleme ascunse anterior pot apărea la suprafață și vor necesita costuri financiare suplimentare. În plus, conflictele și așteptările nejustificate pot provoca o ruptură în anumite privințe. Ar trebui să fiți deosebit de atenți cu oamenii apropiați, deoarece emoțiile pot prevala asupra rațiunii și orice insulte și plângeri pot duce la probleme serioase.

 

 

Horoscop lunar - horoscop ianuarie 2019, zodia Săgetător

Mulți vor trebui să rezolve probleme financiare și de proprietate, să își consolideze poziția pentru a se simți mai încrezători și pentru a-și satisface nevoile intelectuale. 

Horoscop lunar Săgetător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Ambițiile sporite vă vor ghida în căutarea de noi zone pentru manifestarea talentelor și pentru asta veți risca și veți încerca ceva necunoscut. Ingeniozitatea, capacitatea de a alege noi tendințe și direcții promițătoare vă vor ajuta să realizați investiții de succes, să participați la proiecte profitabile și interesante, să găsiți parteneri de încredere. Va trebui totuși să rambursați datoriile, să vă împărțiți veniturile și să participați la activități care nu au fost incluse în planuri. Datoriile vechi, amenzi sau impozite neplătite vă pot aminti că nu mai suferă amânare. Investițiile nereușite pot duce, de asemenea, la dezamăgiri, ceea ce va afecta starea psihoemoțională. Trebuie să fiți foarte atenți, să nu aveți încredere în sfaturile și informațiile neverificate ale altor persoane și să nu vă implicați în tranzacții ilegale și dubioase.

 

 

Horoscop lunar - horoscop ianuarie 2019, zodia Capricorn

Urmează o perioadă bună pentru manifestarea individualității, a talentelor, a abilităților organizaționale și a sinelui creativ. Veți avea suficientă putere și energie pentru a vă arăta partea cea mai bună dar, cu toate acestea, lipsa de optimism, ușurința de a privi lucrurile și deschiderea cu care văpovestiți ideile ar putea împiedica să vă dezvăluiți potențialul ascuns. Prudența excesivă și frica vă pot aduce în imposibilitatea de a acționa în mod spontan, iar în timp ce cântăriți și calculați totul, prietenii și colegii mai ageri și mai entuziasmați, vă pot lua fura inițiativa și o pot dezvolta în locul vostru.

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Poate în primele zile din lună vă veți putea adapta cu ușurință la orice situație în schimbare, veți găsi o limbă comună cu oameni diferiți, veți folosi orice informație pentru propriul beneficiu. După această perioadă pot însă apărea dezacorduri grave în relații. Acest lucru nu poate doar să vă submineze încrederea, ci și credibilitatea. Intrigi sau înșelăciuni pot să vă atragă perturbări inutile, să vă înșele așteptările, să modifice opiniile celor din jurul vostru, să anuleze  întâlnirile importante și de afaceri.

 

Horoscop lunar - horoscop ianuarie 2019, zodia Vărsător

E o lună destul de complicată, cu un potențial energetic instabil, astfel incât să vă simțiți rău, să fiți ipohondri, nemuțumiți de voi și de mediul în care trăiți. De aceea, puteți prefera singurătatea în locul companiilor distractive și zgomotoase.

Horoscop lunar Vărsător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Prima decadă a lunii ianuarie 2019 poate fi mai favorabilă, astfel încât sărbătorile continuă și chiar pot fi distractive. De asemenea, în acest moment puteți obține bani pentru anumite afaceri și proiecte din trecut, iar un bun raport financiar vă va ajuta să alegeți persoanele potrivite și ofertele interesante.

După 12 ianuarie, situația se va schimba, ar putea afecta negativ sănătatea și starea de spirit. Vă așteaptă ceva probleme cu cheltuieli neprevăzute. Prietenii și rudele vă pot oferi sprijinul necesar și vă pot proteja de deciziile greșite. Voi doar trebuie să cereți ajutorul și să fiți foarte atenți la finanțe. Înșelătoria, frauda, furtul, pierderea, precum și achizițiile fără succes sunt posibile acum.

Brusc se pot dezvălui rezultatele greșelilor din trecut ori sunt posibile opoziții ale rivalilor, calomnii și bârfe. Comportamentul vostru de asemenea poate fi imprevizibil, vă puteți schimba repede opinia, decizia, puteți comite acțiuni absurde, să vorbiți negândit și să faceți gafe majore. Mai bine cereți ajutorul colegilor și prietenilor despre care știți sigur că vă pot acoperi spatele.

 

 

Horoscop lunar - horoscop ianuarie 2019, zodia Pești

Prima jumătate din lună pare a fi destul de confortabilă și favorabilă, în special în ceea ce privește comunicarea, activitatea colectivă și orice tip de cooperare. Datorită ajutorului și susținerii unor oameni influenți și experimentați, vă puteți simți încrezători și protejați. Pe neașteptate veți fi ajutați să vă demonstrați talentele, să realizați proiecte creative și să câștigați bani. Este o perioadă productivă pentru activitățile profesionale, iar dacă sunteți activ în afaceri, se pot obține rezultate bune și rapide. Profitați de extinderea legăturilor sociale,de punerea în aplicare a noilor responsabilități.

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Nu aceleași vești bune aduc pentru ultimele 2 săptămâni din lună,căci deja încep criticile altora la adresa voastră,scuturându-vă destul de serios. Întâlnirile și contactele în acest moment devin ineficiente și, cel mai probabil, pot provoca tensiuni și sentimente negative. Profunde contradicții interne, speranțe nejustificate și idei haotice despre viață pot provoca nemulțumiri legitime ale autorităților care vă pot stopa avântul. Feriți-vă de persoanele mediocre și nu căutați anturajul acelora cu responsabilitate socială redusă. Alegeți cu grijă anturajul!

Loading...