Horoscop 15 - 17 martie. Weekend magic pentru Gemeni

horoscop_15_-_17_martie._weekend_magic_pentru_gemeni.jpg

Horoscop 15 - 17 martie. Weekend magic pentru Gemeni
Horoscop 15 - 17 martie. Weekend magic pentru Gemeni
Citeste tot despre: 

Luna martie 2019 este una dinamică din punct de vedere astrologic, iar weekendul 15- 27 martie este guvernat de Luna în Rac și de Luna în Leu. Ce înseamnă acest lucru? Suntem preocupați de liniștea sufletească și de căutarea echilibrului interior.

Horoscop 15 - 17 martie

Horoscop weekend TAUR 

Dacă alegi să petreci timp cu prietenii preferați, vei avea parte de camaraderie, empatie și distracția necesară pentru acest weekend. S-ar putea să ai mai mare nevoie de acestea decât crezi. Astfel, poți avea și așteptări mai mari care pun presiune și așteptări de la un prieten. Toată lumea va beneficia dacă te vei focusa să dai la fel de mult precum primeșți. 

Horoscop weekend GEMENI 

Există ceva magic despre ține care atrage atenția, deci nu fii surprins dacă popularitatea ta este în creștere. Mai multă atenție înseamnă mai mulți admiratori. Este grozav dacă eșți singur, dar dacă ai deja o relație, ai putea fi tentat să te rătăcești. În loc să te uiți după ceva mai mult sau ceva diferit, ar fi mai bine să întărești relația pe care o ai deja. A ieși și a flirta este distractiv și reconfortant și pare inofensiv, însă partenerul tău s-ar putea să nu aibă aceeași părere. Dacă aveți ceva bun și valoros între voi, nu strică

Horoscop weekend RAC

Dacă ai ocazia să tăi câte ceva din lucrurile acelea speciale de făcut pentru suflet pe care ți le dorești, profită de aceste zile. Ține minte că orice alegi, trebuie să fie o aventură distractivă și plăcută, deci nu o transformă într- corvoadă cu multe sarcini de făcut. Asta înseamnă să îți menții planurile cât de simple pot în loc să le transformi într-un plan complicat. 

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Patru zodii vor avea noroc cu carul în aprilie

Horoscop 2019. Zodiile care își ating scopurile anul acesta, cu orice preț!

 

Loading...

Citește și

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!