Comoara în vis îţi aduce o nouă achiziţie. Ce se întâmplă dacă asculţi muzică în visele tale? VIDEO

Din visele trimise de voi la adresa obişnuită a rezultat faptul că unii dintre voi vreţi să vă căsătoriţi, alţii doriţi să locuiţi o vreme la prieteni sau la rude în străinătate, dar vreţi să fiţi liberi şi nimeni să nu vă îngrădească deciziile. Visul vostru poate anticipa o astfel de împlinire. Aflaţi când este bine să răspundeţi noilor provocări.

Trebuie să călătoreşti în mod neaşteptat?

Visul: Costin trebuia să plece pe teren la Timişoara împreună cu alţi colegi. Era o misiune în premieră, stabilită de şeful său. De aceea, Costin se întreabă ce semnificaţie are acest vis.

Semnificaţia visului: Dacă trebuie să călătoreşti pe neaşteptate trebuie să ştii că intervin o serie de priorităţi, că te aşteaptă noi obligaţii profesionale şi morale. De fapt, toate aceste griji se răsfrâng şi asupra anturajului apropiat. Dacă visezi că parcurgi acest drum pe o şosea modernă, netedă atunci te aşteaptă o reuşită în carieră, o schimbare favorabilă.

În orice context, în drumurile pe care Costin trebuie să le facă în zilele de 2, 11, 20 şi 29 ale fiecărei luni, vreme de o jumătate de an, el trebuie să fie optimist. În cel mult 11 luni, Costin va face o călătorie în locuri exotice.

Ai găsit o comoară? Rezolvi probleme financiare

Visul: Violeta a visat că s-a mutat într-o casă nouă şi acolo a găsit o ... comoară: o grămadă de bani de argint adunaţi într-o fructieră.

Semnificaţia visului: Violeta se va bucura de oportunităţi neaşteptate. Poate fi vorba de o achiziţie nouă: o casă sau o maşină. La această realizare contribuie şi persoane din anturajul apropiat, care au posibilităţi materiale. Generozitatea acestora o ajută pe Violeta să depăşească grijile cu care s-a confruntat în ultima vreme.

Visul anticipează şi o realizare profesională care are legătură cu literatura, cu arta sau cu meseriile. Violeta poate să demareze noi proiecte în acest an pentru că se vor finaliza cu succes.

Te muţi într-un oraş situat pe un deal? Vei câştiga mai mult

Visul: Marius a visat că s-a mutat într-un oraş mare situat pe o colină. Era bucuros pentru că şi-a dorit acest lucru de multă vreme.

Semnificaţia visului: Un oraş mare, situat pe un deal, semnifică un progres, o schimbare a statutului social. Poate fi vorba despre o căsătorie sau despre o situaţie financiară înfloritoare.

Toate aceste realizări sunt rodul unor eforturi la care contribuie mai ales persoanele de sex opus cu cel care a visat. Este un vis profetic pentru că şi socializarea cu persoane cu experienţă contribuie la realizările lui Marius.

Asculţi muzică în vis? Scapi de o situaţie tensionată

Visul: Daniela, o melomană recunoscută a visat că asculta o melodie plăcută. Cineva a schimbat postul şi, pentru puţină vreme, a ascultat o melodie gălăgioasă, obositoare.

Semnificaţia visului: Pentru că Daniela este şi compozitoare, melodia plăcută, ascultată la începutul visului, poate s-o inspire, aşa cum s-a întâmplat în cazul altor compozitori. Muzica romantică, armonioasă anticipează realizări şi colaborări fructuoase, în timp ce muzica zgomotoasă este simbolul problemelor de familie. De aceea, Daniela trebuie să fie prudentă şi să evite conflictele de familie.


Loading...