Ele sunt zodiile care ascund ce simt cu adevărat. Cu greu smulgi un "te iubesc" de la o Fecioară

zodii-care-nu-spun-ce-simt.jpg

Ele sunt zodiile care ascund ce simt cu adevărat. Cu greu smulgi un "te iubesc" de la o Fecioară
Sursa foto: Facebook

Aceşti trei nativi par a fi experţi în a-şi ascunde sentimentele şi cu greu vor arătă iubire şi afecţiune. E nevoie să aibă toată încrederea din lume în persoana iubită pentru a putea să spună un simplu "te iubesc". De cealaltă parte, atunci când vine vorba de dezamăgiri, cele trei nu vor lăsa să se vadă vreodată că suferă sau că se află în impas, ci vor duce o adevărată luptă ca să ascundă aceste aspecte.

Iată care sunt zodiile care îşi arată cel mai greu sentimentele, potrivit zodiata.com.

Scorpionul

I s-a dus vestea că iubeşte şi urăşte cu aceeaşi pasiune, dar Scorpionul nu îşi arată nici emoţiile, nici armele prea uşor. Cu cât sentimentele sale sunt mai profunde, cu atât vor fi mai ascunse, ba chiar ţi-ar putea arăta uşa, când de fapt vrea să stai. Motivele pentru care face asta sunt multe, dar toate au legătură cu nevoia sa de a se proteja şi teama că va fi trădat.

Citește continuarea articolului, aici!
Citește și:
Ioana Ginghină, dans la bară la 42 de ani. Vedeta vrea să ia lecţii de striptease : "Le apreciez foarte mult pe fetele care fac asta"
Scapă de 6 kilograme în mai puţin de o săptămână! Meniu de 5 zile pentru dieta cu mere

 

Loading...

Citește și

  • Nu sunt experţi în astrologie, dar cunosc horoscopul pe de rost. Este vorba de locatarii unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, a cărui faţadă este împodobită cu semnele zodiacale.

  • Nu o mai scoţi la capăt cu banii şi vrei să afli dacă vor veni şi zile mai bune? Astrele îţi arată ce schimbări vor apărea în perioada următoare, ca să ştii la se să te aştepţi.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale. 

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1