Cele mai tari mame, în funcție de zodie. Ce nativ iubesc copiii, la nebunie

Citeste tot despre: 

Gemenele Ofhira si Tali Edut, cunoscute drept AstroTwins, au alcatuit o lista a punctelor forte ale mamelor, bazandu-se pe caracteristicile fiecarei zodii in parte.

Mama Berbec

Te pricepi foarte bine sa setezi limite copiilor, iar ei vor creste cu repere foarte clare care sa-i tina in siguranta.

Mama Taur

Ai bun gust si te bazezi pe intuitie. Iti inveti copiii, inca de mici, cum sa se foloseasca de resurse precum banii, timpul si energia.

Mama Gemeni

Ai un milion de hobby-uri si interese. Copiii sunt fascinati de felul tau de a fi. Le stimulezi dorinta de a afla cat mai multe, in special prin joc. Educatia copiilor tai este pe primul loc.

Mama Rac

Le oferi copiilor sentimentul de familie stabila si unita, ei se simt in siguranta langa o mama ca tine. Copiii tai se bazeaza pe tine si au incredere sa-ti dezvaluie secretele lor.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Horoscop saptamanal 8-14 octombrie. Gemenii încep o nouă poveste de dragoste

Zodiile bolnăvicioase din horoscop. Afecțiunile de care vor suferi

loading...
Loading...

Citește și

  • Nativii din fiecare zodie au un mod propriu de a acţiona atunci când se îndrăgostesc. Citeşte mai multe despre felul tău de a cuceri şi ce ar trebui să schimbi pentru a avea parte de succes în dragoste!

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!