Horoscop lunar - horoscop februarie 2019: Balanțele trebuie să aibă grijă la noile relații

horoscop_februarie_2019.jpg

horoscop februarie 2019
Horoscop februarie 2019
Foto: pixabay.com

Horoscopul lunar (horoscop februarie 2019) îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un horoscop al lunii februarie 2019 care îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii februarie îi avertizează pe nativii din zodia Balanței să fie atenți la noile relații în care intră.

Horoscop lunar - horoscop februarie 2019, zodia Berbec

Nativii posedă un surplus de energie și numai ei îl pot controla și direcționa în scopuri creative non-distructive. Pe de altă parte, aceeași energie poate juca un rol important în obținerea succesului sportivilor.

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani 

Se pare că de data asta veți ști exact ce să faceți și cum să faceți lucrurile. În plus, ce trebuie făcut pentru dvs. prietenii vor ști acum, în așa fel încât vă puteți baza bine pe umerii lor puternici. Luna poate fi destul de reușită, vă veți simți înconjurat de oameni asemănători, care vor adăuga încredere și hotărâre în ceea ce doriți să întreprindeți.  În fiecare zi veți simți un val de putere, entuziasm, tărie și curaj, pregătire pentru aventuri sau proiecte îndrăznețe.

Poate că în primele cincisprezece zile va fi nevoie de o acțiune mai rapidă, dar deliberată din partea acelora care s-au născut în perioada 10-13 aprilie, asta deoarece va exista cineva care va contesta puterea și îndemnul interior de a face ceva.

Horoscop lunar - horoscop februarie 2019, zodia Taur

Pentru voi, situația va fi ușor mai descărcată față de săptămânile trecute. Succesul profesional va fi combinat cu o atmosferă stabilă la domiciliu, dar pentru asta, o atenție deosebită ar trebui acordată recreerii și divertismentului, nu în detrimentul problemelor de muncă. Spre exemplu, în timpul întâlnirilor neoficiale cu colegii sau în timp ce vă relaxați cu prietenii, puteți învăța ceva important.

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Va fi o oportunitate de a vă acorda timp de așteptare, de meditare, pentru a reflecta dar și să vă odihniți puțin. Ca urmare a acestei energii și a creativității pusă la treabă, vor apărea idei noi și soluții nestandardizate pentru problemele stringente.

Medical, aveți vulnerabilitate digestivă care poate impune un regim mai strict. Recomand crudități dacă nu există restricții.

Financiar, nu o duceți perfect, căci fluxurile de numerar către buzunarele voastre e instabil, nu cel așteptat. Dacă se poate, faceți un stoc financiar. Oricum, nu vă recomand acum împrumuturi și nu planificați evenimente importante, deoarece punerea lor în aplicare va fi amânată.

Fiți pregătiți pentru confruntarea cu probleme rămase nerezolvate sau pentru întâlniri cu o persoană neplăcută. Cea mai bună soluție este să lămuriți toate întrebările, pentru a nu mai reveni niciodată la o astfel de situație.

 Horoscop lunar - horoscop februarie 2019, zodia Gemeni

Nivelul ambițiilor este acum extrem de ridicat. Și asta nu este rău, pentru că așa se pot realiza multe. Luna va aduce vigoare și sociabilitate în prim-plan, iar Ceres va avea o poziție astrologică favorabilă și va bloca aproape complet negativitatea potențială a lui Eris. 

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Nu este indicat să vă bazați pe viitoare proiecte ce par acum profitabile, ci să vă concentrați în schimb pe sarcini care promit beneficii imediate, de moment. Dacă sunteți ocupați cu afaceri, rămâneți conștienți de lucrurile care se petrec în jur, deoarece informația este principalul dvs. activ. Patronii și aceia care ocupă funcții de șefi se vor confrunta cu rezistență din partea autorităților superioare. În consecință, vor trebui să-și schimbe tactica și să atragă ajutorul unui prieten influent. De asemenea, găsirea unui limbaj comun cu colegii și clienții nu va fi o sarcină ușoară. Păstrați un sentiment de umor pregătit. O glumă bună vă va ajuta.

Dacă nu aveți propria afacere, dar ați făcut deja pași pentru crearea sa, februarie este perfect pentru finalizarea procesului.

Există o șansă de promovare și pentru persoanele angajate, iar rezultate plăcute îi așteaptă și pe nativii orientați spre familie.

Cu toate acestea, din când în când priviți în jur și o să observați că încercările de a vă dovedi independența și importanța, prin toate mijloacele, nu sunt întotdeauna cea mai fiabilă cale de a reuși. Amintiți-vă acest lucru, iar dacă o veți face, realizările voastre vor crește. În general, luna este destul de incertă în ceea ce privește afacerile și finanțele. În promovarea proiectelor puteți conta pe ajutorul altor persoane. Cerințele și apelul la ajutor se vor dovedi a fi eficiente. Astfel,se vor găsi soluții neașteptate pentru multe dintre problemele care vă privesc.

Horoscop lunar - horoscop februarie 2019, zodia Rac

Venus se mută în zona parteneriatelor, unde puteți să vă exprimați cel mai vizibil și să vă susțineți ideile în fața acelora care chiar vă vor asculta cu sufletul la gură dacă au aceleași scopuri ca și voi. Mai mult decât atât, poziția lui Neptun vă ajută să deveniți profesori, mentori și mediatori în posibilele conflicte care nu vă aparțin.

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Oportunitațile vin de la drum, așa că nu ezitați să plecați chiar dincolo de granițele patriei. Va fi o perioadă incredibil de dinamică, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să participați la tot ce se ivește. S-ar putea să fiți lăsați și singuri din când în când, ca să vă ocupați de sentimentele voastre;  nu este nimic în neregulă cu acest lucru, dar nu uitați să nu vă implicați prea mult în autoreflecție. Vor fi oportunități de a schimba totul în bine în curând. Aceasta este o perioadă excepțională pentru a începe un nou hobby sau pentru a vă schimba domeniul în carieră. Luna este foarte potrivită pentru deciziile spontane, pentru realizarea unor planuri incredibile; nu este nevoie sau motiv pentru a amâna ceea ce vreți să faceți.

De asemenea, cei care doresc să își extindă cunoștințele pentru a înainta în grad profesional, să nu ezite a se inscrie la cursuri superioare, pentru că educația și sistemul informațional sunt susținute. Tot așa e bun momentul de a vă pune la punct juridic toate documentele și contractele pe care le aveți.

Imaginea publică se îmbunătățește, câștigați respectul celor din jur și aveți în sfârșit șansa de a vă demonstra aptitudinile de lideri.

Horoscop lunar - horoscop februarie 2019, zodia Leu

Începutul lunii februarie este un moment minunat pentru a nu respecta unele convenții, dar nu uitați de regulile de bază de siguranță. Această perioadă este potrivită pentru cadouri scumpe și ar trebui să fie date și primite. Cheltuielile financiare și veniturile vor crește.  Fii atent la noile cunoștințe. Amintiți- vă că încrederea trebuie să fie câștigată.

Horoscop lunar Leu: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Dificultățile și obstacolele nu pot fi depășite în totalitate, dar în cazul unor probleme, lucrul va fi asemănător muncii aceluia care cară pietre; este inutil să forțați nota, mai bine pentru ce nu iese din prima mai așteptați. Pe drumul spre obiectivele voastre, se poate ivi confruntarea cu o varietate de obstacole, dar asta și din cauza modului vostru de a privi lucrurile.

Munca poate dispărea temporar în fundal spre mijlocul lunii, deci dacă aveți propria afacere, este mai bine să încredințați conducerea unei persoane responsabile pentru această perioadă de timp. Încercați să faceți o vacanță neplanificată și să vă angajați cât mai puțin timp la birou. Antreprenorii și managerii să se aștepte la o surpriză din partea unor colaboratori. Puteți, de asemenea, să rezolvați probleme juridice.

La serviciu, în ultima decadă, răbdarea și numai răbdarea se impune! Cu siguranță veți face față tuturor dificultăților și veți atinge dorințele. Foarte curând totul va deveni clar.

Situația de acasă va depinde de dorințele, de starea de spirit și de comportamentul dumneavoastră. Deși trebuie să ieșiți cu oamenii, să socializați, mult mai mare plăcere o să fie să rămâneți acasă. Acolo aveți tot confortul, ba chiar lucrați mai bine așa. Încă nu vă faceți planuri pe termen lung, ci mai curând rezolvați treburile prezente. În plus, mai ascultați și sfatul înțelept al unei persoane mai în vârstă, care are o experiență de viață adecvată și este pregătită să vă sprijine.

 Horoscop lunar - horoscop februarie 2019, zodia Fecioară

Perioada va fi sub influența negativă a lui Mercur, dar cu rezultate pozitive. Datorită poziționării favorabile a planetei Marte, dificultățile nu vor fi critice, dar vă vor determina să găsiți soluții noi. Veți trece printr-o experiență unică și veți deveni mai puternici, obținând ceea ce doriți, dar nu așa cum ați planificat.

Horoscop lunar Fecioară: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Prezenta configurație astrală este favorabilă modalităților de gestionare a banilor, unde vă veți dovedi talentați. Speculațiile vor avea succes, iar șansa poate surâde. Perioada e bună pentru negocieri și efectuare de diverse tranzacții. Ați putea obține chiar și o primă neașteptată sau o posibilă avansare in funcție. Puteți să vă ocupați de obținerea de profituri foarte bune și să vă dezvoltați resursele dobândite. În management și economie vă puteți dovedi calitățile și asta vă va permite să vă optimizați bugetul. Pe scurt, veți avea toate atuurile în mână pentru a vă mări economiile. Și cei care au avut probleme financiare recent, le vor rezolva.

Grijă la iritare în relația cu copiii! Ea poate atinge cote maxime, fie în plan fizic, fie în plan mental sau verbal. Pentru că nu umblați cu jumătăți de măsură, o să încercați să vă impuneți în fața celorlalți prin îndrăznealã, forță și prin impulsivitate. Deveniți neatenți și grăbiți, riscați să conduceți cu viteză, iar uneori nu gândiți acțiunile, gafând prostește.

 Horoscop lunar - horoscop februarie 2019, zodia Balanță

Energiile plutoniene nu prea oferă suport ideilor voastre creative care v-ar putea spori veniturile pentru a reuși să finalizați ce ați început la domiciliu. Iar dacă, prin absurd, reușiți câteva tranzacții inteligente, asta e doar dacă cereți sfatul prietenilor.

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

O investiție modestă poate aduce câștiguri, ori una făcută acum câteva luni în asociere ar putea să vă aducă profituri. Și încă ceva-banii sunt o condiție necesară, dar nu suficientă pentru fericire. Mizați pe fler și pe intuiție atunci când luați o hotărâre importantă!

Forța lui Marte e riscantă și pentru voi, și pentru partener, iar asta înseamnă că se manifestă agresiv. Nu o mai face doar din umbră, ci izbucnește între voi doi. Evitați să luați decizii globale și încercați să vă concentrați pe problemele locale. Acesta este momentul potrivit pentru a vă gestiona în mod eficient finanțele. Este mai bine să transferați toate activele dintr-o stare statică într-o stare dinamică. Va trebui să lucrați pentru a vă mări veniturile, dar circumstanțele vor fi de partea dvs.

Grijă mare în ce fel de relații intrați, pentru că există tendința de a fi cam naivi și încrezători! Trădările nu or să vă ocolească, fie că vin din partea partenerului, fie a unor dușmănii ascunse.

Relațiile cu mediul înconjurător sunt tensionate și nici veștile de la drum nu or să vă încânte.

Și medical s-ar putea sa aveți ceva probleme, în așa fel încât vă sfătuiesc să nu le neglijați.

Venus în semnul "Capricorn" aduce structura blândă în exprimarea sentimentelor femeilor vizavi de familie. Dar este foarte important să vă conștientizați și voi răceala sentimentelor, deoarece neexprimarea lor poate dăuna dezvoltării relațiilor.

 Horoscop lunar - horoscop februarie 2019, zodia Scorpion

E momentul să primiți din partea șefilor voștri laudele și recunoașterea efortului depus până acum, ba chiar e posibil să fiți recompensați material.

Horoscop lunar Scorpion: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Dacă abia reveniți la muncă după o perioadă de concediu, nu va fi simplu deloc să vă mobilizați și să vă scuturați din leneveală și minte distrată, în așa fel încât să nu vă simțiți detașați în continuare de lucrurile serioase. Iar dacă vor interveni câteva mici incidente în zona carierei, ele se pot amplifica în situația în care voi o să dați dovadă de nesupunere și rebeliune la ordinele acelora aflați în funcții înalte. O să aveți impresia că vă e îngradită libertatea.

Viața intimă o să ocupe loc important, dar riscați să nu știți să faceți distincția clară între sentiment și atracție fizică. Confundați lucrurile. Refacerea vechilor legături și a conexiunilor din trecut este posibilă în primele zile ale lunii. De asemenea, este posibil ca atenția din partea sexului opus să crească, iar Scorpionii orientați spre familie vor putea să folosească magnetismul în beneficiul lor, fără a provoca probleme acasă.

 Horoscop lunar - horoscop februarie 2019, zodia Săgetător

Va exista un flux puternic de energie vitală și o viziune clară a desfășurării evenimentelor. Acesta este un mare avantaj pentru că veți fi mai conștienți de evenimentele curente, veți putea să acționați mai repede și mai mult. Se pare că este o perioadă bună pentru investiții financiare.

Horoscop lunar Săgetător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Planetele vă îndreaptă energia spre interior, spre lămurirea lucrurilor din anturajul apropiat sau legate de instituțiile de învățământ. Veți fi mai puțin preocupați de poziția socială, ori să vă faceți noi cunoștințe cărora să încercați să le insuflați o parte din dorința și curajul de a iniția ceva nou și diferit față de modul lor de acțiune de până acum. Veți dori mai curând să vă restabiliți încrederea în voi și stima de sine. Aleanul și echilibrul îl găsiți acasă, alături de părinți.

Un vis mai vechi are șansa de a fi adus în discuție, iar ca să îl vedeți pus in practică aveți nevoie de adepți care să vă sprijine. Stați fără grijă pentru că îi veți găsi!

Marte vine cu ceva agresiune dinspre prietenii de distracție, izbucnind conflicte. Poziția planetei indică un interes sporit pentru lupte și competiții, iar afacerile în sine vor fi ca un teren de sport. Aveți de lămurit chestiuni importante.

 Horoscop lunar - horoscop februarie 2019, zodia Capricorn

Sectorul banilor capătă amploare, iar responsabilitățile și sarcinile rezolvate altădată responsabil, vin una câte una cu beneficii. Mai mult decât atât nu e exclus să fiți nevoiți să dați ajutor din ei unui membru al familiei. 

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Acordați-vă timp și pentru voi, pentru sănătatea organismului, respectând cu strictețe un program riguros de masă și odihnă. E un moment bun să porniți o dietă, un regim alimentar, o detoxifiere ori să încercați să eliminați viciile din viața voastră.

Dacă v-ați simțit rău în ultimul timp, poziția lui Mercur este favorabilă recuperării, pentru că dă o oarecare recuperare sau ajutor să depășiți problemele prin informațiile pe care le primiți.

Se consumă energie în mediul domestic, la domiciliu sau în relațiile cu unul din părinți. Acolo aveți nevoie de echilibrare de tensiuni, iar aceste necesități se pot extinde de la nevoia de atașament total față de casă și până la un patriotism exacerbat.

Dacă apar stricăciuni, fiți fără grijă că vă descurcați. Reparați totul prin casă.

Aceia care cred că ajung la capătul proiectelor, vor descoperi că de fapt călătoria lor abia începe. Veți găsi o mare parte din ceea ce căutați, dar veți fi inspirați de noi orizonturi. Acesta este un moment unic din care veți învăța foarte mult și care vă va ajuta să vă regăsiți. Totul va fi destul de pragmatic și materialist în această perioadă. Cum spuneam, puteți conta pe bonusuri financiare, dar și pe unele evenimente și schimbări importante. Este esențial să nu vă blocați în loc, chiar dacă trebuie să meditați cu atenție următorul pas. Nu permiteți nimănui să vă influențeze deciziile.

Horoscop lunar - horoscop februarie 2019, zodia Vărsător

Nu veți fi scutiți de framântări interne și luptele se vor da mai curând în mediul vostru apropiat. Deși partenerul continuă să vă copleșească cu atenție și afecțiune, treburile legate de bani nu vă dau pace, mai ales că doriți ca acolo să decurgă totul perfect. Totuși dispuneți de atâta creativitate încât sunteți capabili să depășiți orice se ivește.

Horoscop lunar Vărsător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Lăsați temerile la spate și scoateți la suprafață copilul vostru interior, sentimentele voastre și tot ce poate însemna talent!

Veți avea un mod precipitat de a comunica, mai ales cu persoanele din sexul opus. De asemenea puteți avea afinități prin corespondență, la distanță, prin telefon sau în timpul unei călătorii. Preocupările intelectuale vor fi comune cu ale partenerului sau ale fraților, dialogurile fiind vii și animate.

Sunteți prea perfecționiști și critici cu voi înșivă. Același lucru îl cereți la schimb și de la alții. Îngrădiți astfel orizonturile.

Acesta este un moment bun pentru decizii deliberate și investiții. Evitați riscul cu orice preț! Dacă vă simțiți nesiguri, contactați-vă prietenii pentru sfaturi , dar este mai bine să nu aveți încredere în rude. Relațiile personale vor fi supuse probabil unei tranziții. Să fiți cinstiți, deoarece chiar și cele mai mici minciuni vor fi descoperite și vor juca împotriva voastră; prin urmare, controlați-vă propriile cuvinte și acțiuni.

Horoscop lunar - horoscop februarie 2019, zodia Pești

Va fi o etapă de tranziție, iar asta înseamnă că trebuie să vă restructurați, poate să vă îndepărtați de la unele principii, de dragul altora. Nu e dificultate aici, deoarece circumstanțele vă vor impulsiona în a lua decizia corectă; iar dacă nu, oricum veți găsi cu ușurință calea. Amintiți-vă doar să rămâneți autentici, pentru că doar așa veți face descoperiri importante, în special în domeniul carierei.

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Relațiile de prietenie vor avea un loc bine stabilit în traseul vostru, doriți aprecierea altora, doriți ca ceilalți să își exprime sentimentele, iar pentru a obține asta o să vă străduiți să vă puneți în valoare toate talentele și toată creativitate de care dispuneți. Însă oricât de mult veți solicita întreaga atenție a susținătorilor idealurilor voastre, cred că va trebui să vă mulțumiți mai curând cu prietenia pe care acesta o oferă, căci încă nu devin aplicabile în practică așa încât să aducă bani. Veți avea nevoie de o doză de detașare atunci când veți simți că se atentează la libertatea personală. Nu puteți merge deocamdată pe ideea de orice, dar independent să fiți.

Dacă vă gândiți să puneți pe picioare o afacere, vă sfătuiesc să țineți ideile și planurile în secret, dar să continuați să luptați pentru acest obiectiv.

Se consumă multă energie pentru plăcerile vieții, distracții, iubiri, dar și astea trebuie să fie cumva secretul vostru. Aveți acum intuiția care ghidează și puterea de a merge mai departe.

Loading...