Cele mai ascunse frici în funcție de zodie. Capricornii se tem de eșec

frica_zodii.jpg

zodii frica horoscop zodiac emotie
Unii nativi se tem să nu fie respinși sau certați.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Frica este o emoție puternică și nimeni nu este imun la ea. Unii nativi se tem să nu fie respinși sau certați, pe când alții urăsc confruntările și le este frică să nu fie părăsiți.

Berbec

Cei născuți în perioada 21 martie - 19 aprilie sunt foarte loiali și au foarte mulți prieteni. Nativii Berbec sunt dezamăgiți atunci când oamenii din jur nu se ridică la nivelul lor și cei mai mulți trăiesc cu teama că își vor pierde prietenii cei mai dragi.

Taur

Dacă știi pe cineva născut între 20 aprilie și 20 mai, este posibil să fi observat că se bucură de confort și stabilitate. O persoană născută sub acest semn zodiacal este dispusă să dea mereu o mână de ajutor. Teama cea mare a Taurilor este că favorurile nu le vor fi returnate.

Gemeni

Nativii Gemini sunt cunoscuți ca cei mai productivi din zodiac. Oamenii născuți sub acest semn fac tot ce le stă în putință să fie perfecți și se tem că nu vor fi apreciați la adevărata lor valoare.

Află care sunt cele mai ascunse frici ale semnelor zodiacale pe clickpentrufemei.ro. 

 

Zodiacul sexual 2017 - când vei avea parte de sex incendiar!
Zodiac: Ce greșeli faci în pat

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale. 

  • Cultura egipteană este una din cele mai vechi forme de civilizație din lumea antică. Egiptenii au avut mari contribuţii în domeniul ştiinţelor, mai ales în astrologie. Horoscopul egiptean este împărţit în perioade, fiecare perioadă având un zeu protector care domneşte peste oamenii născuţi în acea perioadă.