Hororscopul banilor în luna noiembrie 2016

bani_600x400.jpg

horoscop bani zodiac noiembrie cheltuieli
Noiembrie se va dovedi o lună dificilă, cu multe cheltuieli neprevăzute.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Pentru Balanță și Capricorn astrele s-au aliniat perfect, astfel încât pe plan financiar să aibă parte de cele mai mari satisfacții. Pentru alți nativi, însă, noiembrie se va dovedi o lună dificilă, cu multe cheltuieli neprevăzute. Ție ce îți rezervă horoscopul?

Berbec

Deși luna noiembrie este una lipsită de evenimente pe plan financiar, fără încasări substanțiale sau cheltuieli peste buget, indicat este să fii cumpătat și să nu cazi în capcana samsarilor. Ai în preajmă câțiva amici care fac tot posibilul să te convingă să faci o investiție importantă, care presupune să te îndatorezi la bănci.

Taur

Pentru cei născuți sub această pecete astrologică, noiembrie este luna dedicată cheltuielilor pentru plăcerile personale. Ai ceva economii puse deoparte pe care ești decisă să le investești într-un proiect de suflet. Ai încredere în intuiția ta și fă ce crezi că este mai bine pentru a fi fericită.

Află ce-ţi rezervă hororscopul banilor în luna noiembrie pe clickpentrufemei.ro. 

 

Horoscopul lunii noiembrie 2016
Horoscopul iubirii în această toamnă

 

Loading...
 
 

Citește și

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.

  • zodii, zodii feminine, capricorn, scorpion, astre, comportament

    În general, te consideri o persoană ușor de influențat sau te știi stăpână pe situație când vine vorba să fii cucerită? Află din clasamentul nostru care sunt zodiile feminine care cedează cel mai greu!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1