Cum îți faci nevoile în funcție de zodie

toaleta.jpg

toaleta
Fiecare zodie se manifestă diferit la toaletă
Foto Getty

Pentru cei cărora le este greu să înceapă o nouă zi fără a ști ce le rezervă astrele în acea perioadă, se pare că zodiile pot spune despre noi ce obiceiuri avem atunci când mergem la toaletă.

Da, ați citit bine. Potrivit The Huffington Post, în funcție de zodie, fiecare dintre noi se comportă diferit atunci când ne „cheamă” natura.

Berbec („Singuraticul”)

Atunci când se ivește „problema”, Berbecii nu au nicio problemă în a lăsa totul baltă și a se duce pentru a o „rezolva”. În plus, aceștia nu au nevoie de un companion care să le țină de urât – în cele din urmă, oricum tot singur rezolvi „problema”.

Taur („Stilatul”)

Este bine cunoscută dorința pentru lux și stil a Taurilor. Aceștia mai degrabă ar prefera să se abțină până ce ajung la toaleta confortabilă de acasă, decât să o folosească pe cea publică.

Gemenii („Vorbăreții”)

Deși mersul la toaletă este în mod normal o problemă intimă, despre care nu se vorbește, Gemenii adoră sporovăiala și să fie înconjurați de buni parteneri de discuție chiar și când îi cheamă natura.

Rac („Grijuliu și timid”)

Racii își manifestă spiritul protector chiar și în această situație. Când va trebui să se ducă, Racul se va ridica timid de la birou și va mai lua cu sine un însoțitor.

Leu („Mândru și...gălăgios”)

Atunci când Leii trebuie să meargă la toaletă, toată lumea va ști acest lucru. Ei nu se sfiesc să prelungească momentul și chiar se vor întoarce să se mai privească o dată în oglindă înainte de a se întoarce la lucru.

Fecioară („Meticulosul”)

Fiind firi foarte organizate, pentru Fecioare chiar și mersul la toaletă este un obicei de rutină, care trebuie respectat la anumite ore și într-un anumit fel. au chiar și un anumit mod în care acasă își aranjează hârtia igienică.

Balanță („Relaxatul”)

Când vine vorba de ușurarea de „probleme”, Balanțele preferă liniște și să nu fie deranjate. Mai mult, acesta poate fi un bun moment să se relaxeze cu o lectură interesantă.

Scorpion („Are fobie de toaletele aglomerate”)

La toaletă, Scorpionul nu va suporta să se simtă înconjurat de așa-ziși privitori. Să nu vă mirați dacă-l veți vedea că va aștepta până ce se va goli complet toaleta până ce va trece la „treabă”.

Săgetător (”Aventurierul”)

Neînfricat ca întotdeauna, Săgetătorii nu se vor sfii niciodată să-și rezolve „problemele” chiar și la marginea drumului, nu au neapărat nevoie de o toaletă pentru asta. Ei trăiesc după mottoul: „Așa este natura umană, îmbrățișeaz-o!”

Capricorn („Rapiditate și tehnică”)

Pentru Capricorn, mersul la toaletă este o știință, un adevărat proces caretrebuie tratat ca atare. Capricornii rezolvă cu rapiditate „problema” pentru a nu pierde timpul.

Vărsător („Ecologistul”)

Vărsătorii iubesc foarte mult natura și preferă ca obiceiurilor lor din toaletă să nu afecteze mediul înconjurător. Până și hârtia igienică trebuie să fie pentru ei reciclată.

Pești („Înțeleptul”)                           

Pentru Pești, „tronul” este locul perfect unde își pot aduna gândurile și unde pot găsi soluții la diverse probleme. Toaleta le permite Peștilor să fie purtați de val și să lase natura să-și urmeze cursul.

Loading...
 
 

Citește și

  • zodii inteligente horoscop iq ridicat zodiac top

    Sunt nativi în zodiac care excelează la capitolul frumusețe, șarm și diplomație, alții sunt cei mai buni când vine vorba despe finanțe. Noi ne ocupăm de zodiile cu cel mai ridicat iQ dintre toate cele douăsprezece.

  • despartire zodie horoscop zodiac cuplu

    Ați decis că relația vostră a ajuns la final sau v-ați certat urât, iar el a hotărât că este momentul să își ia tălpășița? Nu este nimic, lumea nu se termină cu el. Iată cele mai bune sfaturi care te ajută să îți revii după o despărțire, în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1