Ce spune horoscopul Mayaş despre tine. Nativul Mak este cel mai misterios

mayas.jpg

Ce spune horoscpul Mayaş despre tine. Nativul Mak este cel mai misterios
Sursa foto: Facebook

Cu siguranţă ai auzit multe despre Calendarul Mayaş, dar ştiai că există şi un Zodiac Mayaş?

Aşadar, aflând ce semn te guvernează în Zodiacul Mayaş te va ajuta să descoperi lucruri nebănuite despre personalitatea ta. Vei simţi că Universul nu mai are secrete faţă de tine şi vei înţelege mai bine scopul tău pe Pământ!

Ch`en: 2 ianuarie - 21 ian
Acestea sunt persoane nocturne. Îşi iau energia de la Soare, dar Luna este cea care le face să vibreze, să fie libere. Meditaţia este una dintre cele mai recomadate pentru sănătatea spirituală!

Yax: 22 Ianuarie - 10 Februarie
Cei din semnul Yax sunt sub infleunţa planetei Venus şi sunt mari amaturi de natură. Sunt atenţi cu cei din jur, sunt foarte diplomaţi în relaţia cu ceilalţi şi preferă armonia. Mereu încearcă să păstreze calmul şi buna dispoziţie în căminul lor.

Sac: 11 Februarie - 2 Martie
Nativii Sac iubesc ziua. Se trezesc de dimineaţă şi rezolvă cele mai multe lucruri în prima parte a zilei. Direcţia optimă este Nordul, iar animalul totem este broasca. Mereu profită de oportunităniţile care apar în drum.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Adriana Bahmuţeanu, în scandal cu Magda Vasiliu: ”Te-a mai îmbrăcat vreo întreprindere?”

O femeie de 28 de ani leşină în timp ce face amor: ”Prima dată a fost un şoc!”

Loading...

Citește și

  • Nu sunt experţi în astrologie, dar cunosc horoscopul pe de rost. Este vorba de locatarii unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, a cărui faţadă este împodobită cu semnele zodiacale.

  • Nu o mai scoţi la capăt cu banii şi vrei să afli dacă vor veni şi zile mai bune? Astrele îţi arată ce schimbări vor apărea în perioada următoare, ca să ştii la se să te aştepţi.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale.