Ce trebuie să ştii înainte să începi o relaţie cu o zodie de aer. Balanţele nu se opresc din vorbit

zodii-de-aer-relatii_1.jpg

Ce trebuie să ştii înainte să începi o relaţie cu o zodie de aer. Balanţele nu se opresc din vorbit
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

În horoscop există mai multe categorii de zodii, de aer, de apă, de pământ şi de foc. Grupate câte trei, acestea deţin unele caracteristici definitorii. De exemplu, nativii de apă sunt încântători şi enervanţi deopotrivă. Dacă te-ai îndrăgostit de cineva din zodiile Balanţă, Gemeni sau Vărsător, atunci trebuie să ştii că nu le tace gura şi sunt mereu puşi pe petreceri.

Iată ce spun astrele despre cele trei zodii de apă şi la ce să te aştepţi dacă îţi sunt parteneri de viaţă, potrivit jurnalul.ro. Aşadar, Balanţă, Gemeni sau Vărsător, partenerul tău de viaţă în ce zodie e născut?

Citește continuarea articolului, aici!
Citește și:
Atenţie! Această grupă de sânge este predispusă la infecţia cu noul coronavirus
Cum s-a vindecat o tânără de 33 de ani de coronavirus, la Spitalul Babeş din Timişoara: ”Iniţial a fost un şoc!”

 

Loading...

Citește și

  • Nu sunt experţi în astrologie, dar cunosc horoscopul pe de rost. Este vorba de locatarii unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, a cărui faţadă este împodobită cu semnele zodiacale.

  • Nu o mai scoţi la capăt cu banii şi vrei să afli dacă vor veni şi zile mai bune? Astrele îţi arată ce schimbări vor apărea în perioada următoare, ca să ştii la se să te aştepţi.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale.