Horoscop 12-17 februarie 2019. Este săptămâna lecțiilor de viață!

Citeste tot despre: 

Săptămâna 12-17 februarie aduce multă înțelepciune și lecții de viață. Taurii învață să-și păstreze calmul, Racii își fac curaj să renunțe la persoanele nepotrive, iar Săgetătorii fac planuri de viitor. Vezi ție ce ți-au rezervat astrele pentru zilele următoare.

Horoscop 12-17 februarie 2019 - Berbec

Problemele financiare încep să dispară, dar e nevoie să începeţi să economisiţi pentru mai multă linişte pe viitor. Presiunile venite din toate părţile, mai ales din sectorul profesional, vor dispărea, deci nivelul de stres va scădea şi el. Bucuraţi-vă de orice ocazie de comunicare pentru a cunoaşte persoane noi.

Nativii din zodia Berbec trebuie să își mute atenția pe lucrurile bune care se întâmplă în viața lor în această săptămână. Ei atrag ceea ce gândesc. Așadar, nu trebuie să se lase afectați de micile inconveniențe ce mai apar din când în când. 

Horoscop 12-17 februarie 2019 - Taur

Începutul săptămânii aduce tensiuni financiare însă răbdarea e bine-venită acum, pentru că în weekend lucrurile încep să se clarifice, iar tensiunile, să dispară. Viaţa familială vă solicită atenţia şi trebuie să vă concentraţi asupra problemelor casnice.

Nativii din zodia Taur trebuie să învețe să își păstreze calmul. În această săptămână pare că tot ceea ce se întâmplă în jurul lor îi irită și sunt pregătiți în fiecare secundă să riposteze. Totuși, aceasta nu este, cu siguranță, cea mai bună soluție. 

Horoscop 12-17 februarie 2019 - Gemeni

Aspectele emoţionale nu sunt bine evidenţiate, deci relaţiile de dragoste pot trece printr-un şir de suişuri şi coborâşuri. Cu un aflux de evenimente care se aproprie, dragostea va ajunge pe planul al doilea, în timp de munca va fi în prim-plan. Aveţi grijă la stres!

Nativii din zodia Gemeni simt că au ajuns la fundul sacului pe planul financiar. Nu trebuie să se demoralizeze și nici să se plângă. Faptul este deja consumat. Ceea ce pot face în prezent este să muncească dublu față de până acum și să dea dovadă de ambiție. Lucrurile vor reveni la normal. 

Află continuarea doar aici!

Horoscop chinezesc. Ce numere norocoase joacă zodiile, la LOTO

Horoscop vacanță 2019. Când trebuie să pleci în concediu, în funcție de zodia ta

Loading...

Citește și