Horoscop concediu 2020: precauţie şi călătorii scurte. O zodie se expune la mari riscuri!

shutterstock-1076233025.jpg

Saturn retrograd impune limitări toată vara 2020 FOTO Shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Saturn, guvernatorul timpului, al limitelor şi restricţiilor este retrograd încă din mai şi aşa va rămâne până la finalul lunii septembrie. Această poziţionare va marca toată perioada vacanţelor şi a concediilor. Chiar dacă le aşteptaţi cu nerăbdare, astrele vă îndeamnă la precauţie, în special pe nativii unei zodii.

După luni de izolare, oamenii din toată lumea au simţit nevoia de a evada măcar pentru o zi sau un weekend în natură sau într-un loc drag. Şi, chiar dacă incertitudinea planează încă, mulţi şi-au făcut planuri de vacanţă, chiar şi rezervări. Saturn retrograd impune însă limitări, de aceea e bine să fiţi prudenţi şi nu vă aventuraţi peste mări şi ţări, în voiaje lungi şi costisitoare. În special pentru nativii unei zodii există riscuri mari, iar aceştia ar trebui să se gândească de două ori înainte de a face orice plan. Ce spun astrele despre vacanţa ta din acest an, cine va avea un concediu liniştit şi cine riscă cel mai mult citeşte aici.
 

Loading...

Citește și

  • Se pare că astrologia afectează şi modul în care conduci, prin urmare ai grijă!

  • Specialistul Click!, astrolog Lorina, ne „traduce” ce spun astrele despre situaţia economică, politică şi socială din România în anul care urmează. Se încheie un 2019 deloc simplu şi urmează un 2020 poate mai complex. Spun asta gândindu-mă la tot ce-i perimat şi inutil, la toate acţiunile care s-au dovedit eronate în ultimii ani, la toate sistemele ineficiente care nu au dus la altceva decât la căscarea prăpastiei între categoriile de oameni.