Horoscop lunar - horoscop decembrie 2018: Capricornii trebuie să evite bârfele

horoscop-lunar_-_horoscop-decembrie-2018-capricorn.jpg

Horoscop lunar - horoscop decembrie 2018. Capricornii trebuie să evite bârfele
foto: Pixabay

Horoscopul lunar (horoscop decembrie 2018) îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un horoscop al lunii odecembrie 2018 care îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii viitoare îi avertizează pe nativii zodiei Capricorn că trebuie să evite bârfele şi intrigile.

Horoscop lunar - horoscop decembrie 2018, zodia Berbec

Potențialul de energie va crește, astfel încât impacturile negative tensiunilor astrale din primul decan veți fi capabili să le traversați cu pierderi minime. În această lună tensiunea în relațiile cu partenerii, precum și problemele financiare se pare că vor rămâne. De asemenea, există probabilitatea furturilor, a fraudelor și a minciunii. Atenționez și asupra călătoriilor lungi, mai ales acelea de afaceri, în special în străinătate, dar atenționarea este valabilă și dacă negociați cu parteneri străini.

 

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani 

În a doua jumătate a lunii vor fi soluționate multe din situațiile acute și dureroase, iar voi o să puteți să acționați mai constructiv. De data aceasta se eliberează calea pentru excursii turistice, pentru construirea de legături cu parteneri de altă cultură sau religie precum și cea pentru activități de oratorie, studii științifice și educaționale. La sfârșitul anului ar putea exista perspective bune de carieră și, chiar dacă e timp de relaxare, vă puteți face planuri.

 

Horoscop lunar - horoscop decembrie 2018, zodia Taur

în primele zecezile din lună, relațiile cu prietenii și colegii pot fi testate prin ceva lupte pentru putere, prin sinceritate sau minciună, prin dedicare sau trădare. Există o mare tendință de a avea revelații asupra unor intrigi, conflicte serioase, care pot afecta lent starea și statutul moral.

 

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Abia după data de 13 veți putea să vă rezolvați dorințele, să decideți asupra direcțiilor principale de activitate, iar toate vor aduce rezultate pozitive, inclusiv financiare. Relațiile cu partenerii de asemenea vor deveni mai stabile și reciproc avantajoase. Astfel, este o perioadă favorabilă pentru încheierea acordurilor de afaceri, precum și pentru căsătorie. Mulți dintre voi or să fie gata să-și asume riscuri, să intre în aventuri, să accepte provocări sau, financiar, cu sprijinul patronilor, vor putea să obțină multe, să-și mărească semnificativ veniturile, să-și exercite o poziție mai înaltă.

Medical, aveți grijă la digestie, mâncați ponderat și nu vă lăfăiți în dulciuri de sărbători!

 

Horoscop lunar - horoscop decembrie 2018, zodia Gemeni

În prima decadă a lunii decembrie, Gemenii vor simți efecte negative afectând în primul rând relațiile cu ceilalți. Schimbările care vor veni îi pot pune în fața unor alegeri, care dacă vor fi înțelepte au șansa de a se demonstra de bun augur mai târziu. Oponenții ,dușmanii și concurenții vor invidia succesul nativilor, așa că vor trebui să acționeze într-o atmosferă de confruntare și neîncredere.

 

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

De asemenea, va trebui să fiți foarte atenți la drumuri și atunci când lucrați cu mașini, cu partea mecanică a lor, deoarece există o mare probabilitate de accidente și răniri.

După 15 decembrie încolo, va veni un timp mai favorabil pentru orice cooperare și dialog constructiv. Universul va aduce în calea voastră noi oameni în care vă puteți încrede și a căror filozofie de viață poate fi extraordinară pentru voi, căci poate schimba punctul de vedere obișnuit al percepției asupra lumii .Învățați, informați-vă, căci obțineți un mare succes prin activitățile educaționale și științifice, urmând să primiți recompense bine meritate,alături de recunoașterea oamenilor.

 

Horoscop lunar - horoscop decembrie 2018, zodia Rac

Pentru vreo 10 zile din lună nu am vești strălucite să vă aduc. Va urma o perioadă destul de nefavorabilă, mai ales pentru sănătate. În plus, mulți dintre voi se vor trezi cu o grămadă de sarcini, de responsabilități pe umeri și nimeni nu va ajuta la rezolvarea lor, ci va trebui să o faceți singuri. De asemenea nu sunt excluse cheltuielile cu datorii, amenzi, taxe ori în jurul vostru o să fie zarvă mare, multă agitație, dispute și zgomot. 

 

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pentru aceia care călătoresc la distanță, ei se pot confrunta cu probleme și provocări în timpul voiajului, în special în străinătate.

Din a doua jumătate a lunii însă atmosfera se va îndulci, perioada va deveni dinamic-benefică, cu emoții plăcute și idei creative, cu evenimente frumoase, atât în ​​viața personală cât și în activitatea voastră. Reușitele vin și datorită sprijinului partenerilor,a oamenilor influenți,astfel încât acțiunile comune vor contribui la succesul și prosperitatea din noul an.

 

Horoscop lunar - horoscop decembrie 2018, zodia Leu

Va fi dificil pentru voi să vă exprimați,din cauza tulburărilor și dispersiei în afacerile personale sau profesionale.Abundența energiei astrale poate genera agitație, erupție și impuls în modul vostru de a acționa. Din aceste considerente, vă sfătuiesc ca în primele 2 săptămâni de decembrie să nu planificați lucruri și întâlniri importante, ci mai curând să vă dezvoltați creativitatea individuală, să vă înscrieți la cursuri, să petreceți timp mai mult cu copii sau, cei necăsătoriți dar implicați în relații sentimentale, să vă aplecați fără teamă asupra  aventurilor voastre romantice.

 

Horoscop lunar Leu: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

După 15 ale lunii se clarifică chestiuni importante în afaceri și va veni o înțelegere mai bună a principalelor obiective de viață. Talentul și creativitatea se pot manifesta pe deplin, ceea ce va ajuta să obțineți oferte interesante, să vă organizați și să vă lansați în noi proiecte promițătoare care să aducă faimă și progres. Nu veți fi ocoliți de recompense și  cadouri, de rezultate ale căutărilor voastre, căci noile idei vor fi inspirate.

 

Horoscop lunar - horoscop decembrie 2018, zodia Fecioară

Nu veți fi voi mai cu moț, așa că tensiunile astrale nu or să vă ocolească. Vine o perioadă de 10-14 zile de dezarmonie, mai ales în relațiile cu oamenii apropiați. Tulburarea din familie bineînțeles că va afecta încrederea și dispoziția psiho-emoțională. Nu este momentul potrivit nici să vă căsătoriți oficial, nici să semnați acorduri de parteneriat de afaceri sau contracte. Ceva vă oprește să vă exprimați pe deplin sentimentele. De asemenea, refuzul partenerului de a susține conversația pe care ați început-o poate afecta relația. Acum este important să ascultați cu atenție și doleanțele celuilalt.

 

Horoscop lunar Fecioară: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În plus, nu trebuie să mergeți în călătorii și este mai bine să vă abțineți de la excursiile de plăcere deocamdată.

După 13 decembrie încolo, situația va începe să se stabilizeze și viața voastră va reveni la cursul său normal. În acest moment sunt posibile schimbări neașteptate în familie, mișcări și schimbări în casă, dezvoltare de legături romantice, noi planuri de afaceri, cooperare, care vă vor extinde cadrul profesional și vor da șansa de a vă redefini.

 

Horoscop lunar - horoscop decembrie 2018, zodia Balanță

Până pe 12 decembrie zilele vor fi traversate de conflicte, resentimente și izbucniri nervoase. Veștile de la drum scurt, relația cu frații, școala și rezultatele la învățătură nu vor fi pe măsura speranțelor voastre. Ok, veți câștiga atenția celorlalți, veți avea o viața socială activă, dar nu neapărat în sensul liniștitor. Trebuie inclusiv să fiți mai atenți la condus, la erorile și graba altora, dar și a voastră, la răniri, accidente.

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Din a treia săptămână de lună, ceea ce v-a agasat și supărat în primele două se va rezolva sau dacă nu, cu siguranță  nu vor mai fi așa de relevante.

Dividendele, banii pentru taxe, darurile pe care le veți primi vor reuși să vă umple sufletul de satisfacție. Relațiile cu partenerii se pot schimba radical, iar dacă au fost divergențe serioase în ultima vreme, o să aveți putere să renașteți. Veți fi capabili să scăpați de sarcina excesivă emoțională care v-a împiedicat să vă exprimați în mod deschis și să puteți apoi să construiți relații de perspectivă.

 

Horoscop lunar - horoscop decembrie 2018, zodia Scorpion

Tensiunile vin la voi dinspre partea financiară a relațiilor cu partenerii. Cheltuielile și datoriile vor crește și-n plus, sunteți ademeniți și expuși riscului de a fi atrași în noi planuri, în noi aventuri costisitoare, care ar putea avea mari valențe la o eventuală prăbușire financiară. Ar mai fi o variantă, aceea ca partenerii să se folosească de aspectele negative ale caracterului vostru, de slăbiciunile voastre, pentru propriile scopuri egoiste. Interesele multora pot fi încălcate, ceea ce va spori neîncrederea. Este, de asemenea, o perioadă periculoasă pentru legăturile de căsătorie, căci nu va exista egalitate în drepturi, ci gelozie, egoism și răzbunare în viața de zi cu zi, lucruri care pot face o relație de iubire imposibilă.

 

Horoscop lunar Scorpion: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Dacă sunteți femeie ,la început de perioadă veți avea îndoieli, veți traversa  incertitudine sau puteți deveni o victimă a bârfei. Dar, la sfârșitul lunii situația va fi corectată. Veți fi interesate de haine, cadouri, cumpărături și cosmetice, eventual alegerea de îmbrăcăminte pentru Anul Nou.

 

Horoscop lunar - horoscop decembrie 2018, zodia Săgetător

Trei sferturi din lună veți avea și Soarele și Jupiter în semnul vostru, lucru care aduce potențial energetic ridicat. Riscați însă a vă risipi timpul și energia pe agitație, pe conversații inutile, pe încercare inutilă de a demonstra că dreptatea e de partea voastră sau că planurile voastre pot fi auzite de cei din familie. Oricât veți fi de dornici să plecați de acasă ori să faceți schimbări decisive în locul de domiciliu, nu vă sfătuiesc să treceți acum la acțiune. În primul decan de decembrie, mai bine veți acorda mai multă atenție afacerilor apropiate și interne, relației cu părinții, deoarece aceasta este temelia pe care se construiesc toate activitățile viitoare.

 

Horoscop lunar Săgetător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Din a doua jumătate a lunii tensiunile vor scădea, veți avea mai multe șanse de a atrage norocul de partea voastră, iar acest lucru va ajuta la mărirea veniturilor, la câștiguri și investiții de succes. În același timp, veți fi creativi, întreprinzători, fără teamă de a experimenta, astfel încât să puteți efectua reorganizarea necesară la locul de muncă.

 

Horoscop lunar - horoscop decembrie 2018, zodia Capricorn

Timp de 14 zile va veni una dintre cele mai dificile perioade ale anului 2018, mai ales că restructurarea energiei vitale poate duce la o deteriorare a stării voastre. Experiența negativă a comunicării, veștile și informațiile primite, relația cu frații ori surorile, toate acestea pot elimina din echilibrul emoțional și vă crește slăbiciunea, vulnerabilitatea. Persoanele din apropierea voastră pot fi necinstite, vi se pot ascunde multe lucruri, peste tot e ceață și incertitudine, așa încât nu vă sfătuiesc să luați decizii importante, și nici să vă încredeți în tot ce aflați acum.

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

A doua jumătate a lunii va fi mai calmă iar voi vor fi mai deschiși la schimbare. Gata să vă asumați riscuri, o să puteți experimenta lucruri pentru a obține sentimente puternice și încredere în viitor. Veți avea clar nevoie de un pic de emoție pentru a obține gust de viață.

La sfârșitul lunii trebuie să vă feriți de bârfe și de intrigi și să nu vă implicați în scandaluri.

 

Horoscop lunar - horoscop decembrie 2018, zodia Vărsător

Datorită factorilor negativi externi, nu cred că veți avea ocazia să vă folosiți forțele în mod productiv, cel puțin în prima parte din lună. Aceasta este o perioadă nefavorabilă pentru sectorul financiar, pentru investiții și achiziții mari, pentru afacerile cu prietenii sau pentru a vă încrede în promisiunile altora de bani. Va trebui să depuneți multe eforturi pentru a stabiliza această parte a vieții, plus că bunăstarea financiară nu depinde doar de ele. Evenimentele care apar pot întrerupe toate planurile și calculele voastre, schimbând acordurile și planificările inițiale. 

 

Horoscop lunar Vărsător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În a doua jumătate a lunii, situația va începe să se îmbunătățească și veți acționa mai puțin haotic, mai conștient, mai pragmatic. Relațiile cu cei dragi vor deveni mai armonioase iar starea interioară se va stabiliza. Abia după 16 încolo investițiile își vor arăta roadele, profitul din proiecte creative poate veni, precum și bonusuri și alte stimulente de la locul de muncă.

 

Horoscop lunar - horoscop decembrie 2018, zodia Pești

Indecizie, agitație aiurea care risipește energiile, necinste, auto-înșelare, abandon întru spirit de sacrificiu și cedare, cam acestea vor fi stările pe care le veți traversa primele 13 zile din lună. Nici nu este indicat să luați voi decizii pe astfel de aspecte, ci mai curând lăsați oamenii de bază din jurul vostru să hotărască și-n locul vostru.

 

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Nu vă mai gândiți la bani, nu vă mai gândiți să dați curs promisiunilor șefilor, nu vă mai doriți acum asumare de riscuri pentru o funcție mai înaltă, nu fiți iresponsabili și nechibzuiți!

Din a treia săptămână încolo, veți simți sinceritatea și afectivitatea oamenilor de încredere, ba chiar și rezultatele pozitive ale deciziilor lor.

Recomand să evitați locurile aglomerate și transportul public în comun, aveți grijă de voi înainte de sărbători, căci imunitatea voastră este redusă!  Continuați să luați măsuri preventive la timp, eventual un concediu de odihnă de la serviciu, măcar o zi liberă. Chiar e nevoie.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1