Horoscop 19 mai. Ce schimbări aduce Luna Plină în Scorpion

horoscop_19_mai._ce_schimbari_aduce_luna_plina_in_scorpion.jpg

Horoscop 19 mai. Ce schimbări aduce Luna Plină în Scorpion
Horoscop 19 mai. Ce schimbări aduce Luna Plină în Scorpion
Citeste tot despre: 

Weekendul 17-19 mai 2019 este puternic influenţat de Luna în Scorpion. În acest weekend, astrele ne îndeamnă să ne pregătim să experimentăm viaţă într-o manieră crudă, că şi cum am trăi la limită, dar şi să lăsăm pasiunile să crească cât vor ele. Iată ce spune horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 19 mai

Berbec

Ai parte de un weekend plin de pasiune alături de persoana iubită. Dacă nu eşti într-o relaţie, ai şanse mari să întâlneşti pe cineva.

Taur

Tot ce-ţi trece prin cap este distracţie. Vrei să te bucuri din plin de timpul liber pe care îl ai, aşa că nu ratezi nicio oportunitate.

Gemeni

Aspecte ce ţin de muncă şi starea ta de bine vin in atenţie maximă sub razele Lunii pline transformatoare a Scorpionului. Nu mai ţine să vii cu scuze puternice de ce nu te ţii de programul de fitness sau mişcare fizică.

Rac

Vrei să faci o schimbare când vine vorba de priorităţile pe care le ai şi de modul în care îţi organizezi timpul. Vrei mai mult timp pentru tine.

Află continuarea doar aici!

Ce vor bărbaţii în pat, în funcţie de zodie. Ce să nu îi spui niciodată unui Scorpion

Horoscop iunie 2019. Zodiile au parte de schimbări radicale în viaţă!

Loading...

Citește și

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.