Cum îţi dai seama că ţi-ai întâlnit sufletul pereche? 5 semne că el e alesul

suflet-pereche.jpg

Cum îţi dai seama că ţi-ai întâlnit sufletul pereche? 5 semne că el e alesul
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Eşti îndrăgostită lulea şi intuiţia îţi spune că el va fi alesul tău. Că veţi întemeia împreună o familie, veţi avea copii frumoşi şi vă veţi ţine de mână la bătrâneţe.

E frumos să iubeşti, dar e necesar şi să fii iubită. Aşa că îţi vindem un pont. Iată 5 semne că el este potrivit pentru tine:

1. Vrea să îţi facă mereu pe plac - încearcă din răsputeri să-ţi fie alături în totul, dar şi să se autodepăşească, luptă munceşte şi face totul pentru a te face fericită. Nu, nu este niciun sscenariu suprarealist, ci doar un bărbat îndrăgostit.

2. Îi place viaţa ta - este mândru atunci când ieşiţi împreună în oraş, te umple de complimente unul şi unul şi îţi spune că este îndrăgostit de momentele pe care le petreceţi împreună

3. Este responsabil -  nu te lasă baltă niciodată atunci când ai nevoie, vrea să împărţiţi şi bune şi rele şi nu se supără atunci când îi atragi atenţia, ba dincontră este receptiv şi atent la dorinţele tale.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

Există dragoste la prima vedere? "Îndrăgostirea" durează cel mult patru minute

Laura Cosoi a născut acum un an, dar nu şi-a recăpătat silueta:”Nu m-am stresat absolut deloc!”

Loading...

Citește și

  • Nu sunt experţi în astrologie, dar cunosc horoscopul pe de rost. Este vorba de locatarii unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, a cărui faţadă este împodobită cu semnele zodiacale.

  • Nu o mai scoţi la capăt cu banii şi vrei să afli dacă vor veni şi zile mai bune? Astrele îţi arată ce schimbări vor apărea în perioada următoare, ca să ştii la se să te aştepţi.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale. 

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1