Din tainele zodiacului egiptean. Află ce-ţi rezervă viitorul!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

Sfinx 27 decembrie- 25 ianuarie

Flexibilitate


Persoanele născute în această perioadă îşi pot schimba ușor atitudinea în funcție de situaţie. Sunt cunoscute drept foarte riguroase și disciplinate, ceea ce nu le face însă să fie și foarte sensibile. Chiar dacă la exterior par pline de umor şi zeflemitoare, aceste persoane ascund o fire serioasă şi discretă. Marele lor defect: iau deseori decizii greşite şi asta mai ales din cauza orgoliului. Profesional, preferă un serviciu în care pot fi propriii şefi (ca și acasă) pentru că nu suportă să le spună cineva ce să facă.


Shu 26 ianuarie – 24 februarie

Talent


Plini de umor, conștiincioși şi creativi – trei cuvinte care descriu perfect persoanele născute sub acest semn. Atunci când li se dă ocazia să-şi dovedească talentul, impresionează prim munca bine făcută. Însă nativii din această zodie sunt predipsuşi deseori să greşească. S-ar putea să fie de vină latura lor ezitantă. Li se potrivesc posturile în consultanţă şi în asistenţă socială.


Isis 25 februarie – 26 martie

Intuiţie


Cum Isis este zeiţa disciplinei, nici nativiii din această zodie nu pot fi diferiți. Sunt încrezători în puterile lor, sunt de cuvânt și au idealuri clare. Acţiunile lor se bazează pe logică şi intuiţie şi tind să analizeze problemele din mai multe perspective. În general, nu au relații conflictuale cu cei din jur, mai ales că îi ajută și simţul umorului. Din păcate, tind să devină obsedaţi de anumite idei şi se retrag atunci când problemele devin serioase. Li se potrivesc ca o mănuşă locurile de muncă unde au de-a face cu fotografia, arta și publicitatea.


Osiris 27 martie – 25 aprilie

Energie


Nu se pot găsi persoane mai energice decât cele născute în această zodie. Tot timpul curioase, pot deveni câteodată neînțelese de cei din jur. Relaţiile cu ceilalţi pot fi tensionate şi din cauză că cei născuţi în zodiac lui Osiris refuză să-şi asume responsabilităţi. Joburile ideale sunt cele din învăţământ şi din vânzări.


Amun 26 aprilie – 25 mai

Altruism


Potrivit mitologiei egiptene, Amun era zeul care a construit lumea, așa că nativii acestei zodii au împrumutat din trăsăsturile lui. Sunt persoane puternice, ferme în decizii și întotdeauna pregătite să dea o mână de ajutor. Punctele forte ale acestor native sunt: curajul, încrederea în sine şi determinarea. Din păcate, sunt mult prea intoleranţi şi încăpăţânaţi. Poate de aceea posturile potrivite sunt cele din finanţe.


Hathor 26 mai – 24 iunie

Emotivitate


Hathor este zeița Pământului și a Cerului. Cei născuți în această perioadă sunt emotivi și romantici, le place viața și sunt experți în a câștiga în mai toate situațiile. Punctele lor forte sunt șarmul și firea romantică. Pot deveni însă repede nervoşi, geloşi și invidioşi. Li se potrivesc posturile în comunicare sau în asistenţă socială.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA


Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5