Horoscop 28 ianuarie: Fecioarele își trăiesc visele!

horoscop_zilnic_12_noiembrie.jpg

Horoscop 28 ianuarie

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Citește horoscop zilnic 28 ianuarie, realizat de astrologul Click!, Minerva.

Horoscop zilnic 28 ianuarie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iar este un sfârşit de săptămână în care se pot rupe relaţii - de afaceri şi de familie datorită impulsivităţii lor, încă se pot manifesta boli pe care le-au crezut vindecate, în special, durerile de cap sau loviturile ori intervenţiile chirurgicale la nivelul capului. Glumele nesărate îşi pot arăta cealaltă faţă, a neprevăzutului.

Iubire: Multe cupluri aleg acum ce vor avea de făcut mai departe cu casa, apartamentul sau locul unde doresc să stea.
Sănătate: să aibă grijă la durerile de cap şi să se hidrateze permanent.
Bani: vor avea tendinţa să forţeze lucrurile ]n sensul de a cheltui și ceea ce nu au și asta nu este bine deloc.

Horoscop zilnic 28 ianuarie: Taur (20.04 - 20.05)

Veştile sunt bune, încurajatoarea şi dătătoare de speranţe. Lucrurile în ce priveşte comunicarea, mai ales cu cei dragi, vor reintra şi ele pe făgaşul lor. Chiar dacă, aşa cum spuneam, comunicarea nu este strălucită, este totuşi altceva faţă de ce a fost. Întrebarea este cât de motivaţi sunt pentru a face ceea ce doresc.

Iubire: ceva mai multă încredere în ei și în capacitatea de a depăși momentele de criză, fapt despre care vor simţi nevoia să se destăinuie şi asta este îmbucurător.
Sănătate: atenție însă, la alimentaţia bogată în grăsimi care îi pot duce la spital.
Bani: stau bine, fapt care le aduce şi veselia.

Horoscop zilnic 28 ianuarie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Creativitatea debordantă de care vorbeam în ultimele săptămâni, continuă să le aduă beneficii sub formă afectivă şi aprecieri de la persoane la care nici nu se gândeau şi recunoaştere, căci ei de asta au mai mare nevoie, ceea ce le aduce acel grad de stabilitate după care aleargă de multă vreme.

Iubire: continuă să fie foarte detaşaţi sentimental şi de aici riscul ca relaţia să ia o turnură neplăcută, cu o finalitate neaşteptată.
Sănătate: au nevoie să păstreze echilibrul hidric din organism așa ca le propun să consume multe lichide.
Bani: din punctul acesta de vedere vorbim de siguranță, ba chiar aspune că pot cheltui fără grijă.

Horoscop zilnic 28 ianuarie: Rac (22.06- 22.07)

Viaţa, pentru aceşti nativi, este o continuă pendulare între luptă şi acceptare, ceea ce nu înseamnă că nu sunt atenţi la problemele celor din familie sau ale prietenilor.

Iubire: au ocazia să dovedească de ce se comportă altfel decât ceilalţi oferind o soluţii prin acceptare.
Sănătate: Variaţiile mari de temperatură alterează alimentele cu repeziciune, cum mai spuneam, iar ei sunt predispuşi prin semn, să sufere de afecţiuni digestive.
Bani: să fie atenți la cheltuielile dinspre seară care ar putea să le încarce nota de plată de asemenea manieră încât în momentul următor să le bată vântul prin buzunare.

Horoscop zilnic 28 ianuarie: Leu (23.07- 22.08)

Agitaţie mare pe toate fronturile, evenimentele vin în cascadă numai bine să le scoată în evidenţă energia şi priceperea într-ale organizării şi finalizării, în timp record, a unor probleme care stagnează de prea multă vreme.

Iubire: partea frumoasă este că deşi au avut o săptămână încărcată, astăzi au parte şi de iubire şi de înţelegere şi de sprijin.
Sănătate: rămâne foarte sensibilă axa cardiacă, schimbările frecvente şi bruşte de vreme lovesc mai ales acolo.
Bani: vor fi supuşi unor teste pe care nu au voie să le trateze cu superficialitate, deci atenție um își cheltuie banii.

Horoscop zilnic 28 ianuarie: Fecioară (23.08 - 22.09)

Simt nevoia de altceva, de linişte şi de reaşezare a unor lucruri, dar aşa cum au fost nu va fi posibilă şi trebuie să înţeleagă acest lucru, trebuie să înţeleagă că este nevoie de înţelegerea unor lucruri altfel decât au făcut-o până acum și culmea, vor pricepe că schimbările încept întotdeauna cu sine.

Iubire: au nevoie de armonie, de acel suflet pereche care să le suplinească nevoia de afectivitate și astăzi vor simți că există un asemenea om.
Sănătate: sugerez consumul de sucuri de fructe şi legume verzi, dimineața de la 07.00 până în ora 11.00.
Bani: o invitație la o nuntă de argint, la un botez le va scoate din buzunar sume frumușele de bani.

Horoscop zilnic 28 ianuarie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Se vor bucura de o sporire a creativităţii, mai ales dacă se pune problema rezolvării unor aspecte financiare. Pregătesc au noroc de o vacanţă de vis înainte de a începe preparativele pentru că se apropie sărbătoarea Rusaliilor.

Iubire: este momentul ca ei să se apropie şi să se deschidă către partener în loc să acuze că sunt ignorate sau date la oparte.
Sănătate: aş vrea să fie puţin mai atente la tulburările tractului uro-genital, răceli urmate de cistite sau prostatite sau ale lucruri care implică rinichii şi vezica urinară și să consume lichide, dacă li se recomandă asta.
Bani: stau bine la acest capitol, sub rezerva că trebuie să facă o serie de cheltuieli neașteptate.

Horoscop zilnic 28 ianuarie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Dorinţa unui apropiat de a-şi cumpăra o casă de vacanță îi iau puţin prin surprindere şi se pomenesc că își doresc și ei acest lucru ceea ce ar putea stârnii discuţii aprinse cu familia sau cu partenerul în caz de afaceri. Numai că Scorpionul odată stârnit foarte greu mai poate fi oprit.

Iubire: o zi ciudată, fie lucrurile merg în direcţia dorită, fie se blochează, iar atmosfera trece foarte repede de la senin la tornadă.
Sănătate: nu se plâng de sănătate, deşi sunt unele mici supărări care ţin de oboseală şi de stres, aşa că să ia lucrurile cum sunt şi să meargă mai departe.
Bani: aici chiar nu se pune problema de pierderi!

Horoscop zilnic 28 ianuarie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Sunt iubiţi de Dumnezeu și acest lucru demostrează vă vor găsi puterea de care au nevoie ca să iasă la liman.

Iubire: întâlnirea stranie cu femeia sau bărbatul pe care ei o cred extraodinară, întâlniri în care nu credeau, îi stârnesc emoțional şi vor trăi sentimente și stări pe care nu credeau să le trăiască vreodată, dar vor rămâne doar cu atât.
Sănătate: atenție la răceli, mai ales la copii.
Bani: se repun pe tapet o serie de probleme legate de gospodărie, vor alerga să găsească un instalator sanitar care să rezolve conducta din baie sau din bucătărie și asta costă.

Horoscop zilnic 28 ianuarie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Tot ceea ce se circumscrie ideii de creştere şi acumulare financiară este la ordinea zilei, un cadru astral numai bun să-i facă pe aceşti nativi, care oricum sunt firi practice, să se gândească şi mai mult la problemele de supravieţuire, în cuplu şi în lume.

Iubire: cei tineri, mai ales dacă sunt singuri, ei au şansa să întâlnească pe cineva aşa cum îşi doresc şi pe care îl caută de ceva vreme.
Sănătate: ceva mai multă micare, oricum le place să se plimbe!
Bani: nu se pot plânge că nu ştiu să-şi administreze finanţele chiar dacă spreseraăvor cheltui mai mult decât și-au propus.

Horoscop zilnic 28 ianuarie: Vărsător (21.01 -19.02)

Datorită capacităţii sale de apărare prin detaşarea de eveniment sau de implicare, are prilejul să analizeze lucrurile, motiv pentru care sunt într-un perpetuu conflict cu partenerii pe care de multe ori îi lasă fără suflu şi care îi acuză că nu se implică, dar mintea lor zburdă liberă în...viitor.

Iubire: tinerii sau cuplurile tinere sunt permanent certați fie de parteneri, fie de părinții ceea ce nu face decât să-i îndârjească și săse apere mai bine.
Sănătate: se simt obosiți, epuizați, tracasați, așa că îi sfătuiesc să se odihnească cât mai mult,
Bani: se gândesc, cum să îi chibzuiască mai productiv și vor ajunge să îi cheltuiască pe nimicuri.

Horoscop zilnic 28 ianuarie: Peşti (20.02 - 20.03)

Afectivitatea lor exacerbată, emoţiile pe care le trăiesc acut îi fac în această săptămână parteneri greu de suportat, chiar şi pentru cei din familie sunt greu de înţeles.

Iubirea: pot cădea uşor în capcane, abil ţesute în jurul lor, tocmai pentru a li se da peste nas că nu sunt chiar atât de buni precum susţin sau pentru a scăpa, pur şi simplu de ei.
Sănătate: ca mai tot timpul în ultima vreme, vor fi somnolenţi aşa că îi sfătuiesc să doarmă atât cât vor. Cei care pot!
Bani: Toate discuţiile cu partenerii de viață pleacă de la nevoia de a acumula de astă dată, cu o grijă nefirească pentru fiecare bănut.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul