Ce te face fericită, în funcție de zodie. Știai asta despre tine?

Citeste tot despre: 

Fericirea nu reprezintă acelaşi lucru pentru toată lumea, iar horoscopul joacă un rol important și la acest capitol. Iată ce te face pe tine să te simți împlintă, în funcție de zodie.

Ce te face fericită, în funcție de zodie

Berbec

Pentru Berbeci fericirea depinde doar de faptul că reușesc sau nu să își țină în frâu sentimentele și energia debordantă. Pe termen scurt se simt bine dacă participa la diverse aventuri și își urmează fiecare impuls, dar pe termen lung aceste experiențe le aduc numai nefericire și realizează că au pierdut timpul fără să realizeze ceva notabil. Așadar, marea lor provocare este să învețe cum să se abțînă de la cheltuieli de moment inutile pentru a face economii și cum să-și păstreze calmul în situațîi dificile fără a simți că fac un mare sacrificiu. Cel mai bine se descurcă când sunt înconjurați de oameni stabili emoțional, pe care să se poată baza și care îi provoacă la a da tot ce-i mai bun din ei și cărora le fac față chiar cu riscul de a strică prietenia lor. Pot merge foarte bine relațiile cu oameni care îi încurajează să se exprime fără opreliști și să dea frâu liber imaginației și energiei , întrucât așa vor învață cum să se autocontroleze. Acestea sunt lucrurile care îi fac fericiți cu adevărat pe Berbeci, nu distracțiile de moment.

Taur

Ceea ce le place cel mai mult Taurilor sunt mâncărurile fine, prietenii minunați și o casă confortabilă, amenajată după gustul lor. Dar adevărată fericire o găsesc însă în lucruri mai durabile, nu doar în aceste mici plăceri. Dacă muncesc mult și se implică cu adevărat în ceea ce fac rezultatele se văd imediat și asta îi împlinește mai mult decât orice: să facă ceva pentru ei, dar care să producă efecte vizibile și pentru alțîi, deoarece nu suportă lenea și egoismul. Se descurcă bine în viață dacă își găsesc câțiva prieteni buni, care să le susțînă inițiativele și să îi aducă cu picioarele pe pământ atunci când exagerează. Acești nativi urăsc rutină, monotonia și pentru a nu se plictisi schimbă mereu domeniul de activitate, ceea ce le creează o senzație plăcută de entuziasm.

Gemeni

Se întâmplă destul de rar că un Geamăn să fie trist, pentru ei viață este prea amuzantă, prea fascinantă pentru a o irosi pe jelit și plâns de milă. Mulți dintre ei se pricep să facă stand-up comedy, la cât de plini de viață sunt, chiar și așa sunt extrem de dornici să-i facă pe cei din jurul lor fericiți și unii dintre ei chiar se ghidează după principiu „dacă tu ești fericit sunt și eu”. De fapt, fericirea adevărată pentru ei vine din sentimentul că au dat ceva înapoi lumii în care s-au născut și cel mai bine se simt atunci când găsesc ceva în care să se implice cu adevărat și care să conteze nu numai pentru ei. Mai degrabă decât să aibă mai multe hobby-uri din care să știe doar câte puțîn din fiecare preferă să se concentreze mai mult și să investească timp și resurse materiale în ceva anume, într-un domeniu pe care să-l aprofundeze și din care să învețe tot ce-i posibil.

Afla continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Horoscop săptămânal 18-24 februarie 2019. Trei zodii încep o nouă poveste de dragoste

Horoscop chinezesc. Ce numere norocoase joacă zodiile, la LOTO

Loading...

Citește și

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

  • Cultura egipteană este una din cele mai vechi forme de civilizație din lumea antică. Egiptenii au avut mari contribuţii în domeniul ştiinţelor, mai ales în astrologie. Horoscopul egiptean este împărţit în perioade, fiecare perioadă având un zeu protector care domneşte peste oamenii născuţi în acea perioadă.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!