Ei sunt mincinoșii zodiacului! Nu trebuie să crezi o iotă din ce spun. Iubitul tău e printre ei?

Citeste tot despre: 

Unii bărbați se dau de gol chiar și la cea mai mică minciună, în timp ce alții sunt adevărați maeștrii în arta disimulării. Dacă ești atentă, poți să îl prinzi imediat cu minciuna. Iată ce îl dă de gol, în funcție de zodie.  

 

Ei sunt mincinoșii zodiacului - Berbec

 

Bărbatul Berbec este foarte lăudăros, motiv pentru care atunci când îți va povesti despre o zi de muncă sau despre activitățile sale intelectuale, va tinde să își îmbogățească discursul cu SF-uri. Aceste minciuni pot fi nevinovate, dar dacă sunt repetate imaginea lui va fi știrbită pentru că nimeni nu îl va mai crede. 

 

Ei sunt mincinoșii zodiacului - Taur

 

Bărbatul Taur este un bărbat iubitor și foarte drăgăstos, de aceea niciodată nu îți va spune că nu arăți bine sau că o rochie nu te avantajează, chiar dacă în sinea lui nu crede asta. Îți va face foarte multe complimente.Pentru el ești perfectă așa cum ești. 

 

Află continuarea pe Clickpentrufemei.ro!

 

Cele mai cuceritoare femei din zodiac. Odată ajunse la maturitate, seduc fără milă! Pe ele nu ai cum să le uiți

 

Norocul le surâde acestor zodii! Una se îmbogățește, alta își întâlnește sufletul pereche

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Nativii din fiecare zodie au un mod propriu de a acţiona atunci când se îndrăgostesc. Citeşte mai multe despre felul tău de a cuceri şi ce ar trebui să schimbi pentru a avea parte de succes în dragoste!

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!

  • Astrologii din întreaga lume au realizat un top al metodelor de răzbunare pe care femeile le pot folosi împotriva bărbaţilor, în funcţie de zodie. Aceştia precizează că motivele pentru care se enervează bărbaţii depind de zodie, iar dacă ai suferit în urma unei relaţii amoroase trebuie să te gândeşti mai întâi la zodia lui şi apoi să te răzbuni.