Horoscop 17-23 martie. Balanțele își fac de cap, Leii au pasiuni ieftine în amor

horoscop_17-23_martie.jpg

Horoscop 17-23 martie 2019
Horoscop 17-23 martie 2019
Citeste tot despre: 

Celebra Mariana Cojocaru a făcut previziuni astrologice pentru următoarea săptămână din luna martie 2019. Zodiile vor avea parte de bune și de rele, ca în orice săptămână. Horoscop 17-23 martie: Balanțele își fac de cap, Leii au pasiuni ieftine în amor.

Horoscop 17-23 martie

Horoscop 17-23 martie BERBEC

Alinierea de planete din Pești e formată din Soare-Mercur Retrograd și Neptun. Poate aduce tensiuni la locul de muncă, defecțiuni ale aparaturii, inclusiv de comunicare (calculator, telefon, card bancar, credite, etc.), afecțiuni legate de sănătate. Câștigă cei care muncesc bine.

Horoscop 17-23 martie TAUR

Venus și Lilith sunt în cuadratură cu Marte din zodia voastră. E bine să vă feriți de avansurile șefilor. Nu e bine să vă legați la cap fără să vă doară. Analiza karmică este cea care vă arată drumul corect în viață (carieră, bani). Sănătatea cere dietă studiată și mișcare în aer liber.

Horoscop 17-23 martie GEMENI

Mercur este Retrograd și rezonează cu Soarele și Neptun din Pești. E bine să vă găsiți liniștea în lăcașele de cult și să respectați orânduirea cerească. Trebuie să donați celor mai puțin norocoși, adică să faceți pomană.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Patru zodii vor avea noroc cu carul în aprilie

Horoscop 2019. Zodiile care își ating scopurile anul acesta, cu orice preț!

 

Loading...

Citește și

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!