Genial! Așa scapi de energiile negative

femeie_energie_click.jpg

energii negative salvie modalitati indepartare feng shui
Aerisește-ți zilnic casa
www.clickpentrufemei.ro

Suntem înconjurați de fluxuri energetice nevăzute. Unele dintre ele sunt pozitive, altele, dimpotrivă. Le poți îndepărta pe acestea din urmă prin câteva metode simple, restabilind astfel echilibrulul și armonia în viață.

Negativismul limitează perspectivele unei vieți împlinite și are un efect care nu poate fi neglijat asupra sănătății noastre. Cercetările recente au arătat că persoanele pesimiste sunt mai stresate și au șanse mai mari de îmbolnăvire, spre deosebire de cele care văd mai întâi partea plină a paharului.

Purifică locuința cu salvie

Când spui acasă ar trebui să te gândești la un loc sigur, în care te încarci cu gânduri pozitive. Dar, când locuința ta devine un mediu în care te simți tensionată, este posibil să se fi acumulat energii negative. Motivul? Avem tendința de a ne descărca emoțional în interiorul zidurilor care ne protejează. Și chiar dacă evenimentele neplăcute prin care ai trecut s-au estompat, în casa ta vor pluti în continuare vibrațiile rele. De aceea, curăţarea aerului este o bună practică menită să le îndepărteze. Poți face asta arzând mănunchiuri de salvie uscată. Practica este una dintre cele mai vechi, populară în rândul popoarelor latino-americane. Când arde, salvia neutralizează undele negative, dând o senzație de bine. Poți să aprinzi și bețișoare de salvie. Rotește-le în sens invers acelor de ceasornic și plimbă-te cu ele prin toată casa.

Află cum să scapi de energiile negative pe clickpentrufemei.ro. 

 

VIDEO: Cum să detectezi energiile negative din casă cu un pahar cu apă!
Diamant, smarald, rubin: ce energii bune îți transmit cristalele prețioase

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Oare aspectul locuinţei îţi poate influenţa viaţa sentimentală? Astrid Schilling explică în „Feng Shui-ul dragostei” de ce praful dintr-o încăpere sau un pat prost poziţionat ne pot împiedica să ne întâlnim marea iubire sau ne pot afecta viaţa de cuplu.

  • Hidroterapia presupune folosirea apei pentru tratament, recuperare şi în scop preventiv. Termenul include cura externă cu ape minerale şi cura marină. Revista „Click! pentru femei“ îţi prezintă cum funcţionează terapia cu apă.