Cum te va influența Luna plină de Crăciun

luna-plina_600x400.jpg

luna plina 25 decembrie craciun cum te influenteaza sanatate
Există o creștere a nașterilor în timpul Lunii pline.
www.clickpentrufemei.ro

Oamenii de știință spun că Luna are puteri magice, fiind responsabilă pentru modul în care acționăm și simțim. Mai mult, studii recente arată că există o legătură între fazele lunare și anumite afecțiuni.

Nu poți să adormi

Dacă nu poți să adormi ori de câte ori este Lună plină, aceasta nu poate fi o coincidență. Potrivit unei cercetări efectuată în Elveția și publicată în „Current Biology“, oamenii dorm mai puțin și adorm mai greu când este Lună plină. De asemenea, la aceștia s-a observat o scădere a concentrației de melatonină, ceea ce sugerează că luminozitatea Lunii poate interfera cu semnalele de somn ale organismului.

Ești agitată

Nu este o coincidență faptul că cuvântul „lunacy“ (nebunie) își are rădăcina în cuvântul latin pentru care înseamnă lună, „luna“. Legenda spune că Luna plină declanșează episoade maniacale la persoanele afectate de tulburarea bipolară și că duce la stres psihologic în somn. Dar, conform unui articol publicat în „Jurnalul tulburărilor afective“, orice modificare în starea de spirit poate fi atribuită modului în care Luna luminează cerul- cauzând astfel mai multe perioade de nesomn.

Află pe clickpentrufemei.ro cum te va influența Luna plină de Crăciun.

Loading...

Citește și

  • În credinţa populară, Luna ne influenţează puternic starea de spirit, îndeosebi când " Regina nopţii „ este în faza de Lună plină.

  • luna plina vraji dragoste suflet pereche farmece

    Potrivit credințelor populare, toate practicile magice, în special vrăjile de dragoste, au mai mare succes când sunt făcute în serile cu lună plină. Astrul ceresc aflat în această fază răspândește o energie aparte, care influențează corpul uman și favorizează arta divinației.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1