Horoscop chinezesc. Anul porcului de pământ ne aduce multă energie

5_1.jpg

Anul porcului este sărbătorit în China în cele mai ciudate feluri
fotografii: AFP

Ziua de marți, 5 februarie 2019, este momentul când Câinele transferă puterea Porcului de Pământ, ultima zodie din Horoscopul chinezesc. Specialistul Click!, astrologul Lorina, ne dezvăluie secretele horoscopului chinezesc.

O gândire pozitivă poate atrage bucurie în viaţa noastră, dar efortul împlinirilor trebuie să fie depus de fiecare în parte. Va fi un an al analizei, al bilanţului şi al dorinţei de a face pace cu aceia cu care am avut tensiuni până acum. Recomand eliminarea conflictelor şi normalizarea relaţiilor interumane.

Porcul se distinge prin bunăvoinţă şi dreptate. El are puterea de a da o lovitură nu numai la nivel de stat, ci şi în viaţa personală a fiecăruia. Nu se teme de probleme şi obstacole, pentru că îşi doreşte să-şi realizeze obiectivele. Este optimist şi se îngrijeşte sincer nu numai de bunăstarea sa, ci şi de viaţa celor dragi.

 

Financiar, va fi nevoie de răbdare şi înţelepciune, căci doar aşa riscurile investiţiilor vor fi minime. Se va cheltui mult şi nu întotdeauna pe lucruri cu adevărat utile. Este recomandabil să nu împrumutaţi sume mari şi să economisiţi bani pentru viitor. Afacerile pot creşte, mai ales acelea din agricultură şi lucrul cu terenuri.  

5_3.jpg

Străzile și parcurile, pline de decorațiuni

 

Viaţa personală a multora se poate schimba, iar ceea ce sigur nu tolerează Porcul este singurătatea şi trădarea. Aşadar, dacă până acum nu v-aţi decis la o relaţie serioasă, poate că vine momentul să o faceţi, să întemeiaţi familie, să aveţi copii. Dar asta nu înseamnă că toate cuplurile oficiale vor fi fericite. La urma urmei, Porcul nu se distinge prin constanţă şi seriozitate. Dar chiar dacă unele legături se vor rupe, prietenia dintre cei doi ar putea dăinui.

Cuvintele cheie ale noului an sunt «galben» şi «argilă», culori care atrag bunăstarea Porcului. Cu maro, verde, culoarea piersicii, galben sau combinaţii ale acestor culori, dar fără ceva ce ar putea sugera animale de pradă, nu numai că vom fi în tendinţe, dar vom avea şi inspiraţia de a atrage energie pozitivă.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1